Basketball

Nick_St

Member
Μηνύματα
136
Likes
2.237
Ταξίδι-Όνειρο
Venezuela
H Khimki είχε τέλειο spacing και καλή κυκλοφορία αλλά δεν θα μπορούσε κι αλλιώς μιας και είναι απαραίτητο στοιχείο για το παιχνίδι που υπηρετεί με τα πάρα πολλά τρίποντα (35 προσπάθειες 3π., 32 προσπάθειες 2π. χθες). Στην άμυνα στο ζωγραφιστό έμπαζε πάντως (εδώ περιμένουμε να μπει κι ο Μοζγκόφ) και γι αυτό ο Κουρτινάιτις προσπάθησε να πιέσει πολύ τα αντίπαλα γκαρντ ώστε να μη φτάνει εύκολα η μπάλα στους ψηλούς της Μακάμπι. Από πλευράς Μακάμπι βγήκαν εκτός παιχνιδιού Wilbekin και Dorsey με την πίεση και πήραν κυρίως κακές προσπάθειες, έδειξε ότι η γραμμή των ψηλών της είναι πολύ καλή, ο Casspi προσδίδει αρκετή ποιότητα ενώ ο Acy παρ'όλο που του λείπει το μπόι έχει πολύ καλές τοποθετήσεις και παίζει έξυπνα. Janis Timma μεγάλο πουλέν από εποχές Ζενίτ που έκανε ματσάρες, φαίνεται να βρήκε τη χαρά του εδώ με Κουρτινάιτις προπονητή που του δίνει το ελεύθερο να σουτάρει απεριόριστα, μετράει μέχρι στιγμής 32 προσπάθειες 3π. στα 3 φετινά παιχνίδια της Khimki!!! Θέλω πολύ να δω τους Ρώσους με Μοζγκόφ μέσα.

Το Μιλάνο έπαθε κοκομπλόκο απέναντι σε μία πολύ σκληρή ομάδα. Πραγματικά η άμυνα των Γερμανών τους αποσυντόνισε τελείως με αποτέλεσμα πάρα πολλές κακές επιθέσεις. Νωρίς είναι ακόμα, είχαν και σημαντικές απουσίες. Ο Radoncic πήρε πολλά από τα φόργουορντ του και δοκίμασε και κάποια επιτυχημένα σχήματα με κοντές 5άδες. Μονρό έμεινε χαμηλά σε πόντους, αλλά μοίρασε ωραία τη μπάλα και δεν έχασε ριμπάουντ, θα βρει σιγά σιγά ρυθμό μιας και η ποιότητα του επιθετικά είναι αδιαμφισβήτητη.

Ο Παναθηναϊκός κέρδισε ευκολότερα από ότι δείχνει το τελικό σκορ. Ζητούμενο δεν ήταν να ενθουσιάσει, ήταν να κερδίσει. Μου άρεσε πολύ ο τρόπος που έπραττε ο Φριντέτ κάθε φορά που του έκαναν νταμπλ τιμ, μου άρεσε που κανείς δεν εκβίασε προσπάθειες, ο Τόμας από τη στιγμή που έβαλε και το ποστ στο παιχνίδι του κάνει συνέχεια πολύ καλά παιχνίδια, ο Μήτογλου εξαιρετικές τοποθετήσεις και φαίνεται πως έχει δουλέψει το σώμα του αρκετά, ο Ράις σαφέστατη αναβάθμιση του Λεκα εκτελεστικά και δημιουργικά. Ο Μπράουν νευρικός, έδειχνε έξω από τα νερά του, σίγουρα θέλει χρόνο προσαρμογής. Ο Ουάιλι έδειξε ζήλο αλλά φάνηκαν ξεκάθαρα τόσο η αμυντική του αδυναμία όσο και η γενική αδυναμία στο ριμπάουντ. Έχει κι αυτός πολύ δρόμο μπροστά του. Καλείται ο Άρτζι να βρει τρόπους να φανεί η εκτελεστική δεινότητα του Φριντέτ. Θα δοκιμάσει κάποια stagger screens όπως παλιά με τον Ρίβερς; Θα του δώσει περισσότερο την μπάλα για απομόνωση; Δε ξέρω. Το σίγουρο είναι ότι αργά η γρήγορα θα χρειαστούμε τον επιθετικό οίστρο του.

Ο Γκιστ ναι χθες τράβηξε κουπί, αλλά μην ξεχνάμε ότι πέρυσι στο παιχνίδι με τα Κανάρια τον είχε εκθέσει ο Ουάιλι στην άμυνα. Του ευχόμαστε τα καλύτερα και να κάνει μία καλή χρονιά και όχι να βγει 2ος Demetris Nichols που τον είχαμε πάρει από την CSKA και σε ένα ματς στη Ρωσία σεληνιάστηκε αλλά σε όλα τα άλλα ήταν άφαντος. Αδιανόητο να έχει πόση ώρα 4 φάουλ και να μην το χτυπάνε στην άμυνα οι δικοί μας. Ο Ερυθρός σίγουρα θα δυσκολέψει αρκετές ομάδες κυρίως στο Βελιγράδι αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα ενσωματωθούν όλοι οι Αμερικανοί. Δύσκολα θα αποφύγει τις θέσεις 16-18. Το κουτσομπολιό της ημέρας είναι ότι L.Brown και Ojo 2 φορές ήρθαν στην Ελλάδα για ματς σε διάστημα 2 εβδομάδων και τις 2 φορές γκομένιζαν μέχρι το πρωί.

Ρεάλ-Φενερ δεν είδα καθόλου. Στα σημερινά έχω παίξει δυάδα Over 156,5 Εφές και Over 153,5 Άλμπα και από ειδικά παικτών για να περάσει ευχάριστα η ώρα Over 10,5p Delaney και Over 7,5p Livio γιατί έχει ξεκινήσει τη χρονιά δαιμονισμένος. Όλα τα υπόλοιπα Live.
 

James

Member
Μηνύματα
1.001
Likes
5.328
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Στα θετικά του Πάο σίγουρα η πλούσια παραγωγή χωρίς πολλά τρίποντα. Φαίνεται ότι η ομάδα έχει αρκετά υψηλό ταβάνι επιθετικά. Όντως το σκορ αδικεί λίγο τον Πάο.
Επίσης σίγουρα ο Φρεντέτ έδειξε όρεξη να πασάρει. Προφανώς όλοι θέλουμε να τον δούμε να βάζει καμία...10αριά τρίποντα, αλλά δεν με χαλάει καθόλου να τραβάει συνεχώς double team και να βρίσκουν χώρους άλλοι. Μέχρι και ο...Παπαγιάννης. Θα έρθει η ώρα που δεν θα στέλνουν συνεχώς δύο παίχτες και θα βρει χώρο....
Ο Ράις πραγματική αποκάλυψη, ελπίζω να συνεχίσει. Επιτέλους κάποιος ικανός στο 1v1 που να μπορεί να φτιάξει φάση από το τίποτα. Ο Ολυμπιακός άραγε δεν μπορούσε να τον πάρει?? Ήταν και τσάμπα.

Στα αρνητικά...Εγώ προσωπικά έχω συνηθίσει σε αυτή την κατάσταση την ρακέτα. Μου θυμίζει λίγο την περίοδο στην μετά Βράνκοβιτς εποχή όπου σε ερώτηση "τι να σου φέρω από Αμερική" η απάντηση ήταν "μία γιγαντοαφίσα του Στόγιαν για να κρεμάσουμε από την μπασκέτα μπας και φοβηθούν οι αντίπαλοι". Μετά βέβαια εμφανίστηκε ο Ράτζα...Θέλει προσπάθεια να καταφέρνεις τόσα χρόνια να μην βρίσκεις σέντερ.
Ο Ουόλι σε άλλο γήπεδο ελπίζω να μεταμορφωθεί.

Αναμφίβολα την επόμενη αγωνιστική στο φάντασι θα πάρω τον αντίπαλο ψηλό του Πάο, όποιος και να είναι.

Ο Τζόνσον ήταν λίγο χαμένος αλλά πιστεύω είναι θέμα χρόνου να προσαρμοστεί.

Αυτές οι αλλαγές χάντμπολ του άρτζι....κάπως μου φάνηκαν. Είπαμε, προσοχή στην λεπτομέρεια αλλά το παράκανε!
 

gelf

Member
Μηνύματα
659
Likes
12.751
Παρακολουθώ το Ζαλγκίρις-Μπασκόνια, με εναλλαγές στο σκορ. Ισοπαλία το πρώτο 10λεπτο. Θα γίνει ντέρμπι μέχρι τέλους. Περιμένω με ενδιαφέρον σε 5 λεπτά το Εφές-Μπαρτσελόνα. Έχω ποντάρει Μπαρτσελόνα, μόνο και μόνο επειδή το πρωί οι στοιχηματικές έδιναν 2,30 τη νίκη της Μπαρτσα.
 

gelf

Member
Μηνύματα
659
Likes
12.751
Μετά τις χθεσινές νίκες των γηπεδούχων, ήταν στατιστικά δεδομένο ότι θα έρθει σήμερα το πρώτο διπλό.
Η Ζαλγκίρις έχασε το παιχνίδι από την πολύ μεγάλη αστοχία της, παρά τα πολλά επιθετικά ριμπάουντ.
Σε αναμονή και του δεύτερου διπλού.
 

escursione

Member
Μηνύματα
1.413
Likes
4.504
Ήρθε και το δεύτερο διπλό.
Μπαρτσελόνα, άνετα και εύκολα.
Με το ρόστερ που έχει η Μπάρτσα απορώ πως ήταν φαβορί η Εφές και πρότειναν όλοι τη νίκη της!!
Ζαλγκίρις και Ζενίθ σκέτες απογοητεύσεις.
 

escursione

Member
Μηνύματα
1.413
Likes
4.504
τραγικός ο Ολυμπιακός, τέτοια λάθη ούτε στο προπαιδικο δεν γίνονται. 73-57 πέντε λεπτά πριν τελειώσει το μαρτύριο. Στην έδρα με τις βεντάλιες θέλει πολύ προσπάθεια για να χάσεις.....

update 82-63 τελικό. Τα λόγια είναι περιττά......
 
Last edited:

x7777

Member
Μηνύματα
873
Likes
3.407
Επόμενο Ταξίδι
Mexico
Κρίμα για τον παικταρά με το 7 να κλείσει την καριέρα του σε αυτό το τσίρκο

Κατά τα άλλα εξαιρετική μέρα στοιχηματικά με τα διπλά Μπάρτσα, Μπασκόνια, ΤΣΣΚΑ και τη νίκη της Βιλερμπάν.
 

silversurfer

Moderator
Μηνύματα
2.328
Likes
3.468
Επόμενο Ταξίδι
Σικελία
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος Του Κόσμου
Ο Ολυμπιακός δεν πάει ούτε μπορεί να πάει για 10αδα. Αυτό το πράγμα δεν βλέπεται. Προσπάθησα να δω 2ο κ 3ο δεκάλεπτο κ στα μισά προτίμησα να δω κονσέρβα GNTM ... πονάνε τα μάτια σου με αυτόν τον Ολυμπιακό είναι χειρότερος από ότι περιμεναμε ... λυπάμαι για κάποιους αθλητές που δεν αξίζουν να το υποστούν αυτό
 

Yorgos

Member
Μηνύματα
9.661
Likes
50.498
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Επιεικώς απαράδεκτος Ολυμπιακός, δεν μπορώ να αξιολογήσω αν η Βιλερμπάν ήταν καλή διότι ο Ολυμπιακός δε βλεπόταν, εικόνα ομάδα χωρίς προπόνηση. Σπανούλης χωρίς πλάνο, κακή η άμυνα, αλλά πολύ χειρότερη η επίθεση, δεν ξέρει κανείς από το πού να ξεκινήσει και πού να τελειώσει, αλλά προσανατολισμός δεν υπήρχε. Ομάδα χωρίς άσο, με streaky σουτέρ και κακή στις αλλαγές, πάρα πολύ κακή, προβλήματα αθλητικότητας, σα να φτιάχνεις κουστούμι με μπαλώματα είναι.

Το διπλό της Μπασκόνια δεν το περίμενα, με διέλυσε στοιχηματικά, στον κάλαθο όλα τα χτεσινά κέρδη. Απογοήτευση η Λιθουανοί ούτε τέτοια αστοχία σε τόσα ελεύθερα σουτ από μια ομάδα που γυρίζει τη μπάλα και διαβάζει τις φάσεις περίμενα. Η ΤΣΣΚΑ θα είναι dominant και φέτος.

Έκατσα κι είδα όλο το ματς του Παναθηναϊκού. Ο Γουάιλι είναι από το πανέρι, η άμυνά του είναι τραγική, κακές τοποθετήσεις στα ριμπάουντ, για παίκτη που υποτίθεται ότι θα καλύπτει την αμυντική ΤΡΟΥΠΑ του Παπαγιάννη δεν κάνει. Ελπίζω να έχουν αρχίσει να ψάχνουν λύσεις. Ο Ράις που κοστίζει λιγότερα από το Λέκα και τα μισά από τον Παππά είναι ό,τι μας έλειπε και παίζει μυαλωμένα, τα early posts του Τόμας είναι από τα θετικά και ορθώς αντιγραφέντα από τον Πιτίνο, ο Μπράουν δεν έχει ρόλο, όσο κι αν είναι αρκετά ποιοτικός δεν κάνει κάτι τόσο καλά ώστε να βρει θέση στην ομάδα. Νωρίς είναι βέβαια, αλλά ειδικά για τον Γουάιλι δεν έχω πολλές ελπίδες. Παίκτες στα λεφτά του που να κάνουν 2-3 πράγματα που μας λείπουν, υπήρχαν, δεν ξέρω τι του βρήκε ο Ρικ. Ο Μήτογλου με εξέπληξε θετικά και είναι μια αχτίδα ελπίδας σε μια πολύ δύσκολη Ευρωλίγκα. Είμαστε τυχεροί με το πρόγραμμα που είχαμε, πολύ τυχεροί, όπως και για το ότι ξεκινάμε υγιείς.

Το ματς της Ζενίτ δεν το είδα, αλλά ξέρει κανείς γιατί ο Αγιόν έπαιξε μόνο ένα δεκάλεπτο;
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

No members online now.

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.182
Μηνύματα
883.218
Μέλη
38.891
Νεότερο μέλος
CrisPan

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom