Ακριβο μου ταξιδι

jimp

Member
Αφηγητής
Αν εχει τόση ζήτηση μπορεί να φτάσει και τόσο, πάντως για Μαλαγα οσες φορές την πηρα απο Αθήνα πανω απο 85€ δεν πλήρωσα ποτε one way. Και τωρα να μπεις για τον Ιούνιο τέτοιες τιμες θα βρεις.
Screenshot_2026-05-09-00-02-22-550_com.aegean.airlines.prod.jpg

Screenshot_2026-05-09-00-02-55-646_com.aegean.airlines.prod.jpg

Για Μάλαγα σε άκουσαν Γιώργο και τα εξάντλησαν τα 85αρια.

Για Μαδρίτη όμως που έλεγαν είναι οι από πάνω τιμές, one way

Yorgos

Member
Travelstories Legend
Επόμενο Ταξίδι
Πακιστάν-Κίνα
Ταξίδι-Όνειρο
Roraima-Socotra

piccolo_mondo

Member
Σε γνωστό all inclusive ξενοδοχείο της Πελοποννήσου που πηγαίνουμε κάθε χρόνο το 3ημερο του Αγίου Πνεύματος με την δουλειά, φέτος 25% πάνω οι τιμές. Μιλάμε για την ίδια σύνθεση ατόμων και ίδιο τύπο διαμονής... έχω πάθει ένα μικρό σοκ

tdoumos

Member
Σε γνωστό all inclusive ξενοδοχείο της Πελοποννήσου που πηγαίνουμε κάθε χρόνο το 3ημερο του Αγίου Πνεύματος με την δουλειά, φέτος 25% πάνω οι τιμές. Μιλάμε για την ίδια σύνθεση ατόμων και ίδιο τύπο διαμονής... έχω πάθει ένα μικρό σοκ
Μην ξεχνάς και το 15ρι την μέρα για να βάλει ο Κούλης και άλλες Siemens ανεμογεννήτριες στην Εύβοια και Παρνασσό ώστε να έχεις φθηνότερο ρεύμα βρε κουτό!!

Και γω κοίταξα ολόκληρη την Ελλάδα για το τριήμερο αυτό για all inclusive ή έστω hb.
Μόνο η Κρήτη και η Ρόδος έχουν τιμές που παλευονται αλλά τα αεροπορικά είναι στον Θεό από δω Θεσσαλονίκη.

Τελικά έκλεισα στο πολυαγαπημένο και 4 ετών Sante Spa Velingrad με ιαματικες πισίνες και απίστευτο φαγητό και γλυκά, στα 160 την βραδιά.
Αν είσαι Βόρεια Ελλάδα τσεκαρε το και θα με θυμηθείς.
Google Maps
Την τιμή αυτή την πετυχαίνεις από το επίσημο site όπου σου δίνει να βάλεις και κωδικό έκπτωσης santesecret

Last edited:

piccolo_mondo

Member
Και γω κοίταξα ολόκληρη την Ελλάδα για το τριήμερο αυτό για all inclusive ή έστω hb.
Μόνο η Κρήτη και η Ρόδος έχουν τιμές που παλευονται αλλά τα αεροπορικά είναι στον Θεό από δω Θεσσαλονίκη.
Τελικά έκλεισα στο πολυαγαπημένο Sante Spa Velingrad με ιαματικες πισίνες και απίστευτο φαγητό και γλυκά, στα 160 την βραδιά.
Αν είσαι Βόρεια Ελλάδα τσεκαρε το και θα με θυμηθείς.
Google Maps
Την τιμή αυτή την πετυχαίνεις από το επίσημο site όπου σου δίνει να βάλεις και κωδικό έκπτωσης santesecret
Ευχαριστώ! Πηγαίνουμε συγκεκριμένα εκεί γιατί το κανονίζουν από την εταιρεία. Απλά το ανέφερα γιατί σοκαρίστηκα με την αύξηση.

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Εξαιρεση. Ανοιξτε μια πλατφόρμα για το 3ημερο σε νησια που εχουν ηδη πτωση. Ζακυνθος-Κεφαλονια: επαθα κι εγω σοκ. 3στερα χοτελ με πισινα, πρωινο με 30€!!! 5στερο στο Λαγανα με 110€!!απιστευτα χαμηλες τιμες, παρομοια κ για 15γουστο, ευκαιρια φετος για φθηνες διακοπες.

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Καπου ειχε γραφει οτι ποτέ δεν θα ξαναδουμε μονοψηφιες τιμες σε αεροπορικα σαν τα 9ρια καποτε. Δεν θυμαμαι ποιος. Το μελος κερδιζει το βραβειο επιτυχημενης προβλεψης. Ειχε δικιο, ποτέ 9, μονο 8,75€ πια.

IMG_2419.jpeg

Señor_Nada

Member
Μέγας Συγγραφέας
Ταξίδι-Όνειρο
Άβυσσος
Έχω γράψει σε αυτό το θέμα για τις τιμές στα αξιοθέατα της Φλωρεντίας και της Κωνσταντινούπολης, για το Αουσβιτς και πόσα ακόμα έχουν γραφτεί από αλλά μέλη. Άλλα μου έχουν προκαλέσει γέλιο, άλλα εκνευρισμό και άλλα αηδία. Νόμιζα ότι δεν θα δω πλέον κάτι χειρότερο και να που έγινε η έκπληξη. Αρχαιολογικός χώρος Σουνίου 20ε. Από τις καλύτερες κωμωδίες που έχει γράψει η χώρα μας. Αναρωτιέμαι αν υπάρχει έστω ένας τουρίστας που το έχει πληρώσει και δεν αισθάνθηκε κορόιδο.

Señor_Nada

Member
Μέγας Συγγραφέας
Ταξίδι-Όνειρο
Άβυσσος
Κανε ενα δωρο στον εαυτο σου να ρεφαρεις, πηγαινε Μονη Δαφνιου που ειναι Unesco δωρεαν. Εχω παει? Οχι, γιατι βαριεμαι. Αλλα θα παω.
Ευχαριστώ για την πρόταση. Αν προλάβω θα πάω.

Εννοείται δεν έδωσα 20ε για το Σούνιο. Το πολύ να έδινα 5ε...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
35.241
Μέλη
40.257
Νεότερο μέλος
Gent2001

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom