Αλάσκα, Μπόρα Μπόρα ή....?

Zacharoula

Member
Μηνύματα
228
Likes
109
Επόμενο Ταξίδι
Δολομίτες
Ταξίδι-Όνειρο
Ο κόσμος όλος.
Καλησπέρα κι απο μένα, έπειτα απο πολύύύ καιρό που έχω να μπώ στο πολυαγαπημένο φόρουμ! Άτιμες υποχρεώσεις!

Ζητάω κι εγώ λοιπόν ακόμα μια φορά τις πολύτιμες γνώμες σας σχετικά με το γαμήλιο ταξίδι που θα γίνει τέλος Οκτώβρη. Ο διαθέσιμος χρόνος είναι πάνω κάτω τρεις εβδομάδες.
Αρχική σκέψη ήταν η Γαλλική Πολυνησία και συγκεκριμένα τα Μπόρα Μπόρα, όμως για να είμαι ειλικρινής δεν μου πολυαρέσει η ιδέα της ξαπλώστρας τόσες μέρες κι έτσι κατάφερα να πείσω τον αρραβωνιάρη για ένα ταξίδι με μεγαλύτερη δράση (και μάλλον κούραση). :D

H δική μου εναλλακτική λοιπόν, είναι η εξής. 4-5 μέρες Νέα Υόρκη ή Λος Άντζελες ή Λας Βέγκας σε συνδυασμό με Grand Canyon. Έπειτα Καναδά, μια εβδομάδα μοιρασμένη σε δύο πόλεις, όπως Τορόντο σε συνδυασμό με Νiagara falls και Μόντρεαλ ενώ o χρόνος που απομένει -περίπου μια εβδομάδα- κάποια κρουαζέρια στην Αλάσκα ώστε να δούμε όσα περισσότερα γίνεται μιας και πληροφορήθηκα οτι είναι ο ιδανικότερος τρόπος.
Αυτό είναι ένα πολύ γενικό πλάνο που κάναμε με την βοήθεια ενος ταξιδιωτικού γραφείου.

Θα πάμε οργανωμένα με ταξιδιωτικό γραφείο μιας και την δεδομένη στιγμή, δυστυχώς δεν υπάρχει ο χρόνος να προγραμματίσουμε μόνοι μας ένα τέτοιο ταξίδι.

Θέλω την βοήθεια σας ως προς την επιλογή, και οποιαδήποτε εναλλακτική που ίσως να μην σκεφτήκαμε ως προς τον προορισμό.
 

Defkalion

Administrator
Μηνύματα
11.400
Likes
17.206
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Welcome back. Από λεφτά παίζουμε άνευ ορίου? Εγώ θα διάλεγα την δεύτερη λύση αλλά τα της Αλάσκας πρέπει να είναι πολύ ακριβά.
 

Zacharoula

Member
Μηνύματα
228
Likes
109
Επόμενο Ταξίδι
Δολομίτες
Ταξίδι-Όνειρο
Ο κόσμος όλος.
Φυσικά και ΔΕΝ παίζουμε άνευ ορίου! Τα χρήματα είναι ένα μεγάλο θέμα αλλά κάνοντας οικονομίες ελπίζουμε πως θα τα καταφέρουμε φυσικά και με την βοήθεια που θα έχουμε και απο τα χρήματα που θα μας δώσουν στενοί συγγενής - οικογένειες λόγω γάμου. Είπαμε να τα επενδύσουμε κάνοντας ένα μακρυνό ταξίδι.
Η πρώτη λύση είναι ακριβότερη απο την δεύτερη. Σύμφωνα με το γραφείο, με έναν γρήγορο υπολογισμό, τα Μπόρα Μπόρα αγγίζουν τουλάχιστον τα 10.000-12.000 λόγω ακριβότερων αεροπορικών ενώ η Αλάσκα γύρω στα 7.000-9.000. Αν ξεχάσουμε και τις διανυκτερεύσεις σε Ν/Υ, τότε το κόστος κατεβαίνει περισσότερο.
 

ANNA-PANOS

Member
Μηνύματα
2.000
Likes
2.093
Επόμενο Ταξίδι
........................
Ταξίδι-Όνειρο
Τώρα, απλά ένα ταξίδι...
Εγω θα διαλεγα τη δευτερη λυση. Εχει περισσοτερες εικονες να προσφερει νομιζω.
 

Sokratis

Member
Μηνύματα
1.414
Likes
1.056
Επόμενο Ταξίδι
Puerto Rafti
Είπαμε να τα επενδύσουμε κάνοντας ένα μακρυνό ταξίδι.
Aν αυτο που σκεφτεσαι ειναι επενδυση, εγω ειμαι αρχιεπισκοπος. Στη θεση σου θα κρατουσα και μια πισινη για το κοντινο μελλον.
 

karfitsa

Member
Μηνύματα
4.546
Likes
8.035
Το αντεγραψα απο το προφιλ της Ζαχαρουλας.....
Επόμενο Ταξίδι: Θα ρωτήσω πρώτα το ΔΝΤ

Τι ξερεις και δεν μας λες??:haha::haha:

Ψηφιζω και γω την δευτερη και μην βγαλεις την Ν.Υορκη.
 
Last edited by a moderator:

alex23

Member
Μηνύματα
312
Likes
49
Ταξίδι-Όνειρο
N.Y,ΙΝΔΙΑ,ΚΙΝΑ,ΜΑΛΔΙΒΕΣ
Aφενός συμμερίζομαι και την αποψη του Σωκράτη, γιατί τα ποσά που ανέφερες είναι αρκετά μεγάλα, αφετέρου είναι γαμήλιο και οφείλετε να κάνετε την υπέρβαση έστω και για μια φορά!

στο δια ταυτα τωρα...η πρώτη επιλογή ενδέχεται να ξεφύγει πολύ στο μπάτζετ αν και 3 βδομάδες σε ένα επίγειο παραδεισο ακούγεται τελειο...δε θα βαρεθείς όμως 3 βδομάδες χωρίς εναλλαγή εικόνων? πες μας κάτι παραπάνω για την πρώτη σου επιλογή. θα μείνετε δηλαδή σε ένα μέρος πχ bora-bora ή θα αλλάξετε νησί? Σκέφτηκες το γεγονός να αφαιρέσεις 2 εβδομάδες από τη Γαλλική πολυνησία και να τις αφιερώσεις σε Αυστραλία και Ν.Ζ.? Ίσως έτσι και να μειωθεί το κόστος αφού τα ξενοδοχεία στη Γαλ. Πολ. είναι πανάκριβα!

Όσον αφορά, τώρα, τη δεύτερη επιλογή, νομίζω οτι είναι σούπερ αλλά ισως στερείται ξεκούρασης και ρομαντισμού!

Εν κατακλείδει, και οι δύο εναλλακτικές είναι υπέροχες, το θέμα όμως είναι να βρεις τι γεμίζει εσένα και το σύζυγό σου περισσότερο καθώς πρόκειται για ταξίδι ζωής!
 

Zacharoula

Member
Μηνύματα
228
Likes
109
Επόμενο Ταξίδι
Δολομίτες
Ταξίδι-Όνειρο
Ο κόσμος όλος.
Aν αυτο που σκεφτεσαι ειναι επενδυση, εγω ειμαι αρχιεπισκοπος. Στη θεση σου θα κρατουσα και μια πισινη για το κοντινο μελλον.
Aν είσαι αρχιεπίσκοπος, δεν με παντρεύεις κιόλας μιας και ψάχνω κάποιον ταξιδιάρη ώστε να έρθει Ιταλία? :D
 

nicole.g.<3

Member
Μηνύματα
398
Likes
455
Ταξίδι-Όνειρο
Γαλλική Πολυν.-Καραϊβική!
Με το καλό το ταξίδι σας και ο γάμος!!! :clap: Περιττό να σου πω πως θα λιποθυμήσω αν πάτε Μπόρα Μπόρα :haha:!!!

Με τις 3 βδομάδες που έχετε στη διάθεση σας μπορείτε να κάνετε ένα συνδυαστικό ταξίδι Γαλλική Πολυνησία (Tahiti, Moorea, Bora Bora) και δυτικές Η.Π.Α! Να μοιράσετε τις μέρες στα νησάκια και μετά να πετάξετε για Los Angeles ή San Francisco και να αφιερώσετε κάποιες μέρες εκεί...San Francisco,Monterey-Carmel,Los Angeles,San Diego,Las Vegas-Grand Canyon :D Αφού λες πως δε θες και μόνο ξαπλώστρα :D!
Και η Αλάσκα όμως ακούγεται φοβερή ιδέα! Ό,τι και να αποφασίσεις, εύχομαι κάθε ευτυχία στο γάμο σου!
 

Zacharoula

Member
Μηνύματα
228
Likes
109
Επόμενο Ταξίδι
Δολομίτες
Ταξίδι-Όνειρο
Ο κόσμος όλος.
Αlex, κι εγώ έτσι το σκέφτομαι. Τα ποσά είναι μεγάλα και μάλλον προκλητικά για την εποχή όμως αξίζει μια φορά να κάνεις την υπέρβαση, ειδικά για κάτι που επιθυμείς απο πολύ καιρό.
Βέβαια ο σύζυγος μάλλον επηρεασμένος απο τα μηνύματα, αρχίζει να σκέφτεται για ταξίδι στην Ευρώπη, 10 ημέρες το πολύ. Άσε που κάποια στιγμή πέταξε και το εξής, "Με τέτοια κρίση, ποιός κάνει πλέον γαμήλια ταξίδια! Μήπως να μην πάμε?"
Με έκαψε το μήνυμα του sokrati. :haha:
Μια αρχική σκέψη ήταν κάποιος συνδυασμός με Αυστραλία αλλά δεν ξέρω αν ο χρόνος επαρκεί. Θεωρώ ό, τι είναι ένας προορισμός που χρειάζεσαι τουλάχιστον 20 ημέρες. Ίσως και να κάνω λάθος.

Στερείται ξεκούρασης σίγουρα, όμως ρομαντισμού γιατί?

Νιcole, ευχαριστώ.
Ωραία η ιδέα σου. Δεν είχα σκεφτεί πως θα μπορούσε να συνδυαστεί και με Δυτικές ΗΠΑ η Γαλλική Πολυνησία. Φαντάζομαι όμως οτι το μπάτζετ θα ανεβαίνει κατά πολύ.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.169
Μηνύματα
882.785
Μέλη
38.883
Νεότερο μέλος
ayahuasca97

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom