Γενικά Αναζήτηση προορισμού.

Eva Dreamer

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΠΑΡΙΣΙ
Ταξίδι-Όνειρο
ΑΜΑΖΟΝΙΟΣ
Καλησπέρα σας, θα ήθελα τη βοήθεια σας. Έχω ταξιδέψει σε αρκετές χώρες της Ευρώπης και θα ήθελα από τις παρακάτω, που δεν έχω πάει, να μου πείτε ποια θα επιλέγατε. Δεν έχω πάει λοιπόν στη Σκωτία, Ισλανδία, Ελβετία, Νορβηγία, Φιλανδία, Ρωσία, Ιρλανδία. Ποια θα επιλέγατε; Να πω ότι πρόκειται για ταξίδι 7 ημερών κ μάλλον Νοέμβρη - Δεκέμβρη μήνα. Θέλω να δω σίγουρα και τις πρωτεύουσά + ότι άλλο καλοδεχούμενο.

nickostraveller

Member
Συγγραφέας
Ταξίδι-Όνειρο
ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ
Καλησπέρα σας, θα ήθελα τη βοήθεια σας. Έχω ταξιδέψει σε αρκετές χώρες της Ευρώπης και θα ήθελα από τις παρακάτω, που δεν έχω πάει, να μου πείτε ποια θα επιλέγατε. Δεν έχω πάει λοιπόν στη Σκωτία, Ισλανδία, Ελβετία, Νορβηγία, Φιλανδία, Ρωσία, Ιρλανδία. Ποια θα επιλέγατε; Να πω ότι πρόκειται για ταξίδι 7 ημερών κ μάλλον Νοέμβρη - Δεκέμβρη μήνα. Θέλω να δω σίγουρα και τις πρωτεύουσά + ότι άλλο καλοδεχούμενο.

Καλησπέρα και σε εσενα Eva,
απο οτι ειδα οι προορισμοι σου ειναι ολοι βορειες χωρες με κρυο και σχεδον ολοι εχουν χαρακτηριστικο την φυση.
Εαν θες κατι το μοναδικο σε τοπιο που νιωθεις οτι ειναι εξωγηινα ,ηφαιστεια,παγετωνες ,καταρραχτες που κοβουν ανασα επελεξε Ισλανδια.
Σκωτια με Ιρλανδια ,θα ελεγα οτι τα τοπια μοιαζουνε μεταξυ τους ,Ιρλανδια θα δεις εντυπωσιακες ακτες και τα βραχια του Μοχερ ,Σκωτια highlands και καστρα .Εαν ομως μου λες θες να δεις και πολη εαν και οχι πρωτευουσα ψηφιζω Σκωτια γιατι κατ εμε πιστευω το Εδιμβουργο ,το πιο γραφικο.

Νορβηγια εχει κατι το εντυπωσιακο λογω τον φιορδ.

Ρωσια φανταζομαι πας για την αρχιτεκτονικη παρα για φυση

Για να με αντικειμενικος μπορω να σου πω περισσοτερα για Ισλανδια και Ιρλανδια,γιατι αναμεσα στις επιλογες ειναι οι χωρες που εχω επισκεφτει

alma

Member
Μέγας Συγγραφέας
Πήγα να γράψω αμέσως Ρωσία αλλά είδα την εποχή.
Ψοφοκρυο θα έχει και πιθανόν βροχές και χιόνι.Όμως όλες οι επιλογές για Δεκέμβριο ,παρόμοιες είναι.
Σκοτάδι,κρύο και χιόνι πιθανότατα.
Καλύτερα κάπου νοτιότερα.

thanos75

Member
Επόμενο Ταξίδι
μάλλον Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
Καλιφόρνια-Χαβάη
Από αυτές που ανέφερες, για τελη Νοεμβρίου- Δεκέμβριο, θα επέλεγα μάλλον Ελβετία!!! Όμορφες πόλεις (που θα ειναι τότε στολισμενες κ χριστουγεννιατικα), ωραία ορεινή φύση, αλλά ευτυχώς στις πόλεις της δεν επικρατούν κ θερμοκρασίες τυπου - 30, και υπάρχει και μια νορμάλ σχετικά διάρκεια ημέρας σε σχέση με Σκανδιναβία

Yorgos

Member
Travelstories Legend
Επόμενο Ταξίδι
Πακιστάν-Κίνα
Ταξίδι-Όνειρο
Roraima-Socotra
Για μενα λίγες οι ωρες φωτός για Ισλανδία τέτοια εποχή. Και προβληματικος ο καιρός για να την απολαύσεις.

Ρωσία χειμωνιάτικα θα χάσεις μερικά απο τα χαιλαιτ, κερδίζεις άλλα. Πολυ νωρίς για τη λίμνη Βαικαλη αλλα φανταστική εποχή για Μουρμανσκ και πέριξ και 95% επιτυχία για Βόρειο Σέλας. Με τις κυρώσεις μάλιστα θα το απολαύσεις σε σχετική ηρεμία.

Ιρλανδία πολλή βροχή και για μενα λίγες μέρες. Θέλει πολλές το μέρος ειναι απίστευτο, ειδικα αν σου αρέσουν τα στοιχειωμένα μερη, ξεχασμένα κάστρα, αρχαιολογικά μνημεία χαμένα στο χρόνο.

Η Ελβετία μου ακούγεται σουπερ αλλα ξέρεις οτι ειναι ακριβή. Δεν αγνοώ τις υπόλοιπες που αναφέρεις, αλλα εχω περιορισμένη ή και καθόλου άποψη.

Προσωπικά θα χτυπούσα Μουρμανσκ, μια εβδομάδα μου ακούγεται τέλεια με 2-3 μέρες Μοσχα ή Αγία Πετρούπολη. Ρίξε μια ματιά εδω για Μουρμανσκ και πέριξ
Ρωσία - Αρκτικός Κύκλος, Σιβηρία, Ταταρστάν, Βόλγας, Καύκασος κι άλλα κομμάτια της μητέρας Ρωσίας

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
35.273
Μέλη
40.283
Νεότερο μέλος
Argy Chatz

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom