ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ 5 ΕΥΡΩ

dimitrak

Member
Μηνύματα
1.301
Likes
500
Επόμενο Ταξίδι
????
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ
Πετάξτε από τη χαρά σας! Με 5€ μόνο αποκτάτε ένα κουπόνι που σας χαρίζει 20€ έκπτωση σε αεροπορικά εισιτήρια μετ' επιστροφής της επιλογής σας από το online ταξιδιωτικό γραφείο ticketplus.gr!

Πετάξτε από τη χαρά σας! Με 5€ μόνο αποκτάτε ένα κουπόνι που σας χαρίζει 20€ έκπτωση σε αεροπορικά εισιτήρια μετ' επιστροφής της επιλογής σας από το online ταξιδιωτικό γραφείο ticketplus.gr!


  • Η εξαργύρωση των κουπονιών πραγματοποιείται από 27/2/2013 έως 31/5/2013 σε εργάσιμες και καθημερινές ημέρες, από 09.00 έως 17.00 και αφορά αεροπορικά εισιτήρια που θα ισχύουν από 27/2/2013 έως 26/2/2014.
  • Η προσφορά περιλαμβάνει ένα εκπτωτικό κουπόνι αρχικής αξίας 20€ που εξαργυρώνεται στην www.ticketplus.gr και αφορά αγορές αεροπορικών εισιτηρίων μετ' επιστροφής.
  • Η διαδικασία για την εξαργύρωση των κουπονιών γίνεται ως εξής:
    • Καθημερινά 09.00 - 17.00 και αφού μπείτε στο site www.ticketplus.gr και βρείτε τις πτήσεις που σας εξυπηρετούν, κάνετε κράτηση συμπληρώνοντας όλα τα απαιτούμενα στοιχεία και στο 3ο βήμα επιλέγετε τον τρόπο «πληρωμή στο κατάστημα».
    • Σημειώνεται ότι οι τιμές που βλέπετε είναι προ έκπτωσης του κουπονιού.
    • Αυτομάτως και αφού επιλέξετε το τον τρόπο «πληρωμή στο κατάστημα», σας παρέχεται προθεσμία 2 ωρών να επικοινωνήσετε με το ticketplus.gr τηλεφωνικώς στο 210 3234927 ώστε να τους ενημερώσετε για την ύπαρξη κουπονιού και τον αριθμό του, και να σας αφαιρέσουν 20€ από την αρχική αξία της κράτησής σας. Για να ισχύει η έκπτωση των 20€ θα πρέπει η πληρωμή του (των) εισιτηρίου(ων) να έχει ολοκληρωθεί (είτε με χρήση πιστωτικής κάρτας, είτε με τραπεζικό έμβασμα, είτε με απευθείας πληρωμή στα γραφεία του ticketplus.gr) μέσα στο εύλογο χρονικό περιθώριο των 2 ωρών της προθεσμίας, αλλιώς η διαδικασία θα πρέπει να επαναληφθεί.
  • Μπορούν να αγοραστούν έως 5 κουπόνια ανά χρήστη και να εξαργυρωθεί 1 κουπόνι ανά κράτηση (τα κουπόνια δεν εξαργυρώνονται αθροιστικά).
  • Αλλαγές κρατήσεων γίνονται σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις που τις διέπουν.
  • Σε περίπτωση ακύρωσης της κράτησης, δεν επιστρέφεται η αξία του κουπονιού.
  • Δεν επιτρέπεται η πώληση του κουπονιού σε τρίτους.






ΥΓ. Με προχειρη ματια τα αεροπορικα στο συγκεκριμενο κοστιζουν +5 ευρω απο πχ το petas.gr. Δινεις και αλλα 5 για το κουπονι,αρα το συνολικο σου κερδος ειναι 10 ευρω.Η αφαιρεση βεβαια γινεται τηλεφωνικως,αν εχει ξανακανει καποιος κατι παρομοιο ας μας πει
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.184
Μηνύματα
883.305
Μέλη
38.894
Νεότερο μέλος
mikesf

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom