Γενικά Καραϊβική Αναζήτηση προορισμού Καραϊβική

varioAthens

Member
Μέγας Συγγραφέας
Εγώ απορώ πώς κάποιοι προτείνουν Κούβα τώρα τη στιγμή που ο κόσμος αντιμετωπίζει τόσο μεγάλο πρόβλημα με το ρεύμα και τα καύσιμα. Να πας εσύ ο τουρίστας να τους χαλάς τους ελάχιστους πόρους γιατί προφανώς κάπως πρέπει να ζήσεις και να κυκλοφορήσεις κι εσύ. Έλα Παναγία μου. Δεν γίνεται να λέτε τα ίδια πράγματα συνεχώς,οποιες κι αν είναι οι συνθηκες.Προφανώς κι είναι ωραίο να χρησιμοποιείς τις συγκυρίες και να πηγαίνεις κάπου με μηδέν τουρίστες , αλλά στοιχειώδης λογική και συνείδηση δεν έβλαψε ποτέ κανέναν. Και καταρχάς σε μέρη που πλήττονται βάναυσα δεν πας ποτέ για τουρισμό. Πας μόνο για να βοηθήσεις κάπου. Ο τουρισμός μοιραία θα καταναλώσει πόρους που αυτή τη στιγμή ΔΕΝ έχουν.
Πιστευω εχεις αντιστοιχη "ανησυχια" και για τα νησια του Αιγαιου που και εκει αντιμετωπιζουν σοβαρο προβλημα στα αποθεματα νερου αλλα ισως δεν "πουλαει" τοσο στα ΜΜΕ

exploring

Member
Αυτό το δασκαλίστικο ύφος του φωτεινού παντογνώστη έχει κουράσει .
Εάν αναφέρεστει σε εμένα αξιότιμη κυρία κάνετε μεγάλο λάθος. Συνεχίζουμε εγω και η οικογένεια μου να μαθαίνουμε ταξιδεύοντας. Την καλησπέρα μας.

fenia42

Member
Μέγας Συγγραφέας
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Εάν αναφέρεστει σε εμένα αξιότιμη κυρία κάνετε μεγάλο λάθος. Συνεχίζουμε εγω και η οικογένεια μου να μαθαίνουμε ταξιδεύοντας. Την καλησπέρα μας.
Δεν αναφερόμουν σε εσένα

gioannis13

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου πετάει αεροπλάνο...
Ταξίδι-Όνειρο
Χωρίς ρολόι στο χέρι !!!
..... ακόμα ένα νήμα ! :confused::confused::confused::(:(:(

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ