About football, soccer, ποδόσφαιρο, κλωτσοσκούφι ... again..

chrisbd

Member
Μηνύματα
2.674
Likes
16.384
Παιδιά μόνο μην παρεκτραπούμε πάλι πλιζζ..

Λοιπόν δεν προκάλεσα τον @gelf απλά θέλω κάποιος μπασκετικός και που δεν πολυασχολείται με το ποδόσφαιρο, να μας πει πως το βλέπει ως 3ος και να δείξει το “σκανδαλωδώς” που λέει και πως αυτό ισοφαρίζει κατά κάποιο τρόπο αυτό που έκανε ο Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός ακόμα παλιότερα..

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι είχαμε πέρσι σκανδαλώδη διαιτησία υπέρ του ΠΑΟΚ;; Μόνο το χέρι του Βιερίνια στη Λαμία θυμάμαι αλλά αν κάναμε ένα ισοζύγιο ευνοϊκών vs μη ευνοϊκών σφυριγμάτων η ζυγαριά θα έγερνε πολύ υπέρ των μη ευνοϊκών.. πιθανον να φταινε τα γυαλιά.. Μόνο 3 γκολ κακώς ακυρωμένα θυμάμαι του Άκπομπ (εγω τα λέω λάθη διαιτητικά).. Για τέτοιο χαλίφη μιλάμε;; Δεν είχαμε ξένους διαιτητές;; επηρέαζε ο ΠΑΟΚ μέσω του Περέιρα τις αποφάσεις των αυτό μας λέτε.. και ποιες ήταν αυτές.. Υπάρχει εποπτεία απο UEFA και αυτή λειτουργεί για πάρτι μας.. Ρε κάντε και κάτι επιτέλους να παίξουμε στο CL που μας κληρώνετε με τον Άζαξ (καλά να πάθεις απο 1-4 σε 4-4)..

Στο παρασκηνιακό κομμάτι συμφωνώ ότι ο ΠΑΟΚ στηρίζει Γραμμένο, τόχει πει ξεκάθαρα, αλλά όλοι κάποιον στηρίζουν και υποστηρίζουν.. Αν δεν εβγαινε ο Γραμμένος θα εβγαινε ο εκλεκτός του Μαρινάκη.. Δηλαδή ο Μαρινάκης έχει αυτό το δικαίωμα αλλά όχι ο Ιβάν;; κακώς ίσως αλλά δεν μπορεί ο ένας να πηγαίνει με το σταυρό και ο άλλος να κάνει οτι θέλει και να κοροϊδεύει.. Και που έχουμε τον Γραμμένο στο δια ταύτα τι κερδίζουμε;; Αν βλέπει κάποιος σκανδαλώδη διαιτησία θα πρέπει να τα βάλει με την UEFA κυρίως.. Αλλά που είχαμε;; αυτο περιμένω να ακούσω.. Απο τον Γκιρτζικη πάντως και κάποιους άλλους τον προτιμώ .. μπορεί να αρθρώσει και κανα 2 προτασεις..Και οσονούπω απο ότι ακούγεται ο Γραμμένος δεν θα προλάβει την επόμενη παρελαση.. θα επανέλθουμε στη “κανονικότητα” σιγά σιγά..

Γι αυτά που έκανε ο Ιβαν, κακώς βέβαια, με την ΑΕΚ ζήτησε συγνώμη τιμωρήθηκε με το παραπάνω και σωστά και δίκαια πήρε η ΑΕΚ το πρωτάθλημα ως προς τη νομική του διάσταση βέβαια, όχι όμως αγωνιστικά.. ας προσέχαμε.. Αλλά για ποιον χαλίφη μιλάμε που να μη μπορεί να καθαρίσει υπερ σου το παιχνίδι ο Κομίνης;; Ούτε ένα φουρνάκι δεν ανατινάξαμε ούτε μια παραγκούλα δεν θα προλάβουμε να φτιάξουμε ουτε ένα άσπρο παπάκι με μπράβους (για ασπρο πόλο ούτε λόγος), ουτε μια τηλεφωνική υποκλοπή με τον Ιβαν να κανονίζει διαιτητη του αγώνα Άρη Ολυμπιακού ας πούμε ή ο ΠΑΟΚ και η Καλαμαρια να είναι καλά και όλοι οι άλλοι να πάνε ......(για ύπνο μωρέ)..

Όσο για παλιά σκάνδαλα άμα ανοίξουμε αυτό το θέμα θα χρειαστούμε πολλές σελίδες.. Να εχουν όλοι παράπονα απο την διαιτησία εκτός απο έναν ο οποίος να μας κοροιδευει και να λεει οτι πρεπει να κερδιζουμε και τη διαιτησία είναι ένα απο αυτά..

Φεύγω για 2 μέρες ελπίζω να είστε φρόνιμοι..

ΥΓ.. σορυ δεν προσεξα το μικρη, μονο το ένδοξη .. δεν ήθελα να θίξω τον Άρη..
 

panpan

Member
Μηνύματα
6.873
Likes
26.672
Φέτος η Μπάρτσα δεν βλέπετε.Το καλύτερο που έχει να κάνει ο Βαλβέρδε,είναι να πάει σπίτι του.
 

gelf

Member
Μηνύματα
659
Likes
12.737
Λοιπόν δεν προκάλεσα τον @gelf απλά θέλω κάποιος μπασκετικός και που δεν πολυασχολείται με το ποδόσφαιρο, να μας πει πως το βλέπει ως 3ος
Μην ανησυχείς δεν παρεξηγούμαι. Και δεν κρατάω ποτέ κακίες, αντίθετα είμαι επιρρεπής στην αυτοκριτική. Σήμερα ασχολήθηκα με το ποδόσφαιρο είδα κυρίως Ajax (δεν αντέχω το λεπτό προς λεπτό) και τις λοιπές φάσεις τις είδα στην εκπομπή μετά, με Τσώχο, Σαμπράκο κλπ. Μου άρεσε το ότι ο Ajax, όταν συνήλθε από το σοκ των δύο αποβολών, του πέναλτι και της ισοφάρισης, άρχισε να επιτίθεται ξανά!!! Αυτό το ποδόσφαιρο θέλω, όχι το μίζερο το Ελληνικό. Κατά τα λοιπά το NOVA το είχα κόψει από την παράγκα του Μαρινάκη και δεν έχω σκοπό να βλέπω ελληνικό ποδόσφαιρο, έστω κι αν η παράγκα έχει αλλάξει τώρα ιδιοκτησία. Μπορώ να γράψω 20 φάσεις ευνοϊκές για το νέο ιδιοκτήτη της παράγκας. Όμως δεν έχει νόημα. Και κυρίως οι αντιπαραθέσεις χωρίς λόγο. Δεν ασχολούμαι, ή μάλλον ασχολούμαι διαγώνια. Μάλιστα έχω και πολλούς φίλους ΠΑΟΚτσήδες (αν και στη Ν.Ελλάδα τους οποίους και πειράζω. Μην ξεχνάς ότι στο μπάσκετ Απόλλωνας και ΠΑΟΚ είναι αδελφά σωματεία - ρώτα τη διοίκηση, αν έχει μείνει κανείς απ' τους παλιούς). Με στενοχωρεί ιδιαίτερα η κατάσταση του μπασκετικού ΠΑΟΚ και κυρίως του πρώην αυτοκράτορα Άρη.
Από τότε που το μπάσκετ έφυγε από τη Θεσσαλονίκη, πήρε την κατιούσα. Άσχετα από τους πολλούς ευρωπαϊκούς τίτλους του ΠΑΟ και του ΟΣΦΠ. Σε άλλο επίπεδο ήταν η κόντρα Αρη-ΠΑΟΚ (Μιχαηλίδη-Βεζυρτζή) και σε άλλο η κόντρα ΠΑΟ-ΟΣΦΠ (Γιαννακόπουλου-Αγγελόπουλων). Οι τελευταίοι έχουν ξεφύγει. Υποβίβασαν την ομάδα τους, δήλωσαν ότι θα είναι αναπτυξιακή και ότι θα παράγει νέους παίκτες και όταν κατάλαβαν (μετά τη σφαλιάρα από την Ανατόλια) ότι η Α2 είναι δύσκολη κατηγορία και ότι πιθανώς υποβιβαστούν (άρα όχι ΚΑΕ και κατά συνέπεια όχι Ευρωλίγκα) πήραν κάτι 40χρονους να διασωθούν. Σηκώνω τα χέρια ψηλά. Κρατάω τους σημερινούς αγώνες, έχω κανονίσει και ταξίδι στο Τορόντο (να δω τους εν ενεργεία πρωταθλητές) και ταξίδι στη ΝΥ (το Madison είναι ιδέα) και ταξίδι στο LA να δω από κοντά τους θεωρούμενους ως πρωταθλητές (αν δεν προκύψει τραυματισμός). Θα περάσω και από SF να δω και την κατάντια των μέχρι πρότινος κυρίαρχων. Λειτουργεί και το νέο γήπεδο, να δω να πάρω καμιά ιδέα.
 

thanosth

Member
Μηνύματα
3.369
Likes
6.854
Επόμενο Ταξίδι
Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
Τι θα διαβάσουμε ακόμη...
Αλλαγή ιδιοκτησίας παραγκας.
Ναι τετοια αλλαγή που ο ΠΑΟΚ έχασε γκοτζαμ πρωτάθλημα λόγω Κομίνη που αν ήταν ξένος διαιτητής στο γήπεδο δε θα συνέβαινε το παραμικρο
Έλεος!
Αλλά ας επαναληφθω:
Έτσι είναι αν έτσι νομίζετε.
Αντε γειά που λένε και στον Πειραιά
 

dik-7

Member
Μηνύματα
1.527
Likes
2.044
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Παιδιά νομιζω εξαντλήθηκε το θέμα.
Οι μεν πιτσεύουν ότι στο σημερινό ελληνικό ποδόσφαιρο είναι όλα ροδινα και 50-50.
Οι δε πιστεύουν ότι είτε λίγο είτε πολύ ευνοείται ο ΠΑΟΚ.
Αν αρχίσουμε να αραδιάζουμε φάσεις, αποφάσεις, ορισμούς διαιτητων κλπ θα χάσουμε την μπάλα.
Ας το κόψουμε εδώ.
Κι ολα αυτά ξεκίνσαν από μια πλάκα που το νοημα της ήταν ότι αν γινει ίδια φάση στο Καραισκάκη, οι ασρόμαυροι (οπαδοί και δημοσιογράφοι) θα λένε τα σημερινα επιχειρήματα των κοκκινων και οι κόκκινοι οπαδοί και δημοσιογράφοι θα λενε τα σημερινά επιχειρηματα των ασπρόμαυρων.

Πάμε παρακάτω:
Χθες είδαμε ματσάρες.
τσελσι Βαλένθια και Αγιαξ ισοβαθμοι πλέον.
Η Ιντερ απέδειξε ότι εχει πολύ δρόμο ακόμη για να βαρύνει την φανέλα της πάλι.

Στα σημερινά και στο δικό μας ματς.

Αβυσσος η ψυχή του Μάρτινς τι ενδεκάδα θα κατεβάσει.
Λογικά θα παίξουν Βαλμπουενα και Γκερέρο αλλα δεν ξέρω τι σοι rotation θα κάνει για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Ατρόμητο. Η Μπάγερν λογικά αντανακλαστικά θα αντιδράσει, οι παίκτες θα θέλουν να αποδείξουν πράγματα . Λογικά εύκολη νικη για τους Βαυαρούς. Το θέμα είναι αν μπορεί ο Ολυμπιακός να φανεί ανταγωνιστικος όπως στο φάληρο.
Στα αλλα ματς λείπει το μεγάλο ματς
 

yllos

Member
Μηνύματα
451
Likes
2.961
Επόμενο Ταξίδι
Σλοβενία-Τσεχία-Ουγγαρία
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Ροδινα και 50-50 δεν μπορει να ειναι το ποδοσφαιρο στην Ελλαδα.Απλα εκεινο το 100-0 πεθανε κι συτο δεν βολευει.Εγινε το χερι του Βιερινια στη Λαμια και το πεναλντι με τριπολη στην τουμπα του πριγιο αλλα εχω ενα γκολ οφ σαιντ του Αρη που με εκοψε δυο βαθμους μια κοκκινη του Ζαμπα στο ΟΑΚΑ με ΑΕΚ που κανεις δεν καταλαβε γιατι και παει λεγοντας.Γκρινιαζει ο ολυμπιακος περσι για πεναλντι στην Ξανθη αλλα βαζει γκολ οφσαιντ στο απεριστερι.Για ΑΕΚ ουτε λογος λυνει και δενει με Γιαννη Παπαδοπουλο. Ο Βαζελος αφου σωθηκε απλα με -6 περυσι και τον πηγε γενικα καλα η διαιτησια φετος τον αδικει με ξανθη και λιγο με λαρισα την ωρα που στο ματς με τον ΟΦΗ αν δεν υπηρχε VAR θα επαιρνε αδικα τον αγωνα.Ο Αρης που στα χρονια παραγκας εκανε δυο χρονια χωρις πεναλντι περσι και φετος εχει 15 κερδιδμενα.Αν δεν βλεπετε οτι τα πραγματα καλυτερευουν γενικα τοτε οκ κανενα θεμα.
Για το αποψινο εγω αν ημουν Μαρτινς ουτε θα το χτυπουσα.3 χρονια χωρις πρωταθλημα ειναι πολλα και γενικα ο ΟΣΦΠ μετα απο ευρωπαικο αγωνα σερνεται. Ζει ο κοσμος του Ολυμπιακου για μεγαλες ευρωπαικες βραδιες αλλα νομιζω οτι η υπεραξια στον τσιμικα εχει ηδη μπει αντε και στον Καμαρα οποτε μεχρι τον αγωνα με ερυθρο αστερα οι αγωνες ειναι διαδικαστικου χαρακτηρα.
 

panpan

Member
Μηνύματα
6.873
Likes
26.672
Η Ίντερ έχει κερδίσει 30 εγχώρια τρόπαια, συμπεριλαμβανομένων δεκαοκτώ πρωταθλημάτων, επτά Κυπέλλων Ιταλίας και πέντε Σούπερ Καπ Ιταλίας. Από το 2006 έως το 2010, ο σύλλογος κέρδισε πέντε διαδοχικούς τίτλους πρωταθλήματος.[4] Έχει κερδίσει το Τσάμπιονς Λιγκ τρεις φορές: δύο το 1964 και το 1965 και στη συνέχεια άλλο ένα το 2010. Η πιο πρόσφατη επιτυχία της ήταν το ιταλικό τρεμπλ, με την κατάκτηση του Πρωταθλήματος και του Κυπέλλου το ίδιο έτος.[5] Ο σύλλογος έχει κερδίσει επίσης τρία Κύπελλα ΟΥΕΦΑ, δύο Διηπειρωτικά Κύπελλα και ένα Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων της ΦΙΦΑ.
Δεν την λες και μικρή ομάδα!!!!
 

panpan

Member
Μηνύματα
6.873
Likes
26.672
Τι θα διαβάσουμε ακόμη...
Αλλαγή ιδιοκτησίας παραγκας.
Ναι τετοια αλλαγή που ο ΠΑΟΚ έχασε γκοτζαμ πρωτάθλημα λόγω Κομίνη που αν ήταν ξένος διαιτητής στο γήπεδο δε θα συνέβαινε το παραμικρο
Έλεος!
Αλλά ας επαναληφθω:
Έτσι είναι αν έτσι νομίζετε.
Αντε γειά που λένε και στον Πειραιά
 

el de abajo

Member
Μηνύματα
202
Likes
586
θέλουμε να αγιάσουμε και κάποιοι δεν μας αφήνουν...ποιος αρνήθηκε οτι ο Γραμμένος είναι επιλογή του ΠΑΟΚ??? μα αυτό ήταν το ζητούμενο...να φύγει η προηγούμενη διοίκηση με την οποία έγινα ΤΑ όργια και ο ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ συμμάχησαν για λίγο προς αυτή την κατεύθυνση...αν με Γραμμένο (που τον θεωρώ ανεπαρκή αλλα αυτή είναι μια άλλη συζήτηση...) γίνουν τα ίδια εδω θα είμαστε να τα στηλιτεύσουμε...
 

thanosth

Member
Μηνύματα
3.369
Likes
6.854
Επόμενο Ταξίδι
Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
θέλουμε να αγιάσουμε και κάποιοι δεν μας αφήνουν...ποιος αρνήθηκε οτι ο Γραμμένος είναι επιλογή του ΠΑΟΚ??? μα αυτό ήταν το ζητούμενο...να φύγει η προηγούμενη διοίκηση με την οποία έγινα ΤΑ όργια και ο ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ συμμάχησαν για λίγο προς αυτή την κατεύθυνση...αν με Γραμμένο (που τον θεωρώ ανεπαρκή αλλα αυτή είναι μια άλλη συζήτηση...) γίνουν τα ίδια εδω θα είμαστε να τα στηλιτεύσουμε...
Οι Ολυμπιακοί κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια,
Δηλαδή όποιος σύλλογος έχει δικό του υποψήφιο στην διοίκηση της ΕΠΟ, αυτόματα σημαίνει, για αυτούς, επηρεαζω τους διαιτητές των αγώνων της ομάδας και των ανταγωνιστριων ομαδων με τέτοιο τρόπο και σε τετοιο βαθμο όπως το έκαναν αυτοί. Οι διαιτητές να σφυρίζουν ότι μας ζητάει η ομάδα που υποστήριξε τον πρόεδρο. Γι αυτό ο ΠΑΟΚ έπαθε ότι έπαθε με τη Κομίνη, , γι αυτό είδαμε άσπρη μέρα διαιτητικά με την έλευση ξένων διαιτητών στα μεγάλα ματς, με τα καλά τους βλ τι γράφουν στα φύλλα αγώνων, και τα λάθη τους, που σίγουρα είναι ανθρώπινα και όχι από φόβο για τις συνέπειες που θα χουν μετά.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.167
Μηνύματα
882.725
Μέλη
38.879
Νεότερο μέλος
fanisfanisfanis

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom