Aeroflot Aeroflot - Νέα, Πληροφορίες & Ερωτήσεις

Μηνύματα
1.992
Likes
6.323
'Εχουμε ταξιδέψει με την Aeroflot αρκετές φορές τα τελευταία 5 χρόνια, είτε από Ελλάδα για Ρωσία, είτε μέσα στη Ρωσία, με πιο μακρινό το ταξίδι στην Καμτσάτκα. Αυτό ήταν με το 737-800, κανένα παράπονο.
Νομίζω ότι έχει ανανεώσει πολύ τον στόλο της τα τελευταία χρόνια, αλλά οι ειδήμονες περί εταιρειών κτλ θα γνωρίζουν περισσότερα.
Πάντως, σε επιλογή που είχαμε για ταξίδι στην Κούβα μέσω Μόσχας, δε μας βόλευε η ανταπόκριση και το κρύο, χεχε!
 

rena1988

Member
Μηνύματα
294
Likes
139
Επόμενο Ταξίδι
Ζανζιβάρη (11/2021)
Ταξίδι-Όνειρο
Περου
Εμείς είχαμε κάνει πτήση θεσσαλονικη Αβάνα μέσω Μόσχας με aeroflot. Την επιλέξαμε λόγω καλής ανταπόκρισης και μεγάλης διαφοράς στην τιμή. Οι πτήσεις έφυγαν στην ωρα τους οι βαλίτσες έφτασαν μια χαρά. Οι πτήσεις ήταν μέτριες το IFE μέτριο το φαγητό ούτε καν το πήρα. Οχι κατι που δεν περίμενα ομως. Εφοδιάστηκα με δικά μου πράγματα και όλα ήταν οκ. Δεν το μετάνιωσα
 

buffon85

Member
Μηνύματα
594
Likes
1.560
Επόμενο Ταξίδι
Κολομβία
Ταξίδι-Όνειρο
Χιλή, Ιαπωνία, Αμερική
ειχα επιστρεψει με αεροφλοτ απο ανοι στην αθηνα τον προηγουμενο μαρτιο. λογω εκτακτου ιατρικου σταματησαμε 3 ωρες μιανμαρ , τοσες ηταν οι ωρες για την ανταποκριση μας στην μοσχα και φυσικα παπαλα. μας βρηκαν πτηση το επομενο πρωι και εκει ξεκιναει η ταλαιπωρια διοτι πτηση μπορει να βρηκαμε αλλα ειχαν σχηματιστει τεραστιες ουρες μπας και βρεθει πουθενα να κοιμηθουμε, μιας και χωρις βιζα δεν εβγαινες. ε υπηρχαν καποια δωματια μεσα στο αεροδρομιο και ενα ξενοδοχειο που σε πηγαινε βανακι και μετα δεν ξερω τι φαση, ισως σε κλειδωναν. το θεμα ειναι οτι η αεροφλοτ ισχυριζοταν οτι δεν υπηρχαν δωματια στο αεροδρομιο και οτι ανεμενα μηπως αδειασουν. εντελει καποιοι πηγαν μεχρι εκει και μια χαρα υπηρχαν δωματια. οποτε απλα περιμεναμε στην ουρα κανα τετραωρο και μετα κοιμηθηκαμε στα καθισματα του αεροδρομιου, ειχαν και χωρισμα, ευτυχως ειμαι κοντη. α μας εδωσαν και πεντε ευρω στον καθενα, φαγαμε μπεργκερ. χλιδααα. αυτα

η υπαλληλος ηταν σε φαση αρνουμαι και να ασχοληθω με οποιον δεν εχει τεκνοποιησει.
γενικως ισως να μου φαινοταν και αστεια η φαση αν δεν ηταν τοσο αθλια και μηδαμινη η εξυπηρετηση της αεροφλοτ.
 

anassot

Member
Μηνύματα
26
Likes
38
Επόμενο Ταξίδι
Καλιφόρνια
Ταξίδι-Όνειρο
Ο γύρος του κόσμου
Πετάξαμε με Aeroflot για Τόκιο με ανταπόκριση Μόσχα.Μόλις γυρίσαμε.Τα αεροπλάνα καινούρια και το φαγητό καλό σχετικά.Το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίσαμε ήταν στην ανταπόκριση στο sheremetyevo.Είχαμε αναμονή ανάμεσα στις 2 πτήσεις περίπου 1:45 και προλάβαμε οριακά.Και στην μετάβαση και στην επιστροφή τρέχαμε σαν τους τρελούς.Εχει μεγάλη καθυστέρηση και λόγω κακής οργάνωσης και λόγω κακοκαιρίας.Στην επιστροφή οι βαλίτσες έμειναν στην Μόσχα!Ευτυχώς τις έστειλαν με την επόμενη πρωινή πτήση!Οπότε αν επιλέξετε την συγκεκριμένη εταιρία ειδικά με ανταπόκριση Μόσχα η συμβουλή μου θα ήταν να έχετε τουλάχιστον 3 ώρες μεταξύ των πτήσεων.Κατα τα άλλα αξιοπρεπέστατη εταιρεία.Και με τις βαλίτσες με εξυπηρέτησαν άμεσα και σήκωναν τα τηλέφωνα ακόμα και τα ξημερώματα στην Ρωσία.
 

Stalo.avr

New Member
Μηνύματα
2
Likes
0
Παιδιά καλημέρα και από μένα,ταξιδευουμε με τν συζυγό μου για Σιγκαπούρη μπαλί τέλος της βδομάδας,μήπως ξέρετε με emirates πόσο μεγάλη βαλίτσα(διαστασείς αν γνωρίζετε) μπορούμε να πάρουμε; για να αποφύγουμε την χειραποσκευή..
 

mourohavlos

Member
Μηνύματα
2.431
Likes
4.414
Παιδιά καλημέρα και από μένα,ταξιδευουμε με τν συζυγό μου για Σιγκαπούρη μπαλί τέλος της βδομάδας,μήπως ξέρετε με emirates πόσο μεγάλη βαλίτσα(διαστασείς αν γνωρίζετε) μπορούμε να πάρουμε; για να αποφύγουμε την χειραποσκευή..
150cm συνολικές διαστάσεις
https://www.emirates.com/english/before-you-fly/baggage/checked-baggage.aspx
 

eperakis

New Member
Μηνύματα
3
Likes
0
Είχα κάνει check-in online για την πτήση Ντουμπάι-Αθήνα 11:50 στις 11 Δεκεμβρίου 2019. Το ταξί μου έφτασε στις 10:40 λόγω ασυνήθιστα έντονης βροχής εκείνη την ημέρα, οπότε έτρεξα για να αφήσω τις αποσκευές μου. Ένας υπάλληλος της Emirates προσπάθησε να καλέσει για περίπου 5 λεπτά, χωρίς ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ απάντηση. Στη συνέχεια, αρνήθηκε να με βάλει στην πτήση.

Τι έκαναν λάθος:
  • Ξόδεψαν 5 λεπτά καλώντας την επιβίβαση, κανείς δεν απάντησε.....τότε απλά είπαν "Συγγνώμη είστε 2 λεπτά αργοπορημένος».
  • Δεν προσπάθησαν να βρουν μια λύση.....απλά επαναλάμβαναν σαν ρομπότ «κάναμε ό,τι μπορούσαμε».
  • Αγνόησαν την ανάγκη μου να βρίσκομαι σε αυτή την πτήση......δεν πρότειναν να ταξιδέψω χωρίς τις αποσκευές μου, παρόλο που ήξεραν ότι θα μπορούσα καθώς είχα κάνει check-in online και πρότειναν λάθος πτήση για να επιστρέψω στο σπίτι την ίδια μέρα.
  • Μου είπαν να υποβάλλω παράπονο.....για να λάβω μια τυποποιημένη απάντηση μπλα μπλα μπλα αναφορικά με τους χρόνους ΧΩΡΙΣ να αναφερθούν συγκεκριμένα σε καμία από τις ερωτήσεις μου.
Οι άνθρωποι της Emirates Airlines σίγουρα χαμογελούν και μιλάνε καλά, αλλά όταν τα πράγματα σοβαρεύουν δεν ενδιαφέρονται πραγματικά για τον πελάτη τους, δεν έχουν ενσυναίσθηση, κάνουν λάθη και ακόμη χειρότερα προσποιούνται ότι νοιάζονται και ενδιαφέρονται. Λαμπερή αεροπορική εταιρεία στο εξωτερικό, ανεύθυνη στο εσωτερικό.
 

fenia42

Member
Μηνύματα
3.880
Likes
14.420
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Πριν βιαστείς να αποδώσεις ταμπέλες σε μια αεροπορική πρέπει να ξέρεις κάποια πράγματα. Άπαξ και κλείσει η πόρτα ενός αεροσκάφους δε γίνεται να ανοίξει απλά για να μπει ένας επιβάτης. Ανοίγει μόνο αν υπάρχει σοβαρό προβλημα και χρήζει εκκένωσης το αεροσκάφος.
Δεύτερον το να ταξιδεψεις χωρίς αποσκευές και αυτες να παραμείνουν στο Ντουμπάϊ ή να έρθουν με την επόμενη πτήσης είναι επίσης ανέφικτο. Μπορεί να επρόκειτο για τρομοκρατική ενέργεια κλπ, αποσκευές δε ταξιδεύουν μόνες ΠΟΤΕ εκτός αν είναι ευθύνη της αεροπορικής.
Καταλαβαίνω την άσχημη κατάσταση στην οποια βρέθηκες αλλά η αεροπορική όντως έκανε ο,τι μπορούσε για σένα. Η ευθύνη είναι αποκλειστικά δική σου.
 

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.186
Μηνύματα
883.356
Μέλη
38.894
Νεότερο μέλος
mikesf

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom