- Επόμενο Ταξίδι
- ?
- Ταξίδι-Όνειρο
- Κάθε φορά, το επόμενο
Eμένα να δεις! Αλλά το From δεν με ξετρέλανε.εμενα μου αρεσουν και τα δυστοπικά…
Eμένα να δεις! Αλλά το From δεν με ξετρέλανε.εμενα μου αρεσουν και τα δυστοπικά…
Walking Dead εχεις δει;Eμένα να δεις! Αλλά το From δεν με ξετρέλανε.
Με έψησες, ξεκινάω απόψε.Exit στο Cosmote.
Τι να πω γι αυτή τη σειρά....Πολύ διαφορετική από ό,τι έχουμε δει.
Νορβηγική, περιγράφει τις ζωές τεσσάρων 40ρηδων χρηματιστών, δούλοι των χρημάτων, των ναρκωτικών, της ασυδοσίας.
Τη σταμάτησα γιατί σιχάθηκα το ανθρώπινο είδος, αλλά επέστρεψα για να δω που το πάει ο ποιητής...
Εξαιρετικά καλογυρισμένη, ενώ μουσικά σε πολλά σημεία είναι ντυμένη από την μαγική φωνή του αγαπημένου μου Sivert Hoyem.
Κατά τ άλλα βασιλεύει η ωμή σεξουαλική ορμή, βία, καταθλιψάρα και άλλα.
Συνιστάται πάραυτα...
Τι ζημιά μας έκανες τώρα, τι έκρηξη αδρεναλίνης κ ντοπαμινης ήταν αυτή, τι κρακ κοκαινη των τηλεπαιχνιδιων, εθιστηκα με το πρώτο επεισόδιο κ είναι κ Μπεν χουρ σε διάρκεια έστω κ με σκιπαρισματα. Πολύ έξυπνο φορματ κ ωραίοι γρίφοι, σίγουρα είχαν καλή επιστημονικη ομάδα στην παραγωγή έστω κ αν είναι αντιγραφή ξένου κονσεπτ, όπου χρειάζεται κάνανε τη σωστή προσαρμογή ειδικά στους γλωσσικους/γλωσσαριθμητικους γρίφους. Πολύ ανώτερο απ όλα τα κουίζ γνώσεων.Είμαι οφτοπικ αλλά δεν βρήκα και σχετικό τοπικ για να το γράψω. Μου πρότειναν να δω το τηλεπαιχνίδι το club του 1% που παίζει στο σταρ. Είδα ένα επεισόδιο και μου άρεσε τόσο πολύ που είδα άλλα δύο στη σειρά. Έχει ερωτήσεις iq, δεν χρειάζονται καθόλου γνώσεις, η απάντηση βγαίνει πάντα αν μπεις στη λογική της ερώτησης και στροφαρεις γρήγορα. Τέλειο και πολύ κολλητικό. Υπάρχουν τα επεισόδια on demand για να γλιτώνεις και τις διαφημίσεις και να προσπερνάς τα σημεία που πλατιαζει ο παρουσιαστής. Καιρό είχα να δω κάτι τόσο καλό στην τηλεόραση.
καλο?"Widows bay" . Σειρά horror στο apple tv 10 επεισοδίων (μέχρι τώρα έχουν κυκλοφορήσει τα 7) όπου ξεχωρίζει καθώς συνδυάζει το τρόμο με στοιχεία σαρκασμού και χιούμορ οπότε σε όποιους αρέσει αυτός ο συνδυασμός αξίζει να της δώσουν μια ευκαιρία. Ειδικά αν αναλογιστώ πόσες σειρές παρόμοιας θεματικής κυκλοφορούν η συγκεκριμένη για μένα κάνει την διαφορά καθώς συνδυάζει πετυχημένα το black χιούμορ με τον τρόμο. Ένα επιπλέον ατού για μένα ο πρωταγωνιστής Matthew Rhys (ίσως κάποιοι τον έχουν δει στο "The beast in me" ) όπου σε κάνει αβίαστα να γελάς με αυτά που του συμβαίνουν.