Τέννις, Βόλλευ, Κολύμπι, Στίβος και άλλα ευγενή αθλήματα...

dik-7

Member
Μηνύματα
1.527
Likes
2.044
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
@Defkalion τι άσχημο έκανε στην Μελβούρνη. Τα μπινελίκια στον διαιτητή εννοεις;

Όπως είπαν και άλλοι είναι μόλις 21 ετών και βρέθηκε να απασχολεί την παγκόσμια κοινότητα τένις ως μελλοντικό νο1. Δεν είναι λίγο πράγμα. Έχει να διαχειριστεί πολύ μεγάλη πίεση και έντονα συναισθήματα στους αγώνες σε μια ηλικία πολύ μικρή.
Άλλοι 21χρονοι είναι αλλού για αλλού γενικώς.
Πάντως γενικώς είναι αρκετά συμπαθής και στους big 3. Ιδίως Ναδάλ και Τζοκοβιτς έχουν μιλήσει επανειλημμένως με εξαιρετικά λόγια για αυτόν.

Το είπα και πιο πανω στο βίντεο του @thanosth ο Φέντερερ και fuck of λέει και σκάστε στο κοινό λέει και σκατα λέει και αλλά ωραία
 

Defkalion

Administrator
Μηνύματα
11.400
Likes
17.206
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Καλά δεν είπε κανείς ότι δεν είναι αναμενόμενες αντιδράσεις αυτές για την ηλικία του, αλλά υπάρχουν και άλλοι που δεν έχουν τέτοιες αντιδράσεις.

Εξάλλου και ο Νόβακ που συμπαθώ ιδιαίτερα έχει πολλές στιγμές που γίνεται τρομερά εριστικός. Ε στις φάσεις αυτές δε μου αρέσει η συμπεριφορά του.

Θέλω να πω, η δική μου προσέγγιση είναι πολύ πιο απλή και βασίζεται σε αυτά που βλέπω. Δεν προαποφασιζω ότι θα γουστάρω τον έναν και θα αντιπαθώ τον άλλον.

Ένα άλλο παράδειγμα πολύ πιο ακραίο είναι ο Κυργιος που όσο και να θες να τον συμπαθήσεις δε γίνεται, εγώ τουλάχιστον δε μπορώ, και έχω προσπαθήσει πάρα πολλές φορές. Δηλαδή είναι προφανές ότι το παιδί έχει θέματα αλλά όλοι αυτοί πρέπει να έχουν στο μυαλό τους ότι αποτελούν πρότυπο για όλα τα μικρά παιδάκια που τους βλέπουν, και άρα η συμπεριφορά τους έχει αντίκτυπο πολύ μεγαλύτερο από το αν τους αντιπαθώ εγώ.
 

thanosth

Member
Μηνύματα
3.369
Likes
6.854
Επόμενο Ταξίδι
Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
Κύργιος ο πιο ταλαντούχος και ιδιοφυής σύγχρονος τενίστας αλλά και ο πιο προβληματικος σαν συμπεριφορά.
Δεν το λέω εγώ, αλλά ολοι(σχεδόν) οι συνάδελφοι του, από τον Φεντερερ έως τον... Νρ 200.
Γενικα το να υποστηρίζουμε στο τένις κάποιον φανατικά ή να αντιπαθούμε κάποιον άλλον φανατικά, είναι ελληνικό φαινόμενο βασικά που προέρχεται από το οπαδιλικι του ποδοσφαίρου.
Το τι έχουν γράψει οι Τζοκοβικοι για τον Ναδάλ η τον Φεντερερ δεν περιγράφεται. Το ίδιο δυστυχώς ισχύει και για τους Ναδαλικούς ή Φεντερικους..
Όλο αυτό το σκηνικό είναι μια τεράστια ασέβεια στους "ζωντανούς" αυτούς θρύλους του τένις και σχετίζεται κ με έλλειψη και αθλητικής παιδειας.
Νιώθω πολύ τυχερός που μπορώ και τους βλέπω ακόμη να παίζουν τένις, είναι αθλητική/τενιστική ευλογία.
Απόψε ας κερδίσει ο καλύτερος, μακάρι να είναι ο Στέφανος που θα χαρώ λίγο παραπάνω αλλά μέχρι εκεί. Δεν θα παρακαλάω να χάσει αναγκαστικά ο Τιμ ο οποίος είναι εξαιρετικός τενίστας και σοβαρή προσωπικοτητα.
Let's play..
που θα πει και ο chair umpire στις 8 ώρα Ελλάδος στην εκθαμβωτική O2 Arena του Λονδίνου
 

Yorgos

Member
Μηνύματα
9.658
Likes
50.480
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Με τη λογική σου τένις να παίζουν μόνο στα βπ και μόνο όσοι είναι κληρονόμοι. Οι υπόλοιποι στα ναυπηγεία Σκαραμαγκά μη και αναμιχθεί το αίμα.
Κάτι δεν κατάλαβες. Με τον όρο class δεν αναφέρθηκα στην κοινωνική τάξη, αλλά στο επίπεδο που δείχνει κάποια ως συμπεριφορά, οταν ητταται κλπ. Τι οικονομικού επιπεδου ειναι οικογένειά του δεν το γνωρίζω, η συμπεριφορά του είναι ενός κακομαθημενου και δείχνει baja clase. Κι ο Τραμπ baja clase είναι κι ας είναι από σόι, δεν έχει σχέση το class με το οικονομικό ή κοινωνικό στάτους.


Δεν τον ξέρεις, δεν έχεις τίποτα προσωπικό εναντίον του απλά τον συγκρίνεις με τον Πάσσαρη, έναν καταδικασμένο δολοφόνο
.
Έδωσα ένα παράδειγμα ενός Έλληνα που δε βρίσκω το λόγο να συμπαθώ, ελαφρώς άτυχο. Θες άλλο, πιο εύστοχο; Ο Γιάννης Ιωαννίδης, κι απ τη γειτονιά μου να ήταν, οπότε τον έβλεπα ήθελα να κερδίζει η άλλη ομάδα.

Και είναι λογικό αυτό και παράλογο που δεν τον συμπαθείς επειδή στη Μελβούρνη είχε νεύρα ή στην κερκίδα κάποιος Έλληνας έλεγε "μη μασάς Στέφανε".
Λογικό μου φαίνεται να μη θέλω να κερδιζει μια ομάδα ή ένας αθλητής μερος του κοινου του οποιου συμπεριφέρονται κατα τη γνωμη μου αντιπαθητικα, ναι.

Για τα νεύρα του φταίει αυτός, μικρός είναι θα το διορθώσει, μη φτάνεις στο σημείο να συγκρίνεις το ρομπότ Φέντερερ
Ε όταν το διορθώσει θα τον συμπαθώ, απλό είναι.

Να συγκρίνεις την ίδια περίοδο να δούμε αν θα βρεις διαφορές στη συμπεριφορά
.
Ε αυτό λέω, ότι έχει πολλούς τενιστες στην ηλικία του που δεν κάνουν τέτοια και άρα μου είναι πιο συμπαθείς.

Για τον κόσμο όμως στην κερκίδα, ότι και να λέει αυτός, όσα συνθήματα και να φωνάζει, δεν φταίει ο Τσιτσιπάς ούτε μπορεί να του χρεωθεί.
Καλά δεν του χρέωσα και λογαριασμό. Αλλά θα προτιμούσα να είχε προκριθεί κάποιος που δε θα προσελκυε κοινό που φωνάζει "τον γ@@@@@@, Στέφανε". Δε λέω ότι φταίει αυτός αλλά δε θα άκουγαμε τσουκαλιστικες κραυγές σε αγώνα τένις στο Λονδίνο αν είχε προκριθεί άλλος . Σε αντίστοιχο περιστατικό η Λένα στη Μελβούρνη πήρε το μικρόφωνο και τους είπε ευγενικά να σταματήσουν τις αηδίες.
 
Last edited:

Yorgos

Member
Μηνύματα
9.658
Likes
50.480
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Γενικα το να υποστηρίζουμε στο τένις κάποιον φανατικά ή να αντιπαθούμε κάποιον άλλον φανατικά, είναι ελληνικό φαινόμενο
Καλά, φανατικά ούτε υποστηρίζω ούτε αντιπαθώ κάποιον τενιστα. Για να έχει ενδιαφέρον η παρακολούθηση του αγώνα, συντάσσομαι με έναν από τους δύο, Ε στα ματς του Τσιτσιπα αν τύχει και τα δω, στηρίζω συνήθως τον αντίπαλο του, εκτός κι αν μου είναι πιο αντιπαθής, όπως ο Κυργιος ή ο κοντός Ισπανός μοντέλο με τα νευρακια, δε θυμάμαι το όνομα του. Βερντασκο, το θυμήθηκα.
 

chrisbd

Member
Μηνύματα
2.674
Likes
16.384
Βέβαια καλό είναι να ασχολούμαστε περισσότερο με τις αθλητικές ιδιότητες και ικανότητες που απαιτεί το άθλημα του καθενός και στο συγκεκριμένο με τις τεννιστικές παρα με τις παρορμήσεις των... Ασφαλώς σε βάθος χρόνου όταν παρατηρείς ένα άθλημα καιρό δημιουργείς συμπάθειες και αντιπάθειες.. Αλλά αυτός που αντιπαθείς πιθανόν να είναι καλύτερος ως αθλητής απο αυτον που συμπαθείς.. Και το ζητούμενο για του αθλητές είναι κυρίως να είναι οι καλύτεροι και δευτερεύων το πιο συμπαθής..

Το τεννις του "δικού" μας πάντως αυτη τη περίοδο είναι στα χάι και έχει πολλές πιθανότητες σήμερα να κάνει κάτι μοναδικό για το ελληνικό τεννις.. πρώτος των πρώτων .. απο την άλλη δεν μπορείς να πεις ότι θα είναι μεγάλη αποτυχία η ήττα.. Θα δούμε σε λίγο..

Τσι τσι πας τσι τσι πας... We Will Rock You We Will Rock You :clap:
 

thanosth

Member
Μηνύματα
3.369
Likes
6.854
Επόμενο Ταξίδι
Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
@Yorgos δεν αναφερόμουν σε σένα, αναφερόμουν στις καφρίλες που γράφονται από τενιστικούς οπαδους στα social media η απο οπαδους κάφρους στις κερκίδες
Κι εγώ όταν έπαιζε ομάδα του Ιωαννιδη ήμουν με την αντίπαλη.
Το τενιστικο επίπεδο του Τσιτσιπά είναι πλέον κορυφαίο, άρα δεν υπάρχει σοβαρός τενιστικός λίγος να είμαι με αντίπαλο παίκτη.
Εκτός αν παίζει με τον G. O. A. T. όπως χθες, που κι άλλοι Έλληνες ήταν με τον Ελβετο γιατί τένις σαν του Φεντερερ δεν υπάρχει άλλο στο τουρ.

Και φυσικά απόψε προτιμώ στο τέλος του παιχνιδιού να ακούσω game set match Τσίτσιπας πάρα Τιμ
 

dik-7

Member
Μηνύματα
1.527
Likes
2.044
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Πολύ ωραίο τένις και από τους δύο.
Ο Τιμ σέρβιρε καλύτερα στο tie break και πήρε το πρώτο set .
Τώρα είναι ακόμη πιο δύσκολα. Για να δούμε
 

thanosth

Member
Μηνύματα
3.369
Likes
6.854
Επόμενο Ταξίδι
Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
Ενα μόνο πόντο παραπάνω κέρδισε ο Τιμ, ευτυχώς ο Στέφανος δεν επηρεάστηκε και με 2 break, τρένο πάει για νίκη στο 2ο σετ.
Screenshot_20191117_212426.jpg
 

dik-7

Member
Μηνύματα
1.527
Likes
2.044
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Μπήκε χαλαρά ο Τιμ στο δεύτερο σετ, το εκμεταλλευτηκε ο Στέφανος και το πήρε εύκολα 6 2
Λογικά θα δούμε ντέρμπι στο 3ο σετ με τον Τιμ να έχει πλεονέκτημα να σερβίρει πρωτος
 

dik-7

Member
Μηνύματα
1.527
Likes
2.044
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Τρία αβιαστα λαθη σε service game και πήρε πίσω το break o Τιμ και απόλυτη ισορροπία
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.168
Μηνύματα
882.718
Μέλη
38.879
Νεότερο μέλος
fanisfanisfanis

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom