Ουγγαρία Εντυπώσεις από Βουδαπέστη

maryloop

Member
Μηνύματα
22
Likes
20
Επόμενο Ταξίδι
Ιταλία
Ταξίδι-Όνειρο
Route 66
PRIMA . Από εκεί ψωνίζαμε εμείς. Δεν διαπίστωσα και μεγάλη διαφορά στις τιμές από εδώ.
 

Pierre_1976

Member
Μηνύματα
516
Likes
856
Επόμενο Ταξίδι
Barcelona
Ταξίδι-Όνειρο
Σεληνη
2 λόγια από την πρόσφατη επίσκεψη Σάββατο Κυριακή Δευτέρα πού πέρασε. Ο καιρός καλοκαίρι..... βέβαια παντού είχε ζεστή ατμόσφαιρα υγρασία, μπουφάν ούτε χρειάστηκε.....

Το καραβάκι D11,D12 , δημόσια συγκοινωνία αν και έψαξα δεν μπόρεσα να εντοπίσω το σημείο απόβασης και πρόσβασης.


Νησάκι της Μαργαρίτας....ναι είναι όλα τα λεφτά.....ότι καλύτερο έχει ο Δούναβης. Ειδικά το απόγευμα που έδυε ο ήλιος την στιγμή που έπαιζε το μουσικό συντριβάνι, κάτι πολύ όμορφο και ιδιαίτερο.


Thermal springs. Επισκέφτηκα μετά το τέλος του Μαραθώνιου για αποκατάσταση τα 2 από τα 3 γνωστά. Το μεν Rudas έχει την καλύτερη θέαever στην υπαίθρια πισίνα του, το δε Szrchenyi με τις πολλαπλές και 3 εξωτερικές που χωράνε από 280 άτομα η μία είναι όλα τα λεφτά......φροντιστε να πάτε νωρίς γιατί αξίζουν τα 15, και 16 ευρώ και στις δύο περιπτώσεις.


Fatal ότι πιο αντιτουριστικο, αναχρονιστικό και υπερεκτιμημενο έκανα στο ταξίδι. Ναι μεγάλες μερίδες αλλά νταβατζιδικη συμπεριφορά δεκαετίας 80 στην Ελλάδα με σερβιτόρους που σε υποχρεώνουν να παραγγείλεις μέχρι να φτάσεις 20 ευρώ το άτομο. Σίγουρα δε θα ξαναπήγαινα.
Αντί αυτου θα σας προτείνουμε το με ελληνική ρίζα trofea (τροφή) που με 5000 φιριονια 15,5 ευρώ φάγαμε, ήπιαμε χορτάσαμε απολαύσαμε ποιοτικά και ποσοτικά όσο θέλαμε μετά από έναν μαραθώνιο στο τρέξιμο και έναν ημιμαραθώνιο στο περπάτημα.


Αυτά τα λίγα....


ΥΓ.Δοκιμαστε τις ωραίες μπύρες και σούπες σε συνδιασμό με ωραία live μουσική στην pub not for sale απέναντι από την Αγορά και επισκεφτείτε οπωσδήποτε το παζάρι τους Great Market στην γέφυρα της Ελισάβετ
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.181
Μηνύματα
883.246
Μέλη
38.892
Νεότερο μέλος
Petr23

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom