Aegean Airlines Ακυρώσεις, αλλαγές, voucher, επιστροφή χρημάτων

pan82

Member
Εχω ακυρωσει 2 φορες με κουπονι next. Δεν πηρα φραγκο πισω. Λενε μια μπαρουφα οτι το κουπονι συμψηφιζει τους φορους. Που ειναι μπαρουφα γιατι κατεβαζα τον ναυλο.
Μα ναι αυτό το ξέρω δεν είναι ίδια περίπτωση εδώ παρέχουν δωρεάν ακύρωση στο εισιτήριο σε όλους τους επιβάτες λόγω της κατάστασης δεν είναι το ίδιο, θα πρέπει να πάρει voucher ολο το ποσό ή να πάρει σε χρήματα το ποσό μείον τα 6€.

tdoumos

Member
Μιας και ακυρώθηκε τελικά η πτήση, πήρα ξανά τηλέφωνο και θα μου κάνουν επιστροφή χρημάτων και των μιλίων.
Η υπάλληλος πάλι το χαβά της να επιμένει να μου αλλάξει τις ημερομηνίες για το Abu Dhabi.
Εδώ ο κόσμος που είναι εγκλωβισμένος εκεί δίνει χιλιάδες ευρώ για να επιστρέψει στην πατρίδα του μέσω εκατοντάδων χιλιομέτρων οδικώς και αυτή να θέλει να μου αλλάξει ημερομηνίες για να πάω Abu Dhabi. η Dubai μέσα στον Μάρτιο η Απρίλιο.....

Χθες έκανα και αίτηση αποζημίωσης στην φόρμα επικοινωνίας τους και στην πολιτική αεροπορία.
Έκανα αίτημα και στην airhelp.
Αν και δεν πιστεύω να δικαιούμαι αποζημίωση λόγω των συνθηκών πολέμου, η airhelp μου στειλε email ότι θα λάβω 820 € για δυο εισιτήρια, τα υπόλοιπα είνα 380 είναι η προμήθεια τους.
Ειδωμεν

Last edited:

dimtze

Member
Επόμενο Ταξίδι
Φιλιππίνες
Ταξίδι-Όνειρο
Patagonia !!!
Για το Πάσχα έχω κλείσει Ριάντ 9 με 12 αλλά έχω ξενερώσει… Περιμένω κάποια αλλαγή ώρας να ακυρώσω δωρεάν αλλιώς 20+20 euros για να πάρω πίσω πόντους και μίλια

pan82

Member
Για το Πάσχα έχω κλείσει Ριάντ 9 με 12 αλλά έχω ξενερώσει… Περιμένω κάποια αλλαγή ώρας να ακυρώσω δωρεάν αλλιώς 20+20 euros για να πάρω πίσω πόντους και μίλια
23€ είναι η ακύρωση αλλά γιατί χ2 έχεις κάνει ξεχωριστές κρατήσεις;; αν είναι με μίλια κάνε μεταφορά στο μέλλον και όταν με το καλό πας αλλιώς όλο και κάποια αλλαγή ώρας μπορεί να προκύψει στο μέλλον και να ακυρώσεις ατελώς

tdoumos

Member
Να προσθέσω πως στις ακυρώσεις που προχώρησα, έλαβα όλο το ποσό των εισιτηρίων, χωρίς καμία κράτηση.
Υποθέτω λόγω των συνθηκών πήρα τα ποσά αυτοτελώς πίσω.

maria91

Member
23€ είναι η ακύρωση αλλά γιατί χ2 έχεις κάνει ξεχωριστές κρατήσεις;; αν είναι με μίλια κάνε μεταφορά στο μέλλον και όταν με το καλό πας αλλιώς όλο και κάποια αλλαγή ώρας μπορεί να προκύψει στο μέλλον και να ακυρώσεις ατελώς
Δηλαδη αν κλεισω μονοκοπανιας 2 εισιτηρια r/t με εξαργυρωση μιλιων κ μετα θελω να τα ακυρωσω πληρωνω μονο ενα 23αρι ως ακυρωτικα?

paefstra

Member
Συγγραφέας
Δηλαδη αν κλεισω μονοκοπανιας 2 εισιτηρια r/t με εξαργυρωση μιλιων κ μετα θελω να τα ακυρωσω πληρωνω μονο ενα 23αρι ως ακυρωτικα?
23 ανα ατομο, ναι. Δωρεαν αλλαγη ημερομηνιας ξανα και ξανα.

pan82

Member
Εννοείται στα μιλια bonus πάντα βγάζουμε μετ' επιστροφής γιατί είναι 23€ ακυρωτικα σύνολο και γιατί αν τα μεταφέρεις στο μέλλον έχεις μέγαλες πιθανότητες να αλλάξει ώρα το ένα σκέλος μόνο και να ακυρώσεις δωρεάν το σύνολο

panosil

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη
Γνωρίζει κάποιος αν γίνεται δωρεάν συγχώνευση 2 κρατήσεων; Έχω κλείσει τα δύο σκέλη ξεχωριστά επειδή το πρώτο αφορά "δωρέαν" εισιτήριο λόγω αργοπορημένης άφιξης (voucher) και θα ήθελα να προσθέσω κουπόνι fast track που διαθέτω, αλλά θα ήθελα να το πάρουν και τα δύο σκέλη. Αν γίνει τελικά η συγχώνευση των κρατήσεων, θα μπορώ αν τύχει κάτι (που είναι πολύ πιθανό) να αλλάξω την επιστροφή; Είμαι σε comfort flex απλά δε ξέρω εφόσον γίνει η συγχώνευση, αν περιοριστεί και το δεύτερο σκέλος λόγω του voucher και δεν επιδέχεται αλλαγής.

Sassenach77

Member
Μέγας Συγγραφέας
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Γνωρίζει κάποιος αν γίνεται δωρεάν συγχώνευση 2 κρατήσεων;
Αμφιβάλλω. Για την Aegean μιλάμε που ακόμα και όταν δεν πρέπει να πληρώσεις για κάτι που θα έπρεπε να μπορείς να κάνεις μόνος σου και δεν μπορείς λόγω δικού τους κολλήματος, σου λένε να πληρώσεις!...
Έχω κλείσει τα δύο σκέλη ξεχωριστά επειδή το πρώτο αφορά "δωρέαν" εισιτήριο λόγω αργοπορημένης άφιξης (voucher) και θα ήθελα να προσθέσω κουπόνι fast track που διαθέτω, αλλά θα ήθελα να το πάρουν και τα δύο σκέλη.
Κάθε κουπόνι fast track όταν χρησιμοποιείται εφαρμόζεται σε ενιαία κράτηση για όσα σκέλη (πτήσεις) έχει η κράτηση. Σε διαφορετικές κρατήσεις θα πρέπει να βάλεις ξεχωριστά κουπόνια.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
35.032
Μέλη
40.062
Νεότερο μέλος
TheSilentTraveler

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom