Aegean Airlines Ακυρώσεις, αλλαγές, voucher, επιστροφή χρημάτων

pan82

Member
Να ενοχλήσεις. Τελευταία με τις επιστροφές που εχουν να κάνουν αργούν. Εγώ όταν ενόχλησα μετα απο καθυστέρηση 23 ημερών, μπήκαν άμεσα.
Eγώ σε ακυρωμένη από μένα πτήση με bonus εξαργύρωση από πριν το Πάσχα μου είχε έρθει mail για 30 εργάσιμες, τους πήρα πριν καμία βδομάδα λέει λόγω φόρτου δεν έχει επεξεργαστεί.
Σήμερα μπήκαν σε όντως 30 εργάσιμες αλλά μάλλον για ψυχική οδύνη δε μου κράτησαν τα 23€ της ακύρωσης έπρεπε να πάρω 38,32€-23€ αλλά πιστώθηκαν ακριβώς 38,32€. Δε μου έχει ξανατύχει αυτό γιατί και στο τηλέφωνο και τις δύο φορές μου είπαν ότι είναι 15€ για πίστωση.
Φέτος πήγαν καλά οι ακυρώσεις μου, εδώ το πήρα όλο και σε άλλα δύο εισιτήρια άλλαξε κατά 1ώρα και τα πήρα και εκεί όλα.

gkalla

Member
Μέγας Συγγραφέας
Επόμενο Ταξίδι
Σλοβενία, Κροατία
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα, Περού, Ν. Ζηλανδία
Έχω κάνει εννιαία κράτηση για 4 άτομα - πήγαινε Λιουμπλιάνα, έλα από Ζάγκρεμπ - με την Ετζίαν. Προέκυψε όμως θέμα στη μία από τους 4 και δεν θα ταξιδέψει. Τι πρέπει να κάνω για να πάρω πίσω το μέγιστο δυνατό από τα χρήματα που της αναλογούν.
Ακύρωση μπορώ να κάνω για τον έναν από τους 4 επιβάτες; Ή να το αφήσω και να περιμένω μετά την μη εμφάνιση της για να δω τι θα επιστρέψει μόνη της η εταιρεία; Σ’ αυτή την περίπτωση να της κάνω τσεκ ιν ή όχι;
Ξέρει κανείς; @paefstra εσύ που ακυρώνεις συχνά; ;)

paefstra

Member
Συγγραφέας
1. Ακύρωση μπορώ να κάνω για τον έναν από τους 4 επιβάτες;
2. Ή να το αφήσω και να περιμένω μετά την μη εμφάνιση της για να δω τι θα επιστρέψει μόνη της η εταιρεία;
3. Σ’ αυτή την περίπτωση να της κάνω τσεκ ιν ή όχι;
Ξέρει κανείς; @paefstra εσύ που ακυρώνεις συχνά; ;)
1 Ναι, επιβαλλεται
2. Το ιδιο με ακυρωση, απλα θα αργησει αδικα να παρει ο,τι της αναλογει
3. Ακυρωση, οχι τσεκ ιν

gkalla

Member
Μέγας Συγγραφέας
Επόμενο Ταξίδι
Σλοβενία, Κροατία
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα, Περού, Ν. Ζηλανδία
1 Ναι, επιβαλλεται
2. Το ιδιο με ακυρωση, απλα θα αργησει αδικα να παρει ο,τι της αναλογει
3. Ακυρωση, οχι τσεκ ιν
Ευχαριστώ πολύ

Αν κάνω ακύρωση τον έναν θα χρειαστεί να εκδοθεί νέο εισιτήριο με νέο PNR ; Κι αν ναι μήπως αυτό θα έχει κόστος;

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
35.224
Μέλη
40.253
Νεότερο μέλος
Fetah Belaj

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom