Ryanair Αλλαγή ώρας πτήσης - Επιστροφή χρημάτων από Ryanair

kgian

Member
Μηνύματα
15
Likes
22
Είχα κανονίσει για πρωτομαγιά Λονδίνο από Άραξο με τα καινούρια δρομολόγια που έβαλε η Ryanair. Τελικώς μου έστειλαν email ότι άλλαξε η πτήση της επιστροφής από τις 14:20 στις 06:30 και είχε ένα λινκ στο email για να ζητήσω refund.

Εγώ πήγα σε εκείνη την φόρμα και ζήτησα refund και σαν δικαιολογία διάλεξα από την λίστα +-3 ώρες διαφορά στην ώρα. Επίσης ζήτησα refund για το return trip, δηλαδή για όλο το πακέτο αν και η πτήση του πήγαινε δεν άλλαξε.

Τώρα οι ερωτήσεις μου: Δεν μου ήρθε κάποιο email επιβεβαίωσης για το αίτημά μου για refund. Θα έπρεπε; Θα μου αποζημιώσουν μόνο την πτήση της επιστροφής ή όλο το round trip; Θα αποζημιώσουν αυτό το έξτρα fee που βάζουν στο τέλος που είναι 6? ανά άτομο ανά διαδρομή; Πόσο καιρό παίρνει; Θα μου στείλουν καμιά ειδοποίηση ότι αποζημιώθηκα; Έχει πάρει κανείς ποτέ τα λεφτά του πίσω; Θα μου αποζημιώσουν γενικώς τίποτα ή τσάμπα τα γράφω εδώ; :haha::haha:
 

kabamarou

Member
Μηνύματα
1.437
Likes
2.207
Δεν ξέρω να σου απαντήσω έγκυρα γιατί δεν έχω εμπειρία ανάλογη αλλά με ενδιαφέρει το πως θα εξελιχθεί η κατάσταση.Κάποιοι έχουν πάρει τα χρήματα πίσω αλλά δεν θυμάμαι αν πήραν μόνο για την μια πτήση η και για τις δύο.

Λογικά αν πάρεις εδώ πέρα τηλέφωνο
Contacting Customer Service
θα σου πουν πληροφορίες σχετικές αλλά όπως θα δεις το τηλεφώνημα κοστίζει 0.10 λίρες το λεπτό και συνήθως σε έχουν και στην αναμονή και πάλι παίζεται αν θα καταφέρεις να μιλήσεις με την πρώτη φορά που θα πάρεις τηλέφωνο.

Μόλις έχεις νέα αν μπορείς γράψε πάλι να μας πεις.
 

kgian

Member
Μηνύματα
15
Likes
22
Πριν από λίγο μου ήρθε το ακόλουθο email από Ryanair:

Dear Customer,

Following your recent refund request for booking confirmation number ******.

We confirm that your refund request has been processed back to the form of payment used to pay for your booking. Your issuing bank will take 5-7 working days to process this refund amount back to your account.

The amount refunded to your credit/debit card is EUR 87.96

If you have not made your booking directly with Ryanair, but through an online travel agency, please contact the travel agent directly to request the refund. We can confirm the refund has been processed back to the original form of payment used by the agency, which might not be your credit card. In such a situation your travel agency has to arrange a refund to your account. Please contact them for further information.

Yours sincerely



Ryanair Customer Services


Οπότε πιστώθηκε όλο το ποσό!!:clap:
 

taver

Member
Μηνύματα
12.477
Likes
28.936
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Παρακαλώ να ελεγχθούν οι φούρνοι στην ευρύτερη περιοχή του Αράξου. Κάποιος πήρε χρήματα πίσω από τη Ryanair...
 

kgian

Member
Μηνύματα
15
Likes
22
Σήμερα μου ήρθε και ο λογαριασμός της πιστωτικής. Πιστώθηκαν όλα, μέχρι το τελευταίο cent την ίδια ημέρα που μου ήρθε το email ότι έγινε δεκτό το αίτημα refund μου!
 

kabamarou

Member
Μηνύματα
1.437
Likes
2.207
Και για το πάνε και για το έλα εννοείται πήρες τα χρήματα πίσω ε;
 

Yorgos

Member
Μηνύματα
9.658
Likes
50.471
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Eίσαι ο ήρωάς μου. Προτείνω να σε στείλουμε στο αμερικάνικο κογκρέσο στη συζήτηση για την άρση του εμπάργκο, είσαι ικανός να τα καταφέρεις.

Ευχαριστίες για το feedback.
 

elenalda1992

New Member
Μηνύματα
2
Likes
0
γεια σασ παιδια ...kgian μιασ και ειχες παρομοια περιπτωση.. μου ηρτηε κ μενα μειλ και εκανα refund request απλα πατησα μονο για το πηγαινε να γινει αυτη η διαδικασια......οποτε τωρα με αυτο που εκανα θα μου ακυρωθει η πτηση μονο του πηγαινε ενω το ελα δεν θα ακυρωθει εφοσον δεν το επελεξα... οποτε το ελα θα ισχυει κανονικα ετσι? μονο το πηγαινε θα μου ακυρωσουν και θα μου επιστρεψουν τα χρηματα μονο για το πηγαινε ετσι?
 

flying Doc

Member
Μηνύματα
200
Likes
378
Αν ακυρωθεί η πτήση του "πήγαινε" (sic), ακυρώνεται ΑΥΤΟΜΑΤΑ από το σύστημα κρατήσεων και η πτήση επιστροφής. Το "έξυπνο" σύστημα σωστά σκέφτεται...."αφού ΔΕ θα πάει, ΠΩΣ θα γυρίσει..." Οπότε πρόσεχε γιατί δε σε βλέπω να πετάς καθόλου....
 

elenalda1992

New Member
Μηνύματα
2
Likes
0
https://schchng.ryanair.com/r.asp?i...IAK55-FR7068FBC950CIASKGB301QFHHABC&lg=EN&p=2 auto mou hrthe kai an parathrhseis leei kapou
To Apply for a Refund for ALL Passengers and For ALL flights please click here
Alternatively, to complete this Refund Application for specific passengers or flights please enter the passenger name and indicate the flight(s) to be cancelled and refunded by ticking the appropriate box(es) below.

opote epelksa mono gia to pane k sta 2 atoma gia na akyrwthei mono to pane
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.166
Μηνύματα
882.685
Μέλη
38.880
Νεότερο μέλος
fanisfanisfanis

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom