About football, soccer, ποδόσφαιρο, κλωτσοσκούφι ... again..

chrisbd

Member
Μηνύματα
2.674
Likes
16.382
@chrisbd, ελπίζω προφανώς ότι δεν εννοείς εμένα. Γιατί σε διαφορετική περίπτωση δεν έχεις διαβάσει τις αναρτήσεις μου - ούτε διαγώνια. Άλλωστε το έχω ξεκαθαρίσει, είμαι μπασκετικός, ποδόσφαιρο ελληνικό δεν βλέπω. Έχω κόψει NOVA εδώ και πάνω από 5ετία-6ετία γι αυτό το λόγο.
Όχι βέβαια .. μόνο αυτούς που μετράνε και τα δευτερόλεπτα απο το τέλος των καθυστερήσεων για να δείξουν ότι τάχα υπήρξε εύνοια ενώ βλέπουμε ότι αυτό συμβαίνει συνέχεια στο ποδόσφαιρο και φυσικά λένε ότι δεν γίνεται να σφυρίξει πέναλτι σε αυτό το διάστημα.. Γιατί αυτή η αίσθηση έμεινε την προηγούμενη Κυριακή και αναιρέθηκε την Τετάρτη στο CL (πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις)... Αλλά είπαμε πες πες όλο και κάτι θα μείνει...

Παρεπιπτόντως ο Τσόχος το έγραψε ωραία σε ένα άρθρο.. ότι από τον Δώνη, που έχει θητεύσει χρόνια στο Αγγλικό ποδόσφαιρο, περίμενα κάτι καλύτερο και μάλιστα ανέφερε ότι αν ήταν στη Premiere League δεν θα έκανε απολύτως τίποτα.. και πολλά άλλα βέβαια για τις παθογένειες του ελληνικού ποδοσφαίρου.. Εγώ θα συμπληρώσω ότι αν ήταν Αγγλία θα φεύγαν από το γήπεδο αγκαλιασμένοι οι προπονητές και θα λέγανε "αυτό είναι το ποδόσφαιρο"..
 

panpan

Member
Μηνύματα
6.865
Likes
26.630
Και το περσινό πρωτάθλημα είναι η εξαίρεση, δεν μπορω να διανοηθώ ότι ο Ολυμπιακός έκανε εκείνο το χαζό αυτογκολ για να πάρουμε το πρωτάθλημα.. Αήττητο, ξένοι διαιτητές. -2 βαθμοί.. οι περισσότεροι φίλαθλοι αυτό θα σου πουν οτι το άξιζε και το πηρε δίκαια.. Τεσπα ο καθένας μπορεί να πιστεύει οτι θελει..
Πολύ προχωρημένη θέση!!!
Μ'αρέσεις!!!
 

Nikos86

Member
Μηνύματα
546
Likes
4.000
Ονειρεμένο Ταξίδι
Στον χρονο!
Πηρε ο ΠΑΟΚ πρωταθλημα και ηρθε η εξυγιανση! Χαχαχχαχαχα! Μονο ο Ολυμπιακος ευνοειται, ολοι οι αλλοι ειναι πεντακαθαροι! Μπηκε προεδρος με πιστολι σε αγωνιστικο χωρο και τιμωρηθηκε αρκετα αυστηρα λενε! Χαχαχαχχαχα! Μια σαχλαμαρα εξωαγωνιστικη ηταν λενε, ενω παρανομα υποκλεπτομενη συνομιλια που μιλα για Ολυμπιακο και Αιγαλεω ο Θωμας, ειναι μεγα σκανδαλο! Γκρινιαζουν οι Παοκτζηδες για τον Παπουτσελη λες και στερηθηκαν πρωταθλημα! Πηρε ο ΠΑΟΚ πρωταθλημα με τις μισες ΠΑΕ παραρτηματα του και την διαιτησια να τον ευνοει στον πρωτο γυρο και ειναι το πιο αρχιδ... πρωταθλημα και αποτελει αποδοση δικαιοσυνης , οταν το κανει ο Ολυμπιακος ομως ειναι αδικια ! Δεν κανει τιποτα Ευρωπη και ειναι ατυχος! Απο τον Ολυμπιακο της παραγκας περασαν Ριβαλντο, Καρεμπε, Γιαγια Τουρε, Ζαχοβιτς, Τζιοβαννι και παρα πολλοι αλλοι ποδοσφαιριστες στολιδια που ειχαν την ευκαιρια να δουν οι Ελληνες φιλαθλοι στα γηπεδα της χωρας και που δεν πιστευαν οτι θα δουν ουτε στα πιο τρελλα τους ονειρα και το ελληνικο πρωταθλημα εβγαζε τρεις ομαδες στo Champions League και η Ελλαδα ηταν εκτη στην βαθμολογια της UEFA στην Ευρωπη αλλα ο Ολυμπιακος ειναι η καταστροφη του ελληνικου πρωταθληματος για καποιους! Τωρα κινδυνευουμε να φτασουμε στην 20η θεση! Ευρωπη εκπροσωπουμαστε μονο απο τον Ολυμπιακο ευρωπαικα αλλα ηρθε η εξυγιανση! Ξερω, ξερω αλλες εποχες, θα μου 'πειτε! Δεν περναγαμε στην επομενη φαση με 9 βαθμους , ευνοουταν η Ρεαλ σε ματς εναντιον μας, φυσουσε αερας και τρωγαμε στο 90' γκολ απο τη Γιουβεντους αλλα εμεις δεν ειμασταν ατυχοι, ειμασταν πουλημενοι και ο βαζελος ηταν ευρωπαικη ομαδα! Αποκλειται ο ΠΑΟΚ απο το μεγαθηριο της Σλοβαν Μπρατισλαβας και ειναι ατυχος! Τιμωρειται οπως τιμωρηθηκε τελος παντων ο Σαββιδης που μπηκε με οπλο το τονιζω με ΟΠΛΟ σε αγωνιστικο χωρο και τιμωρηθηκε αυστηρα ο κυνηγημενος ΠΑΟΚ απο το κατεστημενο! Μας βαζουν φυλακη Σαλιαρελη, Κοσκωτα που φορτωθηκαν σκανδαλωδως στον Ολυμπιακο με εντολη ανωθεν κυνηγαγανε δικαστικα Κοκκαλη και Μαρινακη και γενικα πηγαν να μας κανουν απο Ολυμπιακο Συνδεσμο Φιλαθλων Πειραιως σε Ολυμπιακο Συνδεσμο Φυλακισμενων Προεδρων αλλα ο Ολυμπιακος ειναι το κατεστημενο! Χαχαχαχαχχααχα! Τα φωτα πεσμενα στα Φιλαδελφεια, το δακρυγονο το 1991 που εριξε η ΑΕΚ και μας στερησε τιτλο, οι πορειες με τανκς, οι κουπες στο κερμα, τα λεφτα στα λουλουδια, η εννοια παραρτημα που εισηγαγε ο ΠΑΟ στην Ελλαδα, η αλλαγη νομου για να μην παιξει ο Κουδας στον Ολυμπιακο και αλλες αμετρητες ιστοριες εναντιον του Ολυμπιακου ειναι χρυσες σελιδες στην ιστορια του ελληνικου ποδοσφαιρου! Η κασετα με τον Θωμα που ηταν και προιον υποκλοπης κατα τ' αλλα ηταν το μεγαλυτερο σκανδαλο στο ελληνικο πρωταθλημα! Λες και μονο ο Ολυμπιακος εχει δορυφορους!
 
Last edited:

panpan

Member
Μηνύματα
6.865
Likes
26.630
Έλα @panpan άστα αυτά και πες μας τι σκέφτηκες...
Άστο.Αν πω τι σκέφτηκα,θα κλειδώσει το θέμα.
Ζήτω η εξυγίανση.Ζήτω ο Γραμμένος.Πάμε παρακάτω.
Α!!Ζήτω και ο Ιβάν ο μπιστολερο.
Υγ.Το Παοκ Tv παίζει στο εξωτερικό;
Ο ΠΑΟΚ είναι αήττητος και στο Τσουλου,εκτός από το πρωτάθλημα.
Εύγε.
 

chrisbd

Member
Μηνύματα
2.674
Likes
16.382
Μην ανησυχείς καθόλου.. Οσονούπω όπως έγραψα φεύγει ο Γραμμένος και επανέρχεται η κανονικότητα της παράγκας με Γκριτζίκηδες κλ.. Ο Αυγενάκης πήρε το πράσινο φως από τον Μαρινάκη και όλα θα πάνε κατ ευχήν..
Επίσης στην αγορά βγήκε νέο polo με CNG και κατανάλωση 3 ευρώ στα 100 χλμ.. Εννοείται και σε άσπρο..

Για ΠΑΟΚ tv δεν ξέρω αλλά από κάτι φίλους σε Γερμανία λένε πάει σφαίρα (πιθανόν απο τον μπιστολέρο).. Αργεί πολύ όμως το ΠΑΟΚ Ολυμπιακός.. Μη μου πεις ότι θα πληρώσεις για να το δείς;; ηδη γελάω...

Στο CL όχι.. λίγο δύσκολο .. κάνουμε και ήττες..


άστα ρε @panpan αυτά και πες μας μένει ο Βαλβέρδε;; Ηρεμήσαν τα πράγματα ;; Θα γίνει στις 18 Δεκ το classico;; Πιο πολύ παρακολουθώ Μπάρτσα, Λίβερπουλ και Τόττεναμ (λόγω του μικρού) παρά τον ΠΑΟΚ ..
 

panpan

Member
Μηνύματα
6.865
Likes
26.630
Οσονούπω όπως έγραψα φεύγει ο Γραμμένος και επανέρχεται η κανονικότητα της παράγκας με Γκριτζίκηδες κλ..
Πάει,θα χάσουμε τις Κυριακές μας!!!

Μη μου πεις ότι θα πληρώσεις για να το δείς;; ηδη γελάω...
Συνέχισε να γελάς.Έχω να δω τηλεόραση από το 2008.

άστα ρε @panpan αυτά και πες μας μένει ο Βαλβέρδε;
Αγαπάμε Βαλβέρδε,αλλά είναι λίγος για την Μπάρσα.Η καλύτερη υπηρεσία που έχει να κάνει είναι να παραιτηθεί
Ηρεμήσαν τα πράγματα ;
Είναι καζάνι που βράζει.Το θέμα είναι περίπλοκο.

Θα γίνει στις 18 Δεκ το classico;
Εξαρτάται από την απόφαση του δικαστηρίου των Βρυξελλών.
Πιο πολύ παρακολουθώ Μπάρτσα, Λίβερπουλ και Τόττεναμ (λόγω του μικρού) παρά τον ΠΑΟΚ ..
Κι εγώ.:)
Δίπλα από το σπίτι μου ,έχω ένα γήπεδο μιας μικρής ομάδας
https://el.wikipedia.org/wiki/ΟΕ_Σαντ_Αντρέου
Έχω διαρκείας κι εκεί περνάω την ώρα μου.:cool:
 

chrisbd

Member
Μηνύματα
2.674
Likes
16.382
Συνέχισε να γελάς.Έχω να δω τηλεόραση από το 2008.
Ποια τηλεόραση;; Απο το PC εννοούσα... Γελάω επειδή πρέπει να πληρώσει κάποιος συνδρομή για να το δει στο ΠΑΟΚ TV.. Οπότε αν (δεν το λέω για σένα) κάποιος οπαδός θέλει να δει την ομάδα του στη Τούμπα πρέπει να πληρώσει.. Αλλά δεν θέλει να το κάνει γιατί ενισχύει οικονομικά τον ΠΑΟΚ..
 

dik-7

Member
Μηνύματα
1.527
Likes
2.043
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ονειρεμένο Ταξίδι
Νησια μπορα μπορα
Ο Ιβάν είπε ΔΗΜΟΣΙΑ ο Γραμμένος είναι δικός μας και με νοιάζει μόνο το συμφέρον του ΠΑΟΚ και δεν με νοιάζει η συμμαχία και δεν τρέχει κάτι.
Οι άλλοι ειπανε σε παράνομως υποκλαπεισα ιδιωτική συνομιλία ο Ολυμπιακός και το Αιγάλεω να κερδίζουν.και είναι σκάνδαλο.
Ο ΠΑΟΚ έχει γεμίσει δανεικούς μέχρι πρότινος και στον ΠΑΟ και πάλι δεν τρέχει τίποτα . Ο Μπεος έχει πάρει 8 δανεικούς ενημερώνει τελευταία στιγμή τον κόουτς ότι δεν μπορεί να υπολογίζει σε αυτούς τον δίνει ο κόουτς στεγνά και είναι υπό απόλυση και παλι
δεν τρέχει τίποτα. Ο Μαρινάκης και ο Κόκκαλης είχαν δορυφόρους. Ο Ιβάν απλά ενισχυει την περιφέρεια Βόλος Ξάνθη Λάρισα κλο
Ο Βελλιδης έγινε αλλαγή στο ημίχρονο ελυσε άρον αρον τη συνεργασία με τη Λαμία βουιζοντας η πιάτσα ότι είχε μειωμένη απόδοση με ΠΑΟΚ αλλά πάλι δεν τρέχει τίποτα. Ο Μαρινάκης λέει έστησε τον Ατρόμητο γιατί το λέει ο Φυσσας.
Ο Σαββίδης μπήκε με όπλο αλλά τα καρντασια ασχολούνται με τον Κομινη διότι αν μετράγε το γκολ δεν θα έμπαινε με όπλο. Και στο κάτω κάτω δεν σκότωσε κανένα .Παρολιγο να περάσει φωτογραφική διάταξη για μείωση της ποινής αλλά δεν τρέχει τίποτα.
Ο ΠΑΟΚ πέρσι ευνοήθηκε όσο έπρεπε στον πρώτο γύρο αλλά αφού κέρδισε τον Ολυμπιακό στο ένα παιχνίδι κατά τύχη όλα καλά. Οταν ο Ολυμπιακός κέρδιζε τα ντέρμπι δίκαια ψάχναμε τις φάσεις με Βέροια Πλατάνια κλπ. Οταν δε κέρδιζε με εύνοια τον ΠΑΟ (Κατσουράνης) σε ένα τελειωμένο ουσιαστικά πρωτάθλημα το κάναμε σημαία .

Και φυσικά το site της αλήθειας δύο ημέρες μας βομβαρδίζει με άρθρα ότι ο Ολυμπιακός προκαλεί οίκτο στην Ευρώπη ότι έχει μηδέν νίκες και δύο ισοπαλίες στο cl αλλά ξεχνά να μας πει ότι παίζει με Μπαρτσελόνα Γίουβε Μπαγερ Τότεναμ Σπόρτινγκ και Αστέρα Ερυθρό.
Ξεχνά να μας πει από ποιες ομάδες αποκλείστηκε η ΠΑΟΚΑΡΑ (ΕΣΤΕΡΣΟΥΝΥ ΣΛΟΒΑΝ) .Ξεχνά να μας πει πόσους βαθμούς έχουν μαζέψει όλοι μαζί και πόσους ο Ολυμπιακός την τέλευταια πενταετία.
Ασχολούνται με τις πωλήσεις του Μαρινακη και γιατί δεν τα σπρώχνει στην ομαδα όλα τα έσοδα τουcl αλλά δεν μας λένε για το πόσα έσπρωξα ο ανοικτοχερης τίγρης μετά την είσοδο στο cl όπου η ομάδα του κατεπληξε τους πάντες σε μια πορεία που όταν Η ΑΕΚ έκανε τελική προσπάθεια είχαμε πανηγύρια.
Έτσι είναι λοιπόν αν έτσι νομίζετε καρντασια.

@panpan νομίζω ότι και η Διοίκηση της Μπάρτσα δεν στήριξε επαρκώς τον Ερνεστο στις μεταγραφές
 
Last edited:

panpan

Member
Μηνύματα
6.865
Likes
26.630
η Διοίκηση της Μπάρτσα δεν στήριξε επαρκώς τον Ερνεστο στις μεταγραφές
Η διοίκηση είναι για τα ανάθεμα,αλλά όταν έχεις το υλικό που έχεις και παίρνεις Γκρίζμαν,Ντε Γιογκ,Φίρπο,
τον τερματοφύλακα νομίζω Νέτο τον λένε και μερικούς άλλους,αν δεν σου κάνουν φεύγεις από την αρχή.
Αν μείνεις σημαίνει ότι έγιναν οι αγοροπωλησίες με την σύμφωνη γνώμη σου.
Αγαπάμε Ερνέστο,αλλά πιστεύω έπιασε ταβάνι.
Δεν λέω για Νευμάρ,εγώ δεν τον θέλω στην ομάδα.
υγ.
Έχεις δικό σου έναν από τους πολύ καλούς επιθετικούς τον Πάκο Αλκάθερ και τον αφήνεις να φύγει!!!!
 

dik-7

Member
Μηνύματα
1.527
Likes
2.043
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ονειρεμένο Ταξίδι
Νησια μπορα μπορα
Λιβερπουλ Σιτι 3 1. Δεν ξέρω αν και φέτος οι Reds μπορούν να εφεύρουν κι άλλο τρόπο να χάσουν το πρωτάθλημα.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.108
Μηνύματα
880.492
Μέλη
38.836
Νεότερο μέλος
ipagou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom