Αμερικάνικες και άλλες ξένες σειρές!!

barkour

Member
Rubicon (2010) Καταπληκτικη σειρα ,πολιτικο θριλερ παλαιας κοπης, με αργο ρυθμο ,δολοπλοκιες , καλες ερμηνειες .
PS. κατα διαβολικη συμπτωση,στηνετε μια δολοπλοκια για να κατηγορησουν το Ιραν , το 2010 ....
Η ζωη καμια φορα ξεπερναει τη φαντασια.

Yorgos

Member
Travelstories Legend
Επόμενο Ταξίδι
Πακιστάν-Κίνα
Ταξίδι-Όνειρο
Roraima-Socotra
Rubicon (2010) Καταπληκτικη σειρα ,πολιτικο θριλερ παλαιας κοπης, με αργο ρυθμο ,δολοπλοκιες , καλες ερμηνειες .
PS. κατα διαβολικη συμπτωση,στηνετε μια δολοπλοκια για να κατηγορησουν το Ιραν , το 2010 ....
Η ζωη καμια φορα ξεπερναει τη φαντασια.
Και πού το βρίσκουμε;

alvadi

Member
Αφηγητής
Ταξίδι-Όνειρο
Μεξικό
Στο Netflix παίζει μια πολύ ωραία σειρά 9 επεισοδίων, Ηarry Hole (και πιστεύω ότι έρχεται και 2ος κύκλος). Βασίζεται στο βιβλίο Το αστέρι του διαβόλου του Jo Nesbo και έχει στο επίκεντρο τον αγαπημένο (τουλάχιστον για μένα 😄) αλκοολικο ντετέκτιβ Harry Hole.
Επίσης ειναι μουσικα πολύ δυνατό: Νick Cave / Ramones / Silvert Hoyem / Iggy Pop / Doors

alvadi

Member
Αφηγητής
Ταξίδι-Όνειρο
Μεξικό
Και το 4ημερο του Πασχα το πέρασα στο ερτφλιξ βλεποντας και τον 4ο κύκλο της σειράς my briliant friend βασισμενο στη τετραλογια της Νάπολης - αν δεν έχετε δει τους προηγουμενους τρεις και δεν εχετε διαβασει τα βιβλια μη τη δειτε, δεν θα σας πει τιποτα, οι υπόλοιποι σπεύσατε γιατι κατεβαίνει 25/4

evaT

Member
Μέγας Συγγραφέας
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Κάθε φορά, το επόμενο
Και το 4ημερο του Πασχα το πέρασα στο ερτφλιξ βλεποντας και τον 4ο κύκλο της σειράς my briliant friend βασισμενο στη τετραλογια της Νάπολης - αν δεν έχετε δει τους προηγουμενους τρεις και δεν εχετε διαβασει τα βιβλια μη τη δειτε, δεν θα σας πει τιποτα, οι υπόλοιποι σπεύσατε γιατι κατεβαίνει 25/4
Τα έχω διαβάσει όλα, ήταν η τελευταία φορά που ξαγρυπνούσα για να μην το αφήσω το βιβλίο από το χέρι μου.

manolism

Member
Αφηγητής
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Love Story, Η σειρά αποτελεί την πρώτη σεζόν μιας ανθολογίας που επικεντρώνεται σε εμβληματικές αληθινές ιστορίες αγάπης. Η πρώτη σεζόν εξερευνά τη θυελλώδη σχέση του John F. Kennedy Jr. και της Carolyn Bessette. Η πλοκή καλύπτει τη γνωριμία τους, τον γάμο τους υπό το άγρυπνο βλέμμα των ΜΜΕ και τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν λόγω της δημοσιότητας, καταλήγοντας στο τραγικό αεροπορικό δυστύχημα του 1999.
Ενδιαφέρον σειρά, η οποία παρακολουθείτε ευχάριστα χωρίς να κουράζει. Αφορμή για να την παρακολουθήσω ήταν το επεισόδιο του Mayday Air Disaster όπου αναφερόταν στο τραγικό δυστύχημα του ζευγαριού και την αδελφής της Καρολιν. Κάποιες συγκυρίες είναι πραγματικά τραγικές....όπως η σκηνή στην οποία η Καρολιν παρακολουθεί στην τηλεόραση το τραγικό δυστύχημα της πριγκίπισσας Νταιανας...που να ήξερε τι της επιφύλασσε η δική της μοίρα.....
Ο πρώτος κύκλος έχει 9 επεισόδια και είναι αυτοτελής ιστορία, θα την βρείτε στο FX ή στα γνωστά στέκια περί ταινιών.

patrickdrd

Member
τελευταιο νησι βλεπει κανεις; τι μουφα ειναι αυτη ρε παιδια;
βλεπω για να δω που θα το πανε, αλλα εχω ξενερωσει

επισης μουφα και το αυριο στην ερτ με λουλη,
και μεγαλη χιμαιρα,
δεν μας τα λεει καλα τελευταια,
παλιοτερα ειχε καλυτερες σειρες

varioAthens

Member
Μέγας Συγγραφέας
Ως λατρης του Dexter αμφιταλαντευτηκα πολυ αν θα δω το Dexter Resurrection γιατι το «κλεισιμο» της αρχικης σειρας ηταν ιδανικο και φοβομουν πιθανα ξεχειλωματα της ιστοριας που θα με εκαναν να ξενερωσω. Κατι ομως το 9αρι στο IMDb, κατι η περιεργεια, το ειδα και ειναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ! Οσοι πιστοι φαν (@evaT ) σπευσατε!!!

x7777

Member
Αφηγητής
Επόμενο Ταξίδι
Κίνα
Ως λατρης του Dexter αμφιταλαντευτηκα πολυ αν θα δω το Dexter Resurrection γιατι το «κλεισιμο» της αρχικης σειρας ηταν ιδανικο και φοβομουν πιθανα ξεχειλωματα της ιστοριας που θα με εκαναν να ξενερωσω. Κατι ομως το 9αρι στο IMDb, κατι η περιεργεια, το ειδα και ειναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ! Οσοι πιστοι φαν (@evaT ) σπευσατε!!!
και έρχεται και άλλη σεζόν τον Οκτώβριο

evaT

Member
Μέγας Συγγραφέας
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Κάθε φορά, το επόμενο
Δεν υπάρχει κάτι με Dexter που να μην έχω δει! Prequel, sequel, τα πάντα όλα :haha:

Πες καμιά άλλη να ξεκινήσω γιατί βαρέθηκα να τρώω φόλες.

varioAthens

Member
Μέγας Συγγραφέας
Δεν υπάρχει κάτι με Dexter που να μην έχω δει! Prequel, sequel, τα πάντα όλα :haha:

Πες καμιά άλλη να ξεκινήσω γιατί βαρέθηκα να τρώω φόλες.
Δεν με εχει εντυπωσιασει καποια αμερικανικη σειρα τελευταια, πλην του Walking Dead (οι πρωτοι κυκλοι) και του FROM που βλεπω τωρα… αλλα μην σε παρω και στον λαιμο μου γιατι εμενα μου αρεσουν και τα δυστοπικά…

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
35.177
Μέλη
40.181
Νεότερο μέλος
inatcenli1973

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom