Γενικά Αναζήτηση Προορισμού Low Budget

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Μένω Αθήνα όποτε δε θα ανεβάσω αυτοκίνητο Θεσ/νίκη και να έχω και μετά κι άλλο ταξίδι. Θα έρθω εγώ πάνω, και θα κανονίσουμε κάτι από εκεί. @paefstra , @Elena2508 και @Sanna1971 με βάλατε σε σκέψεις. Η Κωνσταντινούπολη ποτέ δε μου έκανε "κλικ" σαν προορισμός. Δεν ξέρω γιατί. Θα το ψάξω λίγο.
Για Κρακοβία ή Βουδαπέστη τι γνώμη έχετε?
Για πρώτη φορά στο εξωτερικό θα διάλεγα κάτι πιο πιασάρικο σαν προορισμό.
Η μάνα μου όταν άκουσε ότι θα πάω Κρακοβία μου σχολίασε " άλλον προορισμό δεν βρήκες!" 😂😂
Πάντως, δεν είναι ακριβά στην Κρακοβία, αλλά θα σου πω με βεβαιότητα όταν γυρίσω ..
Εύκολη για περπάτημα είναι η Βιέννη που είναι εντελώς επίπεδη.
Η Βουδαπέστη έχει σαν δυσκολία μόνο την επίσκεψη στον Προμαχώνα των Ψαράδων, αλλά θα την πας με ένα ταξί στην κορυφή μόνο για να δει την θέα από ψηλά.
Τσέκαρε και κάτι εκδρομές οδικές από Θεσσαλονίκη που σε μια εβδομάδα βλέπουν Πράγα, Βιέννη, Μπρατισλάβα και Βουκουρέστι. Είναι καλές οι τιμές τους.
Κάθε 2,5 ώρες κάνει στάση το λεωφορείο σίγουρα!!!

Sanna1971

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αγνωστο
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτικη
Η Κωνσταντινούπολη ποτέ δε μου έκανε "κλικ" σαν προορισμός.
Ναι η αλήθεια είναι ότι κι εγώ μέχρι να πάω την πρώτη φορά την είχα υποτιμημένη στο μυαλό μου. Δεν ξέρω γιατί. Μέγα λάθος. Έχω αναθεωρησει εννοειται.
Για Κρακοβία ή Βουδαπέστη τι γνώμη έχετε?
Κρακοβία δεν έχω πάει. Βουδαπέστη δεν τρελάθηκα, Βιέννη ωραία αλλά δεν το λες και οικονομικό προορισμό.
Αν θες πες μας και τι αρέσει στη μητέρα σου μήπως βοηθήσουμε περισσότερο. Δηλαδή είναι του μουσείου, του καλού φαγητού, της βόλτας;

steisy

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ
Ταξίδι-Όνειρο
ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ-ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ
Πως το εχεις στο μυαλο σου με τη μετακινηση εντος πολης? Ταξι καθε μερα?
Εναλλαγή μεταξύ μέσων και ταξί. Παράδειγμα τα τραμ της Κρακοβίας είναι φιλικά. Μπορείς να μπεις εύκολα γτ είναι χαμηλά και έχει στάσεις κοντά η μία με την άλλη. Στο κέντρο όμως. Και όπως είπες θα είναι πιο ακριβά

steisy

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ
Ταξίδι-Όνειρο
ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ-ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ
Για πρώτη φορά στο εξωτερικό θα διάλεγα κάτι πιο πιασάρικο σαν προορισμό.
Η μάνα μου όταν άκουσε ότι θα πάω Κρακοβία μου σχολίασε " άλλον προορισμό δεν βρήκες!" 😂😂
Πάντως, δεν είναι ακριβά στην Κρακοβία, αλλά θα σου πω με βεβαιότητα όταν γυρίσω ..
Εύκολη για περπάτημα είναι η Βιέννη που είναι εντελώς επίπεδη.
Η Βουδαπέστη έχει σαν δυσκολία μόνο την επίσκεψη στον Προμαχώνα των Ψαράδων, αλλά θα την πας με ένα ταξί στην κορυφή μόνο για να δει την θέα από ψηλά.
Τσέκαρε και κάτι εκδρομές οδικές από Θεσσαλονίκη που σε μια εβδομάδα βλέπουν Πράγα, Βιέννη, Μπρατισλάβα και Βουκουρέστι. Είναι καλές οι τιμές τους.
Κάθε 2,5 ώρες κάνει στάση το λεωφορείο σίγουρα!!!
Η Κρακοβία όντως, αν δεν μπορείς να περπατήσεις πολύ, άρα αποκλείεις Άουσβιτς και Αλατωρυχεία, τί άλλο έχει να δεις? 😂
Για την οδική που λες μάλλον θα κόψω φλέβες στο πούλμαν τόσες ώρες οπότε και να θέλει δεν την πάω 😂

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Η Κρακοβία όντως, αν δεν μπορείς να περπατήσεις πολύ, άρα αποκλείεις Άουσβιτς και Αλατωρυχεία, τί άλλο έχει να δεις? 😂
Για την οδική που λες μάλλον θα κόψω φλέβες στο πούλμαν τόσες ώρες οπότε και να θέλει δεν την πάω 😂
Για Κρακοβια θα σου πω σε 15 μέρες που θα γυρίσω.
Για την οδική μην κόβεις φλέβες γιατί αποδεδειγμένα είναι το πιο φιλικό μέσο για εκδρομές για ηλικιωμένους.
Οι γονείς μου γύρισαν όλη την Ελλάδα και τα Βαλκάνια με οδικές εκδρομές. Με τα ΚΑΠΗ και την εκκλησία σάρωσαν την ηπειρωτική και νησιωτική Ελλάδα!😇😂😂
Αυτές οι εκδρομές είναι προσαρμοσμένες στις ανάγκες αυτής της ηλικίας.
Αλλιώς πάρε μια Ryanair και πηγαίνετε στη Ρώμη και δείτε από έξω τα αξιοθέατα.
Θα πάρεις και κανένα ταξί για μεταφορά από κάποια μακρινά αξιοθέατα προς το κέντρο.
Νομίζω ότι θα εντυπωσιαστεί πιο πολύ από την Κρακοβία.

Pierre_1976

Member
Επόμενο Ταξίδι
Barcelona
Ταξίδι-Όνειρο
Σεληνη
Πήγαινε Αίγυπτο έχω ακούσει για πολύ φτηνή διαμονή και κόστος μεταφοράς και διατροφής από τα πιο φτηνά

Pierre_1976

Member
Επόμενο Ταξίδι
Barcelona
Ταξίδι-Όνειρο
Σεληνη
Προτείνω ανεπιφύλακτα την οδική εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη για τους λόγους που υποστήριξε η @paefstra.
Καταρχήν είναι μια εκδρομή που δεν έχει σχεδόν καθόλου περπάτημα. Σε πάνε και σε αφήνουν έξω από το κάθε αξιοθέατο.
Μόνο η ξενάγηση στην Αγία Σοφία ήταν κουραστική αλλά πλέον γίνεται μόνο στο γυναικωνίτη.
Σε όλες τις άλλες εκκλησίες σε αφήνουν απέξω.
Να επιλέξεις την πενταήμερη εκδρομή με την ημερήσια στα Πριγκηπόνησσα.
Να ανεβείτε και στην άμαξα για να κάνετε βόλτα στην Πρίγκηπο. Βρείτε άλλα 2 άτομα από το γκρουπ και να μοιράσετε το κόστος.
Άλλη φθηνή οργανωμένη εκδρομή είναι η Σόφια μαζί με Φιλιππούπολη.
Ακολουθείτε το πρόγραμμα με το δικό σας ρυθμό.
Εγώ πέρσι πήγα τη μάνα μου (83 ετών) τετραήμερη εκδρομή με αεροπλάνο στη Ρόδο. Έφτιαξα το πρόγραμμα χαλαρό και νοίκιασα αμάξι μια μέρα για να την πάω στην Καλλιθέα, Λίνδο και σε κάτι σούπερ παραλίες.
Περπατούσαμε όσο άντεχε και τελικά αποδείχθηκε ότι είχε περισσότερες αντοχές από αυτές που πίστευα!!
Τώρα σκέφτομαι να την πάω είτε στο Παρίσι είτε στη Βιέννη. Θα δω..

Η Τουρκία έχει γίνει 10 φορές πιο ακριβή από ότι ήταν πριν τρία χρόνια. Επιπλέον η αναμονή στο τελωνείο Ελλάδας Τουρκίας ξεπερνάει σε πολλές περιπτώσεις τις 10 ώρες για ΙΧ και δύο ώρες για λεωφορεία. Οι συνθήκες είναι τριτοκοσμικές για την είσοδο στην Ελλάδα.

Για την φιλιππούπολη θα ξέρω σε μια βδομάδα την οποία λατρεύω αλλά βλέπω ότι το κόστος της Βουλγαρίας έχει διπλασιαστεί σε όλα τα τελευταία δύο χρόνια

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
35.168
Μέλη
40.157
Νεότερο μέλος
wobbneconna1976

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom