- Επόμενο Ταξίδι
- Γαλλία
- Ταξίδι-Όνειρο
- Κούβα, Περού, Ν. Ζηλανδία
Μα αυτά είναι που περιμέναμε με αγωνία να δούμε...Τα ξεφτιλίκια προ αερόστατου έπρεπε να τα σκιπάρεις, ρόμπες γινήκαμε!
Μα αυτά είναι που περιμέναμε με αγωνία να δούμε...Τα ξεφτιλίκια προ αερόστατου έπρεπε να τα σκιπάρεις, ρόμπες γινήκαμε!
Και δεν είναι η πρώτη φοράΣτην ουσία γνωρίσαμε το περιβόητο τσιμπούρι του Νείλου σε ανθρώπινη μορφή. Τα ξεφτιλίκια προ αερόστατου έπρεπε να τα σκιπάρεις, ρόμπες γινήκαμε!

Καλά που τα ανέβασε, ήμουν στο 50-50, η κορη μου ετσι κι αλλιως δεν ήθελε γιατι τα φοβάται, εγω πιο ατρόμητη αλλα μολις ειδα ότι πρέπει να σκαρφαλώσεις το ξέχασα - δεν το έχω, φοβάμαι οτι θα με μαζευουν- μας γλιτωσες ΕυαΣτην ουσία γνωρίσαμε το περιβόητο τσιμπούρι του Νείλου σε ανθρώπινη μορφή. Τα ξεφτιλίκια προ αερόστατου έπρεπε να τα σκιπάρεις, ρόμπες γινήκαμε!

ΥΒΡΙC!θα γλύτωνα το μπακαλιάρο σκορδαλιά που τρώνε οι πάντες στην Ελλάδα στην Εθνική Επέτειο. Τον σιχαίνομαι λέμε.

Ευχαριστώ ρε!Επιτελους πηραμε την ημερησια δοση μας! Να 'ξερες ποσο γελασα με τις περιγραφες σου!

Ειναι που μας άφησες άναυδους!Δεν βλέπω αντιδράσεις και ανησυχώ. Ο καλλιτέχνης.... θέλει το χάιδεμά του![]()