14 Χρόνια Travelstories

hydronetta

Member
Μηνύματα
4.150
Likes
14.438
Επόμενο Ταξίδι
???
Ονειρεμένο Ταξίδι
όπου δεν έχω πάει
Χρόνια πολλά στο αγαπημένο μας φόρουμ, μια όμορφη μεγάλη παρέα και πηγή έμπνευσης για ταξίδια. Πάλι ένα ευχαριστώ στη @Rosa διότι εκείνη με παρακίνησε να δραστηριοποιηθώ περισσότερο. Αντλώ ακόμα ιδέες για μελλοντικά ταξίδια, χαίρομαι που στα χρόνια αυτά ταξίδεψα παρέα με συμφορουμίτες και μοιράστηκα στις σελίδες του τις εμπειρίες μου με όλα τα μέλη.
 

dim kyr

Member
Μηνύματα
2.064
Likes
6.294
Ονειρεμένο Ταξίδι
Μπαγκλαντες
Απο εμένα, τι άλλο? χρονια πολλά κλπ κλπ...
Απο Γκιουλιβερ όμως? Ας μεταφερω την δική του άποψη μέσω του δικου μου λογαριασμου (αυτά ειπε, αυτά γράφω):
"Χρόνια Πολλά γιατί? Για να με σερνει στα ορη στα άγρια βουνά η μαντάμ? Να με ποναει το στομάχι μου στην Κίνα απο την ασιτία επι 3 συνεχομενες μέρες? Για να μπαινουν κότες στην γιούρτα στο Κιργισταν στις 6 το πρωι (κοιμώμενος κολλητά δίπλα απο άλλους 2 άγνωστους τύπους), να με ψάχνους για ναρκωτικά και πλαστό χρήμα ψευτικοι αστυνομικοί? να εισπνεω ραδιενεργεια στα Τσερνομπιλ? να με σημαδευουν Αζεροι με αυτόματα στο Αγκνταμ? να σπαω τα παϊδια μου στα διαφορεα ΚΤΕΛ του ντουνιά? (ΠΟΣΟ ΚΤΕΛ ΘΕΕ ΜΟΥ?) να κινδυνευω να ξεμεινω σε αμφισβητουμενες περιοχες όπως Αμπχαζία χωρις καμμια δυνατοτητα βοηθειας? να κοντεψουν να μου βιάσουν την συμβία μου ψηστες στην Γεωργία? να μενω σε χαμοκέλες και να λεω και ευχαριστω? να με σερνουν σε μερη που ουτε ο Ροβισωνας δεν θα καταδεχόταν? να μπλεκω σε καυγαδες με Ελβετοολλανδους στην Ταυλανδη γιατι η μανδαμ "ηθελε να παρει μια φωτογραφία"? να μου ρουφαει το πορτοφόλι η κυρά Dim σαν την βδελλα γιατι "βρηκε ακόμη μια ευκαιρία χρυσό μου και δεν θα το μετανοιωσεις"? Ειμαστε με τα καλά μας? Μαστιγα ειναι αυτο το φορουμ που με εχει καταστρεψει οικονομικά και ψυχολογικά. Η Dim Kyr δεν ηταν ετσι: εσεις μου την χαλάσατε , και τωρα θελετε να σας πω και Χρόνια Πολλά? Βρε κάντε κολοτούμπες.... ηταν μια γλυκιά υπαρξη και μου την καταντήσατε τον Μαγγελάνο της Κορίνθου... Της βάζετε ιδέες, της βρισκεται φτηνα εισιτηρια -που τα πληρωνω ΠΑΝΤΑ εγω- , και θα σας πω και ευχαριστώ? Δεν ειμαστε με τα καλά μας.... Μάλλον θα αποτανθω σε δικηγόρο. Σιγουρα ο νομος θα εχει προβλέψει τετοιες περιπτωσεις που αφορούν παρασυρση ενηλικου ατομου σε ακόλαστες παραξεις. ΑΑααα! με καταντησε και αλκοολικό με τις βοτκες της στα πρωην Σοβιετ. Το φορουμ φταιει και δεν θα ησυχασω μεχρι να το κλείσω. Θα την γραψω στο "Κηπουρική και περμαναντ" για να ηρεμησει το κεφάλι μου. Μου την χαλάσατε παλιοαλήτες....."
Γκιούλιβερ
 

interted

Member
Μηνύματα
1.355
Likes
8.197
Επόμενο Ταξίδι
?
Ονειρεμένο Ταξίδι
Ράφτινγκ στον Ουρουμπάμπα
Χρόνια πολλά στις αγαπημένες Ταξιδοϊστορίες και σε όποιον άλλο έχει γενέθλια ;)

Τι να πω για το Travelstories... Αλλάζει ζωές; Αστείρευτο υλικό για να παραδόσουμε και ...στα παιδιά μας. Την ιστορικότητα του εγχειρηματος; Δεν θα πω τίποτα γιατί με κόμπλαρε η @dim kyr με τους Γεωργιανούς ψήστες.
 
Last edited:

Yorgos

Member
Μηνύματα
9.623
Likes
50.289
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ονειρεμένο Ταξίδι
Περού τότε, τώρα, πάντα
Ωραία θα ήτανε να μας έγραφε καμιά αράδα με ιστορικό comeback και κανένας @Traveller , καμία @ΕΡΣΗ κανένα από τα ξεχασμένα παιδιά τύπου @10900km...
 

soudianos

Member
Μηνύματα
3.695
Likes
6.289
Ονειρεμένο Ταξίδι
Βερακρούζ
Χρόνια Πολλά στο Τ/S που εξ αιτίας του συνέχισα τα ταξίδια μου και μου έδωσε τη δυνατότητα να γράψω παλιές αναμνήσεις, που διαβάζονται όχι μόνο εδώ αλλά και από μη μέλη. Μα κυρίως τους φίλους που γνώρισα, μικρές και μεγάλες συναντήσεις, πάρτι, γενέθλια, τούρτες,ταβέρνες, θορυβώδη κλαμπ. Θλίψη γι αυτούς που μας έφυγαν, όμως τα γραπτά τους μένουν. Απώλεια γι αυτούς που δε συνεχίζουν να μας γράφουν.
 

go2dbeach

Member
Μηνύματα
5.962
Likes
9.344
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ονειρεμένο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Εγώ είμαι μόλις δυο χρόνια μικρότερη από το σαιτ, μέλος από το 2007 (με λες και δεινόσαυρο) και είχα μπουκάρει δυναμικά με ιστορία από το Μεξικό :)
Δεν έχω κάνει πάρα πολλά ταξίδια προσωπικά, αλλά έχω πάει σχεδόν σε όλα τα μακρινά μέρη που ονειρευόμουν μέσα από τις ιστορίες όλων σας!
Χρόνια πολλά travelstories και Def :birthday:
 

thanos75

Member
Μηνύματα
1.355
Likes
3.395
Επόμενο Ταξίδι
μάλλον Παρίσι
Ονειρεμένο Ταξίδι
Καλιφόρνια-Χαβάη
Χρόνια πολλά αγαπημένο travelstories....τα τελευταία 4 χρόνια αποτελείς την καθημερινή μου νοερή απόδραση από ενίοτε γκρίζες και βαρετές καθημερινότητες. Κάθομαι στο γραφείο μου αυτή τη στιγμή, ρυθμίζοντας υποχρεώσεις εν όψει της νέας εργασιακής εβδομάδας, όμως πριν 15 λεπτά έκανα μια πρώτη αναγνωριστική πτήση πάνω από τα Βανουάτου και τα Τόγκα διαβάζοντας την αρχή τις ιστορίας του Yorgos....και ήταν ωραία! Και ήταν ένα πολύ ωραίο δώρο όπως κάθε ταξίδι που σε μεταφέρει μακριά έστω και νοερά. Πιστεύω πως το travelstories σε μερικά χρόνια θα αποτελέσει (εάν δεν έχει ήδη αποτελέσει) μια μεγάλη παρακαταθήκη γνώσεων του κόσμου μας.
Υ.Γ. 1 Επιπλέον, ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους για όλες τις βοήθειες που έχω λάβει κατά καιρούς σε ταξιδιωτικές μετακινήσεις
Υ.Γ.2 Ας μην ξεχνάμε ότι ένα forum είναι πάνω απ' όλα οι άνθρωποι που συμμετέχουν σε αυτό...επομένως χρόνια πολλά σε όλους μας!
 

vrea

Member
Μηνύματα
232
Likes
209
Travelstories ΧΙΛΙΟΧΡΟΝΟ!!!

Σε κάθε επικείμενο ταξίδι, η κοινότητα είναι μέντορας και οδηγός !!!:)

Πολύ ενδιαφέρουσες ανταποκρίσεις, πολύ ωραίοι άνθρωποι....

Δευκαλίωνα βάζεις πολύ μεράκι σε όλο αυτό και σε ευχαριστούμε πολύ!!!
 

panagiotis.k

Member
Μηνύματα
205
Likes
725
Χρόνια πολλά Travelstories! :clap:

Ένα μεγάλο μπράβο στους δημιουργούς/διαχειριστές για την δημιουργία και τη συντήρηση του φόρουμ αλλά και ένα ακόμη μεγαλύτερο στα μέλη που το κρατούν ζωντανό!

Δεν υπάρχει περίπτωση να φύγω για ταξίδι χωρίς πρώτα να πάρω συμβουλές και προτάσεις από το φόρουμ, καθώς το πλήθος των πληροφοριών όπως επίσης και οι ποιότητα αυτών το καθιστούν απαραίτητο για την οργάνωση των ταξιδιών!!:clap:
 

buffon85

Member
Μηνύματα
594
Likes
1.559
Επόμενο Ταξίδι
Κολομβία
Ονειρεμένο Ταξίδι
Χιλή, Ιαπωνία, Αμερική
χρονια πολλα travelstories. σε διαβαζω πολλα χρονια αλλα δεν εκανα εγγραφη επειδη δεν ειχα αποφασισει να κανω ακομα καποιο ταξιδι εκτος ελλαδος.
τελικα εκανα την εγγραφη μου το 2015 λιγους μηνες πριν το πρωτο μου ταξιδι, στο Μεξικο.
απο τοτε εχω κανει αληθινα ταξιδια που ουτε στα πιο τρελα μου ονειρα δεν ειχα φανταστει οτι θα εκανα, αλλα ακομα πιο πολλα φανταστικα ταξιδια μεσα απο τις ιστοριες των μελων.
το φορουμ δεν με αφηνει ποτε να ησυχασω και οταν τελειωνει το καθε μου ταξιδι, μπαινω στο φορουμ και ψαχνω ιδεες, ονειρευομαι, οργανωνω το επομενο ταξιδι που ισως τελικα να μην ειναι και το επομενο.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.110
Μηνύματα
880.636
Μέλη
38.838
Νεότερο μέλος
Crimson_gr

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom