Aegean Airlines Qatar Airways Γενικά Ακυρώσεις και αποζημιώσεις πτήσεων εξαιτίας του πολέμου στη Μέση Ανατολή

psilos3

Member
Travelstories Legend
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Εγώ έκλεισα με Air Serbia τελικά
Κι εγώ προς αυτή την αεροπορική έχω προσανατολιστεί
Μεγάλη προσοχή μεταξύ των πτήσεων ανταπόκρισης, χρειάζεται κενό κάποιες ώρες για σιγουριά. Είναι αρκετά αναξιόπιστη η AirSerbia τελευταία.

taniakar

Member
Επόμενο Ταξίδι
Vienna, Bratislava!
Ταξίδι-Όνειρο
Ο γύρος του κόσμου
Μεγάλη προσοχή μεταξύ των πτήσεων ανταπόκρισης, χρειάζεται κενό κάποιες ώρες για σιγουριά. Είναι αρκετά αναξιόπιστη η AirSerbia τελευταία.
Εχει 8 ώρες κενό. Θα βγω και βόλτα στην πόλη λογικά.

underwater

Member
Μέγας Συγγραφέας
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Εννοείται! Αν σου έχουν τύχει όσες ατυχίες έχουν συμβεί σε μένα τα τελευταία χρόνια σε πτήσεις και ταξίδια γενικότερα, φυσάς και το γιαούρτι ακόμα και με "αξιόπιστες" εταιρείες. 5ωρη αναμονή το λιγότερο. :haha:

Last edited:

gkalla

Member
Μέγας Συγγραφέας
Επόμενο Ταξίδι
Σλοβενία, Κροατία
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα, Περού, Ν. Ζηλανδία

L33T

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κορέα+Japan September
Ταξίδι-Όνειρο
Done.Japan2024.2025.2026?
παιδιά έχει κανείς ιδέα, ή έχει μιλήσει με κανέναν εκπρόσωπο τηλεφωνικά κτλ. ; Βλέπω flightaware πετάνε κανονικά όλα, και σκέφτομαι να κλείσω από τώρα μέσω Etihad για Αύγουστο (δεν μιλάω για re-ignite του πολέμου) αλλά η ρημάδο-τιμή που δίνει η Etihad για Ιαπωνία παρά είναι καλή για να την αφήσω... 668€ πήγαινε-έλα..
Ενώ από Θεσσαλονίκη ξεκινάμε από τα 1080€ πήγαινε έλα... δεν την λες και μικρή την διαφορά.

mikrh tsopana

Member
Συγγραφέας
Επόμενο Ταξίδι
Ελλάδα-Παλέρμο-Μπιλμπάο
Ταξίδι-Όνειρο
θα το αποφασίσω αύριο
παιδιά έχει κανείς ιδέα, ή έχει μιλήσει με κανέναν εκπρόσωπο τηλεφωνικά κτλ. ; Βλέπω flightaware πετάνε κανονικά όλα, και σκέφτομαι να κλείσω από τώρα μέσω Etihad για Αύγουστο (δεν μιλάω για re-ignite του πολέμου) αλλά η ρημάδο-τιμή που δίνει η Etihad για Ιαπωνία παρά είναι καλή για να την αφήσω... 668€ πήγαινε-έλα..
Ενώ από Θεσσαλονίκη ξεκινάμε από τα 1080€ πήγαινε έλα... δεν την λες και μικρή την διαφορά.
Αμα την κλεισεις και κανεις και μια ασφαλεια;

chr04

Member
Εμπειρία με Aegean.
Είχα κλείσει πτήση για Ριάντ, μου στέλνουν μέηλ ότι ακυρώνονται οι πτήσεις κ να μου γυρίσουν τα χρήματα. Επιμένω ότι πρέπει να μου κλείσουν εισιτηριο με άλλη εταιρεία.
Αρνούνται καμιά βδομάδα, επιμένω λέγοντας τους ότι δεν υπάρχει ανώτερα βια αφού ο εναέριος χώρος είναι ανοιχτός και το αεροδρόμιο λειτουργεί κανονικά. Επιπλέον τους λέω ότι πουλάνε στο site τους πτηση την ίδια μέρα που ακύρωσαν την δική τους, της Saudia.
Τελικά μου λένε να.αγορασω το εισιτήριο από το site τους για την πτήση της Saudia. Μου επέστρεψαν τα χρήματα από την αρχική κράτηση συν την διαφορά που πλήρωσα για το νέο εισιτήριο.

Last edited:

mikrh tsopana

Member
Συγγραφέας
Επόμενο Ταξίδι
Ελλάδα-Παλέρμο-Μπιλμπάο
Ταξίδι-Όνειρο
θα το αποφασίσω αύριο
Μπραβο!
Εμενα σημερα μου εστειλε τελεσιδικο μηνυμα η Qatar οτι δε μου δινει τη διαφορά. Η Ισπανία και το Καταρ (οι αντιστοιχες υπηρεσιες για παραπονα) με ενημερωσαν οτι δεν μπορουν να δεχτουν τα παραπονα μου και ομοίως η Airhelp κλπ δεν ειναι αρμοδιες για την περιπτωση μου. Κοινώς, κλαφτα Χαραλαμπε

underwater

Member
Μέγας Συγγραφέας
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Μπραβο!
Εμενα σημερα μου εστειλε τελεσιδικο μηνυμα η Qatar οτι δε μου δινει τη διαφορά. Η Ισπανία και το Καταρ (οι αντιστοιχες υπηρεσιες για παραπονα) με ενημερωσαν οτι δεν μπορουν να δεχτουν τα παραπονα μου και ομοίως η Airhelp κλπ δεν ειναι αρμοδιες για την περιπτωση μου. Κοινώς, κλαφτα Χαραλαμπε
Λυπάμαι πολύ που δεν έβγαλες άκρη, εύχομαι έστω να χάρηκες το ταξίδι.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
35.231
Μέλη
40.252
Νεότερο μέλος
Fetah Belaj

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom