maria91
Member
Απευθειας Νεα Υορκη με united παλευετε ή ουτε καν??γιατι διαβαζω αμφιταλαντευομενες αποψεις στο ιντερνετ...επισης στα award εισιτηρια εχει μεσα 23κιλη??γιατι στο site της αιγαιου δε μπορω να δω κατι...
Και γιατί να το κάνεις;; Για να δεις και τις άλλες πόλεις;;; Θα διαλέξεις δρομολόγια με 1 σταση και θα δεις που θα κάνουν στάση και αν σου φτάνει ο χρόνος μεταξύ των πτήσεων να κάνεις μιά βόλτα. Πάντως οτι χρήμα έχεις δώστο στην παραμονή σου στην Νεα Υόρκη, νομίζω οταν γυρίσεις και κάνεις απολογισμό εξόδων θα το ξανασκεφτεις να ξαναπας.Επανερχομαι με ισως χαζη ερωτηση...μπορω να παω Νεα Υορκη απο Φρανκφουρτη κ να επιστρεψω μεσω αλλης χωρα πχ στο Αμστερνταμ?
Αρχικα δε με ενδιαφερουν οι αλλες πολεις τις εχω ξαναδει..μιλαω για award εισιτηριο οποτε προφανως απευθειας ΔΕΝ εχει τιποτα που να μας κανει!!επισης οσα ειναι απο Αθηνα με 1 σταση ο χρονος απο τη μια πτηση στην αλλη ειναι 1.30 ωρα,ειναι δυνατον να μου φτασει για μετεπιβιβαση???Και γιατί να το κάνεις;; Για να δεις και τις άλλες πόλεις;;; Θα διαλέξεις δρομολόγια με 1 σταση και θα δεις που θα κάνουν στάση και αν σου φτάνει ο χρόνος μεταξύ των πτήσεων να κάνεις μιά βόλτα. Πάντως οτι χρήμα έχεις δώστο στην παραμονή σου στην Νεα Υόρκη, νομίζω οταν γυρίσεις και κάνεις απολογισμό εξόδων θα το ξανασκεφτεις να ξαναπας.
Υπάρχουν, ή είχαμε βρει εμείς το Πάσχα που πήγαμε, πτήσεις με χρόνο μετεπιβίβασης 6 ώρες στο Λονδίνο ή 12 ώρες Φρανκφούρτη κλπ. Η φθηνότερη πτήση όμως ήταν με Delta απ΄ευθείας που φύγαμε από εδώ Παρασκευή πρωί και είμασταν 2 ή ωρα το μεσημέρι, τοπική ώρα, στην Νέα Υόρκη. Πόσο;;; 4100€ με βαλίτσες, επιλογή θέσης κλπ με επιστροφή για 4 άτομα.Αρχικα δε με ενδιαφερουν οι αλλες πολεις τις εχω ξαναδει..μιλαω για award εισιτηριο οποτε προφανως απευθειας ΔΕΝ εχει τιποτα που να μας κανει!!επισης οσα ειναι απο Αθηνα με 1 σταση ο χρονος απο τη μια πτηση στην αλλη ειναι 1.30 ωρα,ειναι δυνατον να μου φτασει για μετεπιβιβαση???
Mια χαρά τη βρίσκω εγω, θα το ξανακάνω αυτή την εβδομάδα μάλιστα. Ναι, 23κιλη είναι μέσαΑπευθειας Νεα Υορκη με united παλευετε ή ουτε καν??γιατι διαβαζω αμφιταλαντευομενες αποψεις στο ιντερνετ...επισης στα award εισιτηρια εχει μεσα 23κιλη??γιατι στο site της αιγαιου δε μπορω να δω κατι...
Α πολυ ωραια!να κανω κ αλλη μια ερωτηση layover 1.30 ωρα δεν ειναι λιγο?βρισκω απο Αθηνα μεσω Αμστερνταμ αλλα το διαστημα μου φαινεται υπερβολικα λιγο ειδικα αν εχει καμια καθυστερηση κ απο Αθηνα...Mια χαρά τη βρίσκω εγω, θα το ξανακάνω αυτή την εβδομάδα μάλιστα. Ναι, 23κιλη είναι μέσα
Χάλια είναι, μην την πάρειςΑπευθειας Νεα Υορκη με united παλευετε ή ουτε καν??γιατι διαβαζω αμφιταλαντευομενες αποψεις στο ιντερνετ...επισης στα award εισιτηρια εχει μεσα 23κιλη??γιατι στο site της αιγαιου δε μπορω να δω κατι...