Αμερικάνικες και άλλες ξένες σειρές!!

evaT

Member
Μέγας Συγγραφέας
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Κάθε φορά, το επόμενο
Exit στο Cosmote.

Τι να πω γι αυτή τη σειρά....Πολύ διαφορετική από ό,τι έχουμε δει.
Νορβηγική, περιγράφει τις ζωές τεσσάρων 40ρηδων χρηματιστών, δούλοι των χρημάτων, των ναρκωτικών, της ασυδοσίας.

Τη σταμάτησα γιατί σιχάθηκα το ανθρώπινο είδος, αλλά επέστρεψα για να δω που το πάει ο ποιητής...
Εξαιρετικά καλογυρισμένη, ενώ μουσικά σε πολλά σημεία είναι ντυμένη από την μαγική φωνή του αγαπημένου μου Sivert Hoyem.
Κατά τ άλλα βασιλεύει η ωμή σεξουαλική ορμή, βία, καταθλιψάρα και άλλα.

Συνιστάται πάραυτα...

Last edited:

Extra muros

Member
Συγγραφέας
Exit στο Cosmote.

Τι να πω γι αυτή τη σειρά....Πολύ διαφορετική από ό,τι έχουμε δει.
Νορβηγική, περιγράφει τις ζωές τεσσάρων 40ρηδων χρηματιστών, δούλοι των χρημάτων, των ναρκωτικών, της ασυδοσίας.

Τη σταμάτησα γιατί σιχάθηκα το ανθρώπινο είδος, αλλά επέστρεψα για να δω που το πάει ο ποιητής...
Εξαιρετικά καλογυρισμένη, ενώ μουσικά σε πολλά σημεία είναι ντυμένη από την μαγική φωνή του αγαπημένου μου Sivert Hoyem.
Κατά τ άλλα βασιλεύει η ωμή σεξουαλική ορμή, βία, καταθλιψάρα και άλλα.

Συνιστάται πάραυτα...
Με έψησες, ξεκινάω απόψε.

Señor_Nada

Member
Μέγας Συγγραφέας
Ταξίδι-Όνειρο
Άβυσσος
Είμαι οφτοπικ αλλά δεν βρήκα και σχετικό τοπικ για να το γράψω. Μου πρότειναν να δω το τηλεπαιχνίδι το club του 1% που παίζει στο σταρ. Είδα ένα επεισόδιο και μου άρεσε τόσο πολύ που είδα άλλα δύο στη σειρά. Έχει ερωτήσεις iq, δεν χρειάζονται καθόλου γνώσεις, η απάντηση βγαίνει πάντα αν μπεις στη λογική της ερώτησης και στροφαρεις γρήγορα. Τέλειο και πολύ κολλητικό. Υπάρχουν τα επεισόδια on demand για να γλιτώνεις και τις διαφημίσεις και να προσπερνάς τα σημεία που πλατιαζει ο παρουσιαστής. Καιρό είχα να δω κάτι τόσο καλό στην τηλεόραση.

Extra muros

Member
Συγγραφέας
Είμαι οφτοπικ αλλά δεν βρήκα και σχετικό τοπικ για να το γράψω. Μου πρότειναν να δω το τηλεπαιχνίδι το club του 1% που παίζει στο σταρ. Είδα ένα επεισόδιο και μου άρεσε τόσο πολύ που είδα άλλα δύο στη σειρά. Έχει ερωτήσεις iq, δεν χρειάζονται καθόλου γνώσεις, η απάντηση βγαίνει πάντα αν μπεις στη λογική της ερώτησης και στροφαρεις γρήγορα. Τέλειο και πολύ κολλητικό. Υπάρχουν τα επεισόδια on demand για να γλιτώνεις και τις διαφημίσεις και να προσπερνάς τα σημεία που πλατιαζει ο παρουσιαστής. Καιρό είχα να δω κάτι τόσο καλό στην τηλεόραση.
Τι ζημιά μας έκανες τώρα, τι έκρηξη αδρεναλίνης κ ντοπαμινης ήταν αυτή, τι κρακ κοκαινη των τηλεπαιχνιδιων, εθιστηκα με το πρώτο επεισόδιο κ είναι κ Μπεν χουρ σε διάρκεια έστω κ με σκιπαρισματα. Πολύ έξυπνο φορματ κ ωραίοι γρίφοι, σίγουρα είχαν καλή επιστημονικη ομάδα στην παραγωγή έστω κ αν είναι αντιγραφή ξένου κονσεπτ, όπου χρειάζεται κάνανε τη σωστή προσαρμογή ειδικά στους γλωσσικους/γλωσσαριθμητικους γρίφους. Πολύ ανώτερο απ όλα τα κουίζ γνώσεων.

Kalliopi27

Member
Αφηγητής
Επόμενο Ταξίδι
Βόρεια Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Άνδεις-Περού
"Widows bay" . Σειρά horror στο apple tv 10 επεισοδίων (μέχρι τώρα έχουν κυκλοφορήσει τα 7) όπου ξεχωρίζει καθώς συνδυάζει το τρόμο με στοιχεία σαρκασμού και χιούμορ οπότε σε όποιους αρέσει αυτός ο συνδυασμός αξίζει να της δώσουν μια ευκαιρία. Ειδικά αν αναλογιστώ πόσες σειρές παρόμοιας θεματικής κυκλοφορούν η συγκεκριμένη για μένα κάνει την διαφορά καθώς συνδυάζει πετυχημένα το black χιούμορ με τον τρόμο. Ένα επιπλέον ατού για μένα ο πρωταγωνιστής Matthew Rhys (ίσως κάποιοι τον έχουν δει στο "The beast in me" ) όπου σε κάνει αβίαστα να γελάς με αυτά που του συμβαίνουν.

osfialgia

Member
"Widows bay" . Σειρά horror στο apple tv 10 επεισοδίων (μέχρι τώρα έχουν κυκλοφορήσει τα 7) όπου ξεχωρίζει καθώς συνδυάζει το τρόμο με στοιχεία σαρκασμού και χιούμορ οπότε σε όποιους αρέσει αυτός ο συνδυασμός αξίζει να της δώσουν μια ευκαιρία. Ειδικά αν αναλογιστώ πόσες σειρές παρόμοιας θεματικής κυκλοφορούν η συγκεκριμένη για μένα κάνει την διαφορά καθώς συνδυάζει πετυχημένα το black χιούμορ με τον τρόμο. Ένα επιπλέον ατού για μένα ο πρωταγωνιστής Matthew Rhys (ίσως κάποιοι τον έχουν δει στο "The beast in me" ) όπου σε κάνει αβίαστα να γελάς με αυτά που του συμβαίνουν.
καλο?

Kalliopi27

Member
Αφηγητής
Επόμενο Ταξίδι
Βόρεια Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Άνδεις-Περού
@osfialgia για μένα ναι! Και για τους λόγους που ανέφερα παραπάνω.

manolism

Member
Αφηγητής
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Legends, τα ναρκωτικά πλημμυρίζουν τη Βρετανία του '90 και μια ομάδα δημοσίων υπαλλήλων πολεμάει μυστικά τους διακινητές.
Ενδιαφέρον σειρά καθώς βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα και ένας από τους λόγους που την είδα είναι γιατί στην επιτυχία της επιχείρησης, έβαλε το χεράκι του και ένας Έλληνας!! Προσωπικά μου άρεσε και δυστυχώς όσες επιχειρήσεις και να γίνουν εάν δεν νομιμοποιηθούν τα ναρκωτικά ώστε να είναι ελεγχόμενα όπως τα ποτά και τα τσιγάρα τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει...αλλά είναι πολύ το μαύρο χρήμα και δεν θέλει κανείς να το χάσει..... είτε είναι οι ΗΠΑ είτε άλλοι και πάει λέγοντας....θα θυμάστε άλλωστε ότι οι ΗΠΑ με χρήματα από ναρκωτικά χρηματοδοτούν πολλούς από τους πολέμους που κάνουν....τέλος πάντων γιατί μεγάλη κουβέντα ανοίγει.....
Η σειρά έχει 6 επεισόδια και θα την βρείτε στο Netflix.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
35.177
Μέλη
40.181
Νεότερο μέλος
inatcenli1973

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom