Ακριβο μου ταξιδι

Sanna1971

Member
Επόμενο Ταξίδι
DCOrlandoN.OrleansNashvil
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτικη
Δεν ειναι ετσι απλο. Αλλοι ταξιδευουν για γιατρους, για σπουδες, για δουλεια, γιατι εχουν ερωτα απο αποσταση. Θα γονατισει ο κοσμος.
.
Συμφωνω απολυτως! Πιο πολυ καυστικό ήταν το σχόλιο. Αν όχι ειρωνικο. Αν δε φάνηκε αρκετά αυτό, με αφορμή το σχόλιο σου, το επισημαίνω.
Υ.Γ Ο έρωτας από απόσταση να έρχεται αυτός. Άλλωστε μάλλον θε πληρώνεται καλύτερα!

Last edited:

paefstra

Member
Συγγραφέας
Τσεκαρα απο περιεργεια ποσο πηγαν οι πτησεις που εκλεισα για Ιουλη και Αυγουστο Ευρωπη με μιλια και ειναι πανω κατω στα 500 ευρω.

Οσο παιζουν μιλια θα πεταμε. Δεν υπαρχει περιπτωση να δωσω 500ρικο για πτησεις Ευρωπη.

taniakar

Member
Επόμενο Ταξίδι
Vienna, Bratislava!
Ταξίδι-Όνειρο
Ο γύρος του κόσμου
Τσεκαρα απο περιεργεια ποσο πηγαν οι πτησεις που εκλεισα για Ιουλη και Αυγουστο Ευρωπη με μιλια και ειναι πανω κατω στα 500 ευρω.

Οσο παιζουν μιλια θα πεταμε. Δεν υπαρχει περιπτωση να δωσω 500ρικο για πτησεις Ευρωπη.
500 έδωσα πηγαινε Σιγκαπούρη, έλα από Κουάλα Λουμπούρ για τέλη Αυγούστου. Δε δίνω τόσα λεφτά για Ευρώπη για κανένα λόγο!

paefstra

Member
Συγγραφέας
500 έδωσα πηγαινε Σιγκαπούρη, έλα από Κουάλα Λουμπούρ για τέλη Αυγούστου. Δε δίνω τόσα λεφτά για Ευρώπη για κανένα λόγο!
Στα 2 πρωτα μου ταξιδια στο Λονδινο πριν το 2000 εδωσα για πτησεις εναν ολοκληρο μισθο αντιστοιχο του κατωτατου τοτε. Στα επομενα μισο μισθο και απο κει και μετα κατεβαινε. Εγω το εχω ζησει το σκηνικο. Βαστατε γερα οι νεοτεροι.

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Τσεκαρα απο περιεργεια ποσο πηγαν οι πτησεις που εκλεισα για Ιουλη και Αυγουστο Ευρωπη με μιλια και ειναι πανω κατω στα 500
Μου χαλασες τη διαθεση πρωι πρωι…
3 εχω κλεισει κατακαλοκαιρο και οι 3 ειναι φθηνοτερες τωρα..καταραμενη βολοτεα που πουλας Ιταλια πηγαινελα με 100€ μες στον αυγουστο, δεν μπορουσαν να το πουλανε νωριτερα;

paefstra

Member
Συγγραφέας
Μου χαλασες τη διαθεση πρωι πρωι…
3 εχω κλεισει κατακαλοκαιρο και οι 3 ειναι φθηνοτερες τωρα..καταραμενη βολοτεα που πουλας Ιταλια πηγαινελα με 100€ μες στον αυγουστο, δεν μπορουσαν να το πουλανε νωριτερα;
Ποσες φορες να παω Ιταλια πια? Βεβαια στα πετρινα χρονια που ζουμε ειναι απο τις χωρες εγγυηση αλλα πολλη ζεστη τον Αυγουστο.

ANASTAPAP

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΟΠΟΥ ΠΕΤΑΕΙ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ..
Στα πλαίσια συρρίκνωσης μάλλον του πτητικού της προγράμματος,η Wizz μου άλλαξε πτήση από Κρακοβία προς Βενετία τον Οκτώβριο,δίνοντάς μου τις συνήθεις επιλογές..από περιέργεια έκανα αναζήτηση να δω πόσο στοιχίζει το ίδιο δρομολόγιο για εμένα και την κόρη μου(είχα πληρώσει 87 ευρώ με 1 έξτρα αποσκευή)συνειδητοποίησα με έκπληξη ότι η νέα τιμή είναι λίγο πάνω από 300 ευρώ/άτομο!

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη

Προφανώς και κανένας άλλος δεν θα βρεθεί να δώσει 500 € για 2 πτήσεις στην Ευρώπη από Αθήνα εκτός και αν πρέπει να πετάξει σε πολύ συγκεκριμένες ημερομηνίες.
Το ότι βλέπεις τις πτήσεις που έκλεισες με τόσο υψηλή τιμή σημαίνει απλά ότι οι πτήσεις έχουν ήδη μεγάλη πληρότητα και πουλάνε ακριβά όσες θέσεις απέμειναν.
Ή απλούστατα εάν κάνεις άλλο συνδυασμό ημερομηνιών θα βρεις το ίδιο εισιτήριο στη μισή τιμή.
Αλήθεια υπάρχει προορισμός που πετάει μόνο η Aegean και δεν υπάρχει low cost να πετάει σε κοντινό αεροδρόμιο με μισή τιμή;

Εγώ πέρσι έκλεισα απευθείας πτήση για Λονδίνο από Θεσσαλονίκη μέσα Αυγούστου μόλις 3 εβδομάδες πριν την αναχώρηση.
200 €/ άτομο με χειραποσκευή 10κιλη.
Διάλεξα τις καλύτερες πτήσεις με πρωινή αναχώρηση και συνδύασα 2 αεροπορικές (Ryanair και easyJet).
Όταν μπορείς να βρεις τόσο τελευταία στιγμή φθηνό εισιτήριο για Λονδίνο μέσα Αυγούστου για ποιο λόγο κάποιος να δώσει 500 € για να πετάξει με Aegean;
Καλύτερα να δώσουμε λίγα παραπάνω και να πάμε καμιά Ταυλάνδη ή Βιετνάμ.

Εγώ πάντως μια φορά στη ζωή μου πλήρωσα πολύ ακριβό εισιτήριο με την Aegean για Παρίσι και αυτό γιατί έπρεπε να είμαι εκεί σε σε συγκεκριμένες ημερομηνίες για ορκωμοσία. Η κόρη μου ήρθε μια μέρα μετά από εμάς με Transavia με 30€!

paefstra

Member
Συγγραφέας
Ή απλούστατα εάν κάνεις άλλο συνδυασμό ημερομηνιών θα βρεις το ίδιο εισιτήριο στη μισή τιμή.
Αλήθεια υπάρχει προορισμός που πετάει μόνο η Aegean και δεν υπάρχει low cost να πετάει σε κοντινό αεροδρόμιο με μισή τιμή;
Ο ενας προορισμος ειναι το Πορτο και ο αλλος το Ελσινκι. Δεν παει low cost ουτε σε κοντινο αεροδρομιο απο Αθηνα απ ευθειας.
Οι ημερομηνιες ειναι Ιουλιο και Αυγουστο και οι τιμες ειναι αυτες. Εγω πεταω με μιλια, αλλα δεν το σωζει ο συνδυασμος αλλων ημερομηνιων γιατι τοτε παει διακοπες ο κοσμος.

Grerena

Member
Travelstories Legend
Επόμενο Ταξίδι
Β. Ευρώπη
Ταξίδι-Όνειρο
Tromso, Las Vegas
Ο ενας προορισμος ειναι το Πορτο και ο αλλος το Ελσινκι. Δεν παει low cost ουτε σε κοντινο αεροδρομιο απο Αθηνα απ ευθειας.
Οι ημερομηνιες ειναι Ιουλιο και Αυγουστο και οι τιμες ειναι αυτες. Εγω πεταω με μιλια, αλλα δεν το σωζει ο συνδυασμος αλλων ημερομηνιων γιατι τοτε παει διακοπες ο κοσμος.
Καποια "θυσια" θα χρειαστει να γινει για να πετυχεις καλυτερη τιμή.
Για Ελσινκι παντως μια χαρά πας μεσω Βαρσοβιας. Τωρα, τον Απριλιο πηγα με 50€ εισιτηριο (και οι δυο πτησεις) και απ' οτι βλεπω τον Αυγουστο εχει με 90€.

Και δεν το λες και θυσια το οτι ξαναειδα τη Βαρσοβια για χαρη του Ελσινκι. 🙂

paefstra

Member
Συγγραφέας
Καποια "θυσια" θα χρειαστει να γινει για να πετυχεις καλυτερη τιμή.
Για Ελσινκι παντως μια χαρά πας μεσω Βαρσοβιας. Τωρα, τον Απριλιο πηγα με 50€ εισιτηριο (και οι δυο πτησεις) και απ' οτι βλεπω τον Αυγουστο εχει με 90€.

Και δεν το λες και θυσια το οτι ξαναειδα τη Βαρσοβια για χαρη του Ελσινκι. 🙂
Το "μια χαρα" για Απριλη δεν εχει ομως ταυτιση με τις καλοκαιρινες διακοπες. Και Μαρτη και Φλεβαρη πας φθηνα, αλλα οι αδειες ειναι το καλοκαιρι. Γι αυτο τονισα Ιουλη Αυγουστο.
Οι συνδυασμοι με low cost ειναι εξοντωτικοι οικονομικα δεδομενου οτι για μια εβδομαδα ταξιδευουμε με 8κιλη συν σακιδιακι, δηλαδη 11-12 κιλα. Αυτο σε βαλιτσακι το χρυσοπληρωνεις σε 4 συνδυαστικες πτησεις. Εχω να κανω συνδυαστικη Aegean με low cost απο τοτε που οι low cost εδινσν δωρεαν το βαλιτσακι, δεν συμφερει πια.

Last edited:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
35.124
Μέλη
40.116
Νεότερο μέλος
Katerina C