Καλησπέρα σας, θα ήθελα τη βοήθεια σας. Έχω ταξιδέψει σε αρκετές χώρες της Ευρώπης και θα ήθελα από τις παρακάτω, που δεν έχω πάει, να μου πείτε ποια θα επιλέγατε. Δεν έχω πάει λοιπόν στη Σκωτία, Ισλανδία, Ελβετία, Νορβηγία, Φιλανδία, Ρωσία, Ιρλανδία. Ποια θα επιλέγατε; Να πω ότι πρόκειται για ταξίδι 7 ημερών κ μάλλον Νοέμβρη - Δεκέμβρη μήνα. Θέλω να δω σίγουρα και τις πρωτεύουσά + ότι άλλο καλοδεχούμενο.
Πήγα να γράψω αμέσως Ρωσία αλλά είδα την εποχή.Καλησπέρα σας, θα ήθελα τη βοήθεια σας. Έχω ταξιδέψει σε αρκετές χώρες της Ευρώπης και θα ήθελα από τις παρακάτω, που δεν έχω πάει, να μου πείτε ποια θα επιλέγατε. Δεν έχω πάει λοιπόν στη Σκωτία, Ισλανδία, Ελβετία, Νορβηγία, Φιλανδία, Ρωσία, Ιρλανδία. Ποια θα επιλέγατε; Να πω ότι πρόκειται για ταξίδι 7 ημερών κ μάλλον Νοέμβρη - Δεκέμβρη μήνα. Θέλω να δω σίγουρα και τις πρωτεύουσά + ότι άλλο καλοδεχούμενο.
Ίσως η νότια ΚροατίαΠοια πιστεύετε είναι καλύτερη για εκείνη την εποχή;
Ψήφο στη Σκωτία από εμένα- της πάει η χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιραΚαλησπέραΘα ήθελα τη βοήθεια σας, έχω βρεθεί σε αρκετές χώρες της Ευρώπης και στο wishlist μου ας το πω εχουν μείνει οι παρακάτω.. Ρουμανία, Ισλανδία, Κροατία, Νορβηγία, Ηνωμένο Βασίλειο συγκεκριμένα Σκωτία, Λιθουανία, Εσθονία, Λετονία, Ρωσία, Σλοβενία. Θα ήθελα λοιπόν να επισκεφτώ μια από αυτές τον ερχόμενο Δεκέμβρη/Γενάρη. Ποια πιστεύετε είναι καλύτερη για εκείνη την εποχή;
Έχω κάνει αλλαγή χρόνου στη Λουμπλιάνα πιστεύω αξίζει μαζί με Μπλεντ και τα γύρω σπήλαια. Αλλά αν έχεις πάει ήδη Πράγα Βουδαπέστη ίσως Σκωτία Εδιμβούργο να είναι κάτι πιο διαφορετικόΚαλησπέραΘα ήθελα τη βοήθεια σας, έχω βρεθεί σε αρκετές χώρες της Ευρώπης και στο wishlist μου ας το πω εχουν μείνει οι παρακάτω.. Ρουμανία, Ισλανδία, Κροατία, Νορβηγία, Ηνωμένο Βασίλειο συγκεκριμένα Σκωτία, Λιθουανία, Εσθονία, Λετονία, Ρωσία, Σλοβενία. Θα ήθελα λοιπόν να επισκεφτώ μια από αυτές τον ερχόμενο Δεκέμβρη/Γενάρη. Ποια πιστεύετε είναι καλύτερη για εκείνη την εποχή;
Πηγα Ρωμη Γενάρη, το κρύο ηταν αρκετό αλλα δεν εμποδίζε πολυ την περιήγηση. Το βραδυ δεν το άντεχα και τοσο.Καλησπέρα, πιστεύετε είναι καλή ιδέα ταξίδι σε Ρώμη ή Βενετία πρώτη εβδομάδα του Γενάρη (από 3 και μετά); Εκτός από τις 6 του μήνα, μουσεία, μαγαζιά κλπ είναι κανονικά ανοιχτά;
Δεν έχω πάει σε καμία από τις δύο ακόμα, οπότε σκέφτηκα μήπως τέτοιες μέρες έχει περάσει ο χαμός των γιορτών και είναι πιο ανθρώπινα από κόσμο.