14 Χρόνια Travelstories

duty_free

Member
Μηνύματα
892
Likes
3.070
Χρὸνια πολλὰ στο φὸρουμ και στα καλὰ παιδιὰ!

ζούσα μιαν βακτ-ουλ-τζαχιλίγια μέχρι που γνώρισα το τράβελ και το στορις και τώρα, παγαίνοντας στα αρεοδρόμια , μού έχουν το προσωπικό ντουλαπάκι ένθα μέσα μπορείς να εύρης περισσότερα κι από τα περιεχόμενα του τσαντακίου τού Σπόρτ Μπίλλη.
 
Last edited:

ANNA-PANOS

Member
Μηνύματα
1.997
Likes
2.084
Επόμενο Ταξίδι
........................
Ονειρεμένο Ταξίδι
Τώρα, απλά ένα ταξίδι...
Χρόνια πολλά travelstories! Xαίρομαι που είμαι στην παρέα. Μερικούς σας έχω γνωρίσει και από κοντά στις συναντήσεις μας και έχουμε ανταλλάξει απόψεις για ταξίδια. Καλή συνέχεια και καλά ταξίδια σε όλους!:clap: (πόσες φορές ακόμα θα το κλείσουμε το off topic:)o_O
 

orestcrete

Member
Μηνύματα
2.593
Likes
9.768
Επόμενο Ταξίδι
Iceland
Ονειρεμένο Ταξίδι
New Zealand
Χρόνια Πολλά στο πιο αγαπημένο φόρουμ, στο φόρουμ που εδώ και σχεδόν 10 χρόνια για εμένα, με ενέπνευσε να κάνω τόσα ταξίδια, στο φόρουμ που με έκανε να γνωρίσω τόσους εύχαρους ανθρώπους.

Αφεντικό, σε ευχαριστούμε και πάλι.

(Έκανα και σχετική αναφορά στη σελίδα μου igers_crete στο ινσταγκραμ με αναδυόμενο λινκ.) Δεν θέλω αρκουδάκια, θέλω την μπριζόλα καγκουρώ που μου έχεις τάξει :clap::clap::clap:

IMG_5990.PNG
 

fenia42

Member
Μηνύματα
3.853
Likes
14.085
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ονειρεμένο Ταξίδι
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Μετά από δώδεκα ώρες δουλειάς μπήκα κατάκοπη στο σπίτι μου και βλέπω πόσοι με έχετε μνημονεύσει. Εκπλήσσομαι ευχάριστα που με χρησιμοποιείτε στους κύκλους σας σαν παράδειγμα ανεξαρτησίας. Ειλικρινά με συγκινεί πολύ αυτό. Όταν γράφουμε μια ιστορία τη γράφουμε πάνω κάτω όλοι μας, για εμάς τους ίδιους, για να διατηρήσουμε τις αναμνήσεις, για να συνθέσουμε την εμπειρία στο κεφάλι μας, κι εγώ γράφω ακόμα και για να εκφράσω τα συμπεράσματα μου και όσα αποκόμισα. Όμως ποτε δε περίμενα πως κάποιος μπορεί να αντλούσε έμπνευση από αυτό. Για ακόμα μια φορά σας ευχαριστώ όλους γι’αυτή την αμφίδρομη σχέση.
Δράττομαι δε της ευκαιρίας, εκτός από χρόνια πολλά στο φόρουμ μας να ευχηθώ και χρόνια πολλά στον αγαπημένο @Defkalion που έχει ήδη γενέθλια στην Αυστραλία.
Χρόνια πολλά Δευκαλιωνακι, ο,τι επιθυμείς, με αγάπη, δημιουργικότητα, και πολύ Χρωμα στη ζωή σου!
 

s-travelholic

Member
Μηνύματα
55
Likes
346
Κάπου στο 2011, η συνάδελφος που εγώ μύησα στα ταξίδια εκτός Ελλάδος, παίρνει το αίμα της πίσω λέγοντας "μα καλά, είναι δυνατόν να έχεις κάνει τόσα ταξίδια και να μην ξέρεις το travel stories ;
Κόμπλεξ δεν έχουμε βεβαίως βεβαίως και ομολόγησα πως όχι, δεν το γνωρίζω.
Από τότε προστέθηκε στα must της προετοιμασίας ταξιδίου, όποτε προλαβαίνω βεβαίως γιατί ως travelholic το επόμενο ταξίδι σχέδιαζεται στο hangover του προηγούμενου, μη σας πω και κατά την διάρκεια του .
Χρόνια Πολλά travel stories, @Defkalion και στην ταξιδιωτική παρέα μας.
 

panpan

Member
Μηνύματα
6.865
Likes
26.631
Χρόνια πολλά στο Travelstories.Σε λίγες μέρες κι εγώ συμπληρώνω 10 χρόνια μέλος αυτής τις κοινότητας.
Είμαι ευγνώμον για τους ανθρώπους που γνώρισα και τις γνώσεις που απέκτησα.
Εύχομαι καλή συνέχεια σε όλους και να ετοιμάσουμε μια μεγάλη γιορτή για τα 15 χρόνια της λειτουργίας.
Τα χαιρετίσματα μου από την Βαρκελώνη.
 

chrisbd

Member
Μηνύματα
2.674
Likes
16.382
Πω πω πέρασαν 9 χρόνια (τα 3 δεκάρια 10/10/10 εγγραφή) από τότε που μπήκα εδώ μέσα για να ψάξω πληροφορίες για ένα ταξίδι... μετά κόλλησα ..

"πάλι εκεί μέσα είσαι αχαΐρευτε" φωνάζει η γυναίκα..
" για σένα μωρέ δουλεύω για να σε πάω ταξίδια μακρινά ως τη Τζαμάικα" ....

Χρόνια πολλά Travelstories να τα χιλιάσεις ... Δεν είναι ανέφικτο απλά πρέπει να σπρώχνουμε και τις επόμενες γενιές εδώ..
 

alma

Member
Μηνύματα
3.717
Likes
15.009
Χρόνια Πολλά και ταξιδιάρικα!! Σχεδόν δεν θυμάμαι πια, πώς έγινε η αρχή και μπήκα πρώτη φορά, αλλά θυμάμαι πόσες όμορφες εικόνες και διηγήσεις μελών με έχουν ταξιδέψει νοητά ή με έχουν κάνει να νοσταλγήσω μέρη στα οποία έχω ήδη βρεθεί!:heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart:
Α, και κάτι άλλο....Κάθε φορά που κάποιος μου λέει "Είσαι τρελή παιδί μου που θες να πας στην Αμπχαζία/στο Λάος/στο Μπουτάν κλπ(καλά ακόμα και για την Γεωργία μου το έχουν πει βέβαια)..... Έχεις ακούσει κανέναν που να πήγε ή να θέλει να πάει σε τέτοια μέρη;"
Απαντώ με χαρά: "Ναι αμέ. Έχουν πάει παιδιά από το travelstories"....(χα, δεν είμαι η μόνη τρελή) :bounce:
 

Eurotraveler

Member
Μηνύματα
463
Likes
1.741
Επόμενο Ταξίδι
Γκντανσκ
Ονειρεμένο Ταξίδι
Αλάσκα
Χρόνια πολλά αγαπητό φόρουμ! Χρόνια πολλά @Defkalion!
Πολλές φορές όταν δεν είμαι σε καλή διάθεση σκέφτομαι "Γιατί έχω τόσην ώρα να μπω στο travel stories;". Τότε μπαίνω κι αμέσως γίνομαι καλά.
Σκέφτομαι δε συχνά και πόσο τυχεροί είμαστε που έχουμε στη χώρα μας (και όχι μόνο) ένα τόσο μεγάλο φόρουμ.
 

giannoula

Member
Μηνύματα
1.299
Likes
2.429
Επόμενο Ταξίδι
who knows???
αρχές 2009 γράφτηκα δειλά για να δω κάτι πληροφορίες για το επερχόμενο ταξίδι μου στο Μπαλί.. Κι εκεί έγινε το κακό!! πέρασαν 10 χρόνια και έγινες αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μου.. Στα καλά και στα κακά.. Το λέω σε απαρνήθηκα ανά διαστήματα μηνών.. ήταν όταν ήρθε η κρίση και έκλεισε η εταιρία που δούλευα πολλά χρόνια και ξεμείναμε από λεφτά... ζήλευα όλους αυτούς που πήγαιναν ταξίδια και δεν το άντεχα.. και μετά ξαναέμπαινα και μετά το ξαναέκλεινα από τα νεύρα μου και από τη στεναχώρια μου.. και μετά τα πράγματα λίγο καλυτέρεψαν.. και επανήλθα πιο ενεργή στο forum. Ποτέ δεν έγραψα ιστορία γιατί δεν το έχω.. Απολαμβάνω και χαίρομαι όμως όλους αυτούς που το κάνουν. Χαίρομαι που έκανα φίλους μέσα από δω και ευχαριστώ όσους με βοήθησαν για να κάνω κάποια ταξίδια που δεν τα είχα καν στο μυαλό μου. Πάνω απ'όλα ευχαριστώ όμως εσένα @Defkalion γιατί χωρίς εσένα τίποτα δεν θα ήταν το ίδιο στην ταξιδιωτική κοινότητα.. Και του ΧΡΟΝΟΥ!!!!!!
 

danev

Member
Μηνύματα
518
Likes
251
Επόμενο Ταξίδι
Evia pass!
Ονειρεμένο Ταξίδι
ΝΟΡΒΗΓΙΚΑ ΦΙΟΡΔ
Χρόνια Πολλά κι απο μενα, στο αγαπημένο μας φόρουμ, Στην ψυχη του τον Defkalion, στους διαχειριστες αλλα και σε ολα τα μελη του .
Να ευχαριστησω για οποια βοηθεια (μεγαλη πραγματικα) μου εχει προσφερει και να ευχηθω <υγεια και μακροημερευση!>
Πανω απο 10 πλεον χρονια μελος της μεγαλης αυτης παρεας, ελπιζω να περασουμε μαζι ακομα περισσοτερα και γιατι οχι, ακομα καλυτερα!
 

mikrh tsopana

Member
Μηνύματα
1.715
Likes
7.789
Επόμενο Ταξίδι
Ελλάδα-Παλέρμο-Μπιλμπάο
Ονειρεμένο Ταξίδι
θα το αποφασίσω αύριο
Γνώρισα το φόρουμ το 2012, ακριβώς τη μέρα που έγινα 20, σα γενέθλιο δώρο ένα πράμα. Το γνώρισα ψάχνοντας πληροφορίες για την Καππαδοκία κι ας μην πήγα ποτέ τελικά. Και τα χρόνια περνούν, κάποια πράγματα εντός κι εκτός φόρουμ αλλάζουν, η λατρεία όμως παραμένει και μεγαλώνει. Χρόνια πολλά αγαπητό μου travelstories, συμφορουμίτες και συμφορουμίτισες, σας στέλνω όλη τη βουκολική μου αγάπη :)
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.108
Μηνύματα
880.557
Μέλη
38.837
Νεότερο μέλος
koliswa

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom