Αυστρία Απορίες για ταξίδι Αυστρία

Spy_I

Member
Μηνύματα
67
Likes
25
Επόμενο Ταξίδι
Κάπου Αμερική
Ονειρεμένο Ταξίδι
Μαλδίβες
Καλημέρα σας. Έχει κάποιο που μπορεί να με βοηθήσει για Hallstat?
Βασικά θέλω να ξέρω πως πάμε από Βιέννη. Αν προσφέρετε να μείνουμε ένα βράδυ (θέλουμε να το φωτογραφήσουμε καλά), από το σταθμό του τρένου που μας αφήνει, θα περπάτησουμε;; θα πάρουμε καραβάκι... ;;;; και όλα αυτά αν μπορούν να γίνουν Ιανουάριο! Πόσο κάτω πέφτει η θερμοκρασία και αν αντέχεται το κρύο.. :confused:
Θέλω να το οργανώσω για τον σύντροφό μου.. του είναι όνειρο ζωής!
 

ΕΒΙΤΑ1982

New Member
Μηνύματα
1
Likes
0
Καλησπέρα σας!
Σε λίγες μέρες φεύγω για 4 μέρες βιέννη και θα ήθελα τη γνώμη σας εαν αξίζει περισσότερο μια μονοήμερη εκδρομή Μπρατισλάβα ή Σάλτσμπουργκ.
Θα ήθελα και τα δύο αλλά οι μέρες είναι λίγες και ίσως να μην βγει!
 

vikara

Member
Μηνύματα
474
Likes
3.967
Ονειρεμένο Ταξίδι
Νησί του Πάσχα
Ήμασταν πριν 2 εβδομαδες Βιεννη-Σαλτσμπουργκ-Λιουμπλιανα-Μπρατισλαβα. Το Σαλτσμπουργκ ειναι "κουκλιστικο".Και η Μπρατισλαβα ειναι ενδιαφερουσα ιστορικα και αρχιτεκτονικα,ομως το Σαλτσμπουργκ ειναι αδιαμφισβήτητα πιο εντυπωσιακο...Βεβαια,η απόστασή Βιεννη-Μπρατισλάβα ειναι λιγοτερο απο μια ωρα ενω Βιεννη-Σαλτσμπουργκ ειναι περιπου 2,5-3 ωρες(με το αυτοκινητο).Για μονοημερη τα ζυγιζεις και αποφασίζεις!
 

themischar

Member
Μηνύματα
483
Likes
4.518
Επόμενο Ταξίδι
Έλα (μου) ντε
Σαλτσμπουργκ κι' εγώ, χωρίς δεύτερη σκέψη.
Μπρατισλάβα, πας κάποια άλλη φορά.
 
Μηνύματα
26
Likes
219
Η μέρα είναι μεγάλη ακόμα και μπορείς άνετα να παλέψεις το 3ωρο του τρένου για Σαλσμπουργκ...
Σαν πόλεις δε τίθεται θέμα σύγκρισης,σαν εκδρομή η Μπρατισλάβα πάντα συνδυάζεται με Βιέννη και το Σαλσμπουργκ με Μόναχο..
 

psyhas

Member
Μηνύματα
50
Likes
69
Ειναι λιγες οι μερες,εγω θα εμενα Βιεννη και περιχωρα,αντε και λιγο Μπρατισλαβα για να πεις οτι την ειδες. Το Ζαλτσμπουργκ συνδυαζεται και με Χααλστατ,ενα κουκλιστικο παραλιμνιο χωριουδακι και Μπερχτεσγκάντεν. Εχει το καστρο,το ποταμι και τα γνωστα σοκολατακια! Αρκετα τουριστικο πιστευω. Προσωπικα, μου αρεσε περισσοτερο το Ινσμπρουκ και γενικα το Τιρολο.
 

dimaq

Member
Μηνύματα
630
Likes
1.908
Επόμενο Ταξίδι
ΜΑΔΡΙΤΗ
Συμφωνω με psyhas, καλυτερα Μπρατισλαβα. 6 ωρες στα τρενα συν χρονο να πας στο σταθμο,στο κεντρο κτλπ εχεις φαει τη μιση ημερα...
 

Nick damis

New Member
Μηνύματα
4
Likes
0
Καλημέρα σε όλους.
Επειδή έχουμε μπερδευτεί για την τελική επιλογή μετάβασης στην Βιέννη 26/12 - 5/1.
Αρχικά λέγαμε οδικως μέσω Σκοπίων Σερβίας Ουγγαρίας με διανυκτέρευση Σερβία. Θέλουμε να κάνουμε και καμία εκδρομουλα εντός Αυστρίας και Μπρατισλάβα κατά την διάρκεια της παραμονής μας Βιεννη.Ο κύριος λόγος αμφιβολίας μας είναι οι καιρικές συνθήκες κατά την διάρκεια της διαδρομής την εποχή που πάμε.
Έτσι έχουμε ξεκινήσει και σκεφτόμαστε πάλι το αεροπλάνο.
Βασική πληροφορία: είμαστε πενταμελής οικογένεια (3 παιδιά 9-11-13 ετών).
Παρακαλώ τα φώτα σας λαμβάνονται υπόψη και το κόστος μετάβασης και μετακινήσεων.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
 

vikara

Member
Μηνύματα
474
Likes
3.967
Ονειρεμένο Ταξίδι
Νησί του Πάσχα
Απο που ξεκινατε?Για το οδικο δεν γνωριζω ακριβως να σε συμβουλεψω, σιγουρα αν ξεκινατε απο Β.Ελλαδα κερδιζετε αρκετα χιλιομετρα. Τσεκαρε τις τιμες της wizz.Απο Θεσσαλονίκη,ταξιδεψαμε το καλοκαιρι με 20€/ατομο προς Βιεννη και 40€/ατομο επιστροφη απο Μπρατισλαβα,και δεν τα ειχαμε κλεισει πολυ νωριτερα,κανενα μηνα πριν!Εσείς βεβαια που θα πατε μες στις γιορτες,δεν ξερω τι τιμες θα βρειτε...Βιεννη-Μπρατισλάβα ταξιδεψαμε με τρένο, 50'απόσταση ειναι. Και το Σάλτσμπουργκ ειναι περιπου 2,5 ωρες είτε με αυτοκινητο ειτε με τρενο.
Υποθετω παντως οτι οι δρομοι θα ειναι καθαροί και φροντισμενοι απο το χιονι....Εμείς το καλοκαιρι,συναντησαμε πολλες φορες εργα στην εθνικη τους(...θα την προετοιμαζαν για τον χειμωνα μαλλον!)
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.115
Μηνύματα
880.717
Μέλη
38.839
Νεότερο μέλος
mgian

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom