Aegean Airlines Qatar Airways Γενικά Ακυρώσεις και αποζημιώσεις πτήσεων εξαιτίας του πολέμου στη Μέση Ανατολή

Επόμενο Ταξίδι
Για να δούμε !
Ταξίδι-Όνειρο
Κάπου 3 πτήσεις μακριά...
Λοιπόν, δεν ξέρω αν γίνεται σε όλες τις εταιρείες το ίδιο, αλλά μόλις η Etihad μου επέστρεψε και τα add ons ! Η επιστροφή των χρημάτων της πτήσης έγινε δέκα μέρες πριν, μπορεί να υπάρχει άλλη διαδικασία για τα υπόλοιπα.

mikrh tsopana

Member
Συγγραφέας
Επόμενο Ταξίδι
Ελλάδα-Παλέρμο-Μπιλμπάο
Ταξίδι-Όνειρο
θα το αποφασίσω αύριο
Καλημέρα σε όλους, αρχικά θα ήθελα τη βοήθειά σας σχετικά με το πλήρες refund(λόγω της κατάστασης στη Μ.Ανατολη),που σου δίνει τη δυνατότητα να κανεις η Qatarairways.Δεν σου βάζει μέσα στο refund τα add ons?(θέσεις αεροπορικές που βάζεις extra??) ,έχει ζητήσει κάποιος αυτές τις μέρες??? (Εμένα προσωπικά, δεν μου "λογίζονται 380€ ,που είναι οι extra θέσεις για τις 4 πτήσεις!!!!!!).
Εχει καποιος παρόμοια περιπτωση???(Τονίζω πως αναφέρομαι συγκεκριμένα για το διάστημα που σου δίνει τη δυνατότητα η εταιρεία να ζητήσεις refund η' αλλαγή εισιτηρίων ΔΩΡΕΑΝ,λόγω της κατάστασης)
Και 2ον έχετε κάποιο τηλ που να το σηκώνουν κ να μπορούν να βοηθήσουν εδώ στην Ελλάδα??
(Γιατί ούτε mail πελατών βρίσκω, ούτε live chat, λόγω της κατάστασης επικαλούνται να χρησιμοποιήσουμε το manage booking).Μπορεί κάποιος να βοηθήσει με κάποιο mail που να απαντάνε όμως?
Σας ευχαριστώ
Εμενα μου απαντησαν σε μεηλ στο [email protected]

mikrh tsopana

Member
Συγγραφέας
Επόμενο Ταξίδι
Ελλάδα-Παλέρμο-Μπιλμπάο
Ταξίδι-Όνειρο
θα το αποφασίσω αύριο
Καλημέρα σε όλους, αρχικά θα ήθελα τη βοήθειά σας σχετικά με το πλήρες refund(λόγω της κατάστασης στη Μ.Ανατολη),που σου δίνει τη δυνατότητα να κανεις η Qatarairways.Δεν σου βάζει μέσα στο refund τα add ons?(θέσεις αεροπορικές που βάζεις extra??) ,έχει ζητήσει κάποιος αυτές τις μέρες??? (Εμένα προσωπικά, δεν μου "λογίζονται 380€ ,που είναι οι extra θέσεις για τις 4 πτήσεις!!!!!!).
Εχει καποιος παρόμοια περιπτωση???(Τονίζω πως αναφέρομαι συγκεκριμένα για το διάστημα που σου δίνει τη δυνατότητα η εταιρεία να ζητήσεις refund η' αλλαγή εισιτηρίων ΔΩΡΕΑΝ,λόγω της κατάστασης)
Και 2ον έχετε κάποιο τηλ που να το σηκώνουν κ να μπορούν να βοηθήσουν εδώ στην Ελλάδα??
(Γιατί ούτε mail πελατών βρίσκω, ούτε live chat, λόγω της κατάστασης επικαλούνται να χρησιμοποιήσουμε το manage booking).Μπορεί κάποιος να βοηθήσει με κάποιο mail που να απαντάνε όμως?
Σας ευχαριστώ
Τελικά απλά στα επιστρέφουν ξεχωριστά

Screenshot_20260331_121847_Gmail.jpg

pepakos

Member
Αφηγητής
Ταξίδι-Όνειρο
Αργεντινή 🇦🇷
Ζητώ συγγνώμη εκ των προτέρων εάν έχει ήδη απαντηθεί/ειπωθεί.
Έχω πτήση για Dubai με Emirates, κλεισμένη όμως με μίλια της Aegean, για 9 Απριλίου.
Η πτήση φαίνεται πως θα εκτελεστεί κανονικά σύμφωνα με τα τωρινά δεδομένα της Emirates.
Προφανώς όμως δεν έχω καμιά πρόθεση να πετάξω τώρα στη Μέση Ανατολή και θέλω να ακυρώσω.
Επικοινωνώ με Aegean για να μου επιστραφούν πίσω τα μίλια και οι φόροι? Θα χρεωθώ όμως τα 23€ ακυρωτικά ?

underwater

Member
Μέγας Συγγραφέας
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Έχω πτήση για Dubai με Emirates, κλεισμένη όμως με μίλια της Aegean, για 9 Απριλίου.
Η πτήση φαίνεται πως θα εκτελεστεί κανονικά σύμφωνα με τα τωρινά δεδομένα της Emirates.
Προφανώς όμως δεν έχω καμιά πρόθεση να πετάξω τώρα στη Μέση Ανατολή και θέλω να ακυρώσω.
Επικοινωνώ με Aegean για να μου επιστραφούν πίσω τα μίλια και οι φόροι? Θα χρεωθώ όμως τα 23€ ακυρωτικά ?
Έχουν ξεκινήσει ήδη οι πτήσεις;
Νομίζω πως όχι.
Στη θέση σου θα περίμενα και άλλο για να ακυρώσει η εταιρεία.

eleni16

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βιετναμ
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Καλησπέρα, η Qatar μου ακύρωσε την πτήση μου για 3 Ιουνίου και την επιστροφή 15 Ιουνίου για Βιετνάμ.
Απ' ότι είδα δεν υπάρχουν πλέον αυτές οι ώρες πτήσεις και την ίδια μέρα έχουν βάλει άλλες ώρες.
Στην επιλογή μου έχει για refund ή chat with us. Όταν πατάω το chat with us βγάζει ότι υπάρχει μεγάλος φόρτος μηνυμάτων και να πάρω τηλέφωνο +302111991444 που βέβαια δεν το σηκώνουν.
Πατάω change my booking και λέει να επισκεφτώ το κοντινότερο γραφείο της Qatar.
Κάποια γνώμη ?
Υπάρχει κάποιο άλλο τηλέφωνο ?

dimtze

Member
Επόμενο Ταξίδι
Φιλιππίνες
Ταξίδι-Όνειρο
Patagonia !!!
Πριν λίγες μέρες είχα το ίδιο πρόβλημα με πτήση για Σαουδική Αραβία. Ναι υπήρχαν ακυρωτικά 23 € αλλά μου πρότειναν να περιμένω γιατί υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να ακυρωθούν όπως και έγινε. Η πίστωση των χρημάτων άργησε 15 μέρες και οι ποντοι ήρθαν λίγο νωρίτερα

taniakar

Member
Επόμενο Ταξίδι
Vienna, Bratislava!
Ταξίδι-Όνειρο
Ο γύρος του κόσμου
Τον Ιούνιο είχα προγραμματισμένη πτήση με Aegean για Αζερμπαϊτζάν και σήμερα μου ήρθε μήνυμα ότι ακυρώθηκε. Στην αναζήτηση βλέπω ότι το έχουν εξαφανίσει το Μπακου και αναρωτιέμαι γιατί βγήκε τελείως από τον προγραμματισμό της Aegean? Δεν πήγε καλά το δρομολόγιο? Εχει σχέση με την αναταραχή στη Μέση Ανατολή? Να ψάξω πτήσεις με άλλη εταιρία η να αλλάξω προορισμό και να αφήσω το Αζερμπαϊτζάν για άλλη στιγμή?

psilos3

Member
Travelstories Legend
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Τον Ιούνιο είχα προγραμματισμένη πτήση με Aegean για Αζερμπαϊτζάν και σήμερα μου ήρθε μήνυμα ότι ακυρώθηκε. Στην αναζήτηση βλέπω ότι το έχουν εξαφανίσει το Μπακου και αναρωτιέμαι γιατί βγήκε τελείως από τον προγραμματισμό της Aegean? Δεν πήγε καλά το δρομολόγιο? Εχει σχέση με την αναταραχή στη Μέση Ανατολή? Να ψάξω πτήσεις με άλλη εταιρία η να αλλάξω προορισμό και να αφήσω το Αζερμπαϊτζάν για άλλη στιγμή?
Από την προηγούμενη εβδομάδα έχει βγει εκτός προγράμματος, το ξέρω γιατί το παρακολουθούσα κι εγώ. Δε γνωρίζω το λόγο, όμως δεδομένα δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει.

taniakar

Member
Επόμενο Ταξίδι
Vienna, Bratislava!
Ταξίδι-Όνειρο
Ο γύρος του κόσμου
Από την προηγούμενη εβδομάδα έχει βγει εκτός προγράμματος, το ξέρω γιατί το παρακολουθούσα κι εγώ. Δε γνωρίζω το λόγο, όμως δεδομένα δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει.
Εγώ έκλεισα με Air Serbia τελικά και ελπίζω να πάνε όλα καλά αυτή τη φορά!

chrisbd

Member
Tην εκανε πάλι η VΟLΟΤΕΑ.. μας ακυρωσε πτηση 3 μερες πριν ... ναναι καλά αντε πάλι τρεξιμο.. ενα μηνα πριν μας ακυρωσε την επιστροφη και τωρα την μεταβαση.. για Ιταλία μιλάμε ..

Τελικά ειχε στειλει εμειλ ακριβως 1 μηνα πριν την πτηση.. δικη μου απροσεξια ημουν Μαλτα τοτε. τεσπα μικρο το κακο μας ξελάσπσε η RYAN..

Last edited:

underwater

Member
Μέγας Συγγραφέας
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη