Νορβηγία Όλεσουντ, Άλεσουντ ή μήπως ΟΑλεσουντ; Τέλος πάντων, Νορβηγία, κάπου βόρεια ανάμεσα στα φιόρδ.

Sassenach77

Member
Μέγας Συγγραφέας
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Η απάντηση μου είναι πως τουλάχιστον στο μυαλό μου κι απ' ότι έχω διαβάσει δεν είναι το Ρέκιαβικ το κυριότερο ζητούμενο εφόσον επισκεφτεί κανείς αυτή τη χώρα, αλλά τα υπόλοιπα όμορφα που έχει να προσφέρει η χώρα και βλέπεις μόνο με αυτοκίνητο. Μπορεί να κάνω και λάθος, δε παίρνω όρκο αλλά αυτή είναι η εντύπωση μου.
Ναι, έχω καταλάβει στο περίπου πως το έχεις στο μυαλό σου, γι αυτό σου έγραψα οτι το έχεις "παρεξηγήσει" το ταξίδι στην Ισλανδία.
Σαφώς αλλά δεν είναι το ίδιο, διότι η Νορβηγία έχει και εξαιρετικές πόλεις που χρήζουν επίσκεψης.
Στη Νορβηγία δεν έχω πάει ακόμα αλλά απο τα όσα έχω μελετήσει ως τώρα, για μένα το σημαντικότερο που έχει να δώσει η χώρα είναι τα δραματικά της τοπία και όχι οι πόλεις της. Ειδικά το Όσλο είναι μία πόλη σαν το Ρεικιαβικ, εξαντλείται σε μία-δύο μέρες το πολύ. Αλλά ας μη το αναλύσω περισσότερο καθώς δεν έχω προσωπική εικόνα απο τη Νορβηγία και μπορεί οι προσδοκίες μου να διαψευστούν όταν πάω.

Δεν θέλω να γίνω φορτική και δεν επιμένω. Απλά έχε το στο πίσω μέρος του μυαλού σου και κοίτα προσφορές για αεροπορικά χωρίς να περιμένεις "πότε θα έρθει η κατάλληλη στιγμή" για τη χώρα. Τα ίδια λέγαμε και για το Περού, οτι είναι μία χώρα που θέλει χρόνο και την αφήναμε για όταν θα έχουμε... Τελικά πήγαμε και οι δύο και διαμορφώσαμε το ταξίδι ανάλογα με τα γούστα μας. Σιγά να μην περιμέναμε πότε θα έρθει η "κατάλληλη στιγμή" ;)

Με το καλό και στα επόμενα ταξίδια! :)

psilos3

Member
Travelstories Legend
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Στη Νορβηγία δεν έχω πάει ακόμα αλλά απο τα όσα έχω μελετήσει ως τώρα, για μένα το σημαντικότερο που έχει να δώσει η χώρα είναι τα δραματικά της τοπία και όχι οι πόλεις της
Μάλλον και τα δύο, όσο ενδιαφέρον έχουν τα τοπία και οι καταρράκτες της, άλλο τόσο έχει να βρεθείς στο Μπεργκεν, στο Άλεσουντ, στο Τρόμσο και τα υπόλοιπα, τουλάχιστον κατά την ταπεινή μου άποψη.
Απλά έχε το στο πίσω μέρος του μυαλού σου και κοίτα προσφορές για αεροπορικά χωρίς να περιμένεις "πότε θα έρθει η κατάλληλη στιγμή" για τη χώρα.
Δε χρειάζεται, μπορεί να φάω καμιά φλασιά την άλλη εβδομάδα και να τα κλείσω όλα για παράδειγμα, καμιά φορά λειτουργώ με την παρόρμηση. :haha:
Με το καλό και στα επόμενα ταξίδια! :)
Επίσης, να είμαστε καλά!

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
35.232
Μέλη
40.252
Νεότερο μέλος
Fetah Belaj

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα