Άρπα κόλλα μάζωξη το Σάββατο 29 Απρίλη στον Βοτανικό

isabelle

Member
Μηνύματα
902
Likes
4.165
ΕΚΤΑΚΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΛΑΟ ΤΟΥ ΤΡΑΒΕΛΣΤΟΡΙΣ

Επι τη ευκαιρία ολιγόωρης έκτακτης παρουσίας της παντραβελστορικής φήμης Κορινθιας συγγραφέως @dim kyr το ερχόμενο Σάββατο βράδυ στας Αθήνας, ανέλαβα ως προσωπικός της χαμάλ... - συγνώμη μάνατζερ ήθελα να πω - να οργανώσω μια συνάντηση (μπυροκατάνυξη) με το πλήθος των θαυμαστών της.

ΜΕΡΑ: ΣΑΒΒΑΤΟ 29 ΑΠΡΙΛΗ, ώρα 20:30
ΤΟΠΟΣ: στο γνωστό σε όλους μας LA SOIREE DE VOTANIQUE , Καστοριάς 37, στον Βοτανικό https://www.google.gr/maps/place/La...fef2be2d0fefc0f!8m2!3d37.9835216!4d23.7110883

Πώς σας φαίνεται;

Εκτός από την μοναδική ευκαιρία να αγγίξουμε με τα ίδια μας τα χέρια αυτό το ιερό τέρας (βασικά σκέτο τέρας) του ταξιδιωτικού αφηγήματος, θα μπορέσουμε επιτέλους να λάβουμε εμπεριστατωμένες απαντήσεις σε όλα τα αγωνιώδη ερωτήματα που μας κρατάνε άγρυπνους τις νύχτες, σχετικά με τη λειτουργία των ΚΤΕΛ νότιας και Κεντρικής Ασίας. Στο τέλος μάλιστα της βραδιάς, και μετά από σχετική κλήρωση, τρεις τυχεροί θα κερδίσουν ισάριθμα αντίτυπα των θερινών δρομολογίων ΚΤΕΛ Καζακστάν, Τατζικιστάν και Αμπχαζίας, ενώ ένας υπερτυχερός θα επιστρέψει σπίτι κρατώντας στα χέρια του αυτόγραφο της @dim kyr πάνω στο ίδιο το πρωτότυπο εισιτήριο με το οποίο η χαρισματική συγγραφέας ταξίδεψε την παγκοσμίου φήμης διαδρομή Bishkek-Karakol στο πολυσύχναστο Κιργιστάν (ιστορία που περιμένουμε μόλις τρία χρονάκια να ολοκληρώσει όπως και όλες τις υπόλοιπες εξάλλου).

Για δηλώστε συμμετοχή!
 
Last edited:

dim kyr

Member
Μηνύματα
2.064
Likes
6.302
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
Ξέχασες έλληνα εργαζόμενε/ μάνατζερ, να αναφέρεις ότι το εισιτηριο με την υπογραφή, είναι ολίγον κατεστραμένο , λόγω κάποιας ατυχούς στιγμής, που σε όλους θα μπορούσε να συμβεί (το μάσησε ένα άλογο). Καθημερινά πράγματα.

Επίσης οι παρευρισκομενοι, θα πρέπει να καταναλώσουν, -για να μην γίνουν ρεζίλι και αμαυρώσουν το καλό όνομα του φόρουμ-, από τουλάχιστον 4 λίτρα μπιρα έκαστος. Ο πρώτος που θα πέσει λιπόθυμος απο την ντίρλα, τιμωρείται με αφαίρεση διαβατηριου ή ταυτότητας ή ακόμη και απαγόρευση εξόδου απο την πόλη του αν αυτό συμβεί πολύ νωρίς και με λίγη ποσότητα (πχ5 λίτρα).

Ακόμα τα βραβεία, θα κληρωθούν με διαδικασίες εκλογής προέδρου κάποιας αφρικανικής μπανανίας, γιατί πάνω από όλα είμαστε τίμιοι.

Τέλος , πριν έρθετε να πιείτε μια κουταλιά λάδι. Βοηθάει να αντέξετε......

Αν δεν έρθετε, θα βρεθώ στην δύσκολη θέση να σας βάλω όλους σε ασιατικό ΚΤΕΛ για μια σύντομη βόλτα 16 ωρών.
 

dim kyr

Member
Μηνύματα
2.064
Likes
6.302
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
Δεν έχεις προβλημα, έλα αργά.. αρκεί να έρθεις πριν το ντου της Αστυνομίας, που θα έχει ειδοποιηθεί να μας διώξει
 

STKF

Member
Μηνύματα
1.147
Likes
5.364
οι παρευρισκομενοι, θα πρέπει να καταναλώσουν, -για να μην γίνουν ρεζίλι και αμαυρώσουν το καλό όνομα του φόρουμ-, από τουλάχιστον 4 λίτρα μπιρα έκαστος.
Ακόμα τα βραβεία, θα κληρωθούν με διαδικασίες εκλογής προέδρου κάποιας αφρικανικής μπανανίας,
Επιτέλους θα γίνει μιά σοβαρή συνάντηση!:xalara:
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.184
Μηνύματα
883.305
Μέλη
38.894
Νεότερο μέλος
mikesf

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom