Αναζήτηση προορισμού

Jimmy4

Member
μολις γυρισα απο οδικη βελιγραδι βιεννη βουδαπεστη

ψιλο οφφ τοπικ αλλα:

φτηνοι τροποι να παω

ΙΑΠΩΝΙΑ

ΜΠΑΛΙ

ΚΙΝΑ

ΝΟΤΙΑ ΓΑΛΛΙΑ/ ΝΟΤΙΑ ΙΣΠΑΝΙΑ

;;;;

Yorgos

Member
Travelstories Legend
Επόμενο Ταξίδι
Πακιστάν-Κίνα
Ταξίδι-Όνειρο
Roraima-Socotra

ψιλο οφφ τοπικ αλλα:

φτηνοι τροποι να παω

ΙΑΠΩΝΙΑ

ΜΠΑΛΙ

ΚΙΝΑ

;;;;
Το Μπαλι ειναι πάμφθηνο και με τη scoot βρίσκεις πολυ φτηνά εισιτήρια.

Sanna1971

Member
Επόμενο Ταξίδι
DCOrlandoN.OrleansNashvil
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτικη
ευχαριστω
για 10 μερες καλοκαιρι τι προτεινετε απο τα παραπανω?
Μπαλί ή Νότια Γαλλία. Προσωπικά θα προτιμούσα το δεύτερο. Τα άλλα απορριπτονται λόγω καιρικών συνθηκων (για μένα).

panlek30

Member
Συγγραφέας
Επόμενο Ταξίδι
Πορτογαλία
ευχαριστω
για 10 μερες καλοκαιρι τι προτεινετε απο τα παραπανω?
Λαμβανοντας υποψιν καιρικες συνθηκες κ μοναδικοτητα, θα πηγαινα Μπαλι (αλλα με προσεκτικες επιλογες στη διαμονη λογω υπερτουρισμου κυριως).

Nikos1986

Member
Μέγας Συγγραφέας
Ταξίδι-Όνειρο
Αυστραλία - Καλιφόρνια

ψιλο οφφ τοπικ αλλα:

φτηνοι τροποι να παω

ΙΑΠΩΝΙΑ

ΜΠΑΛΙ

ΚΙΝΑ

;;;;

Κάπου λίγο πριν τα Χριστούγεννα είχε βγάλει η Etihad κάτω από 500 από Αθήνα με βαλίτσα για Τόκιο (νομίζω Ναρίτα). Για αυτά τα μακρινά, η Scoot βγάζει καλούτσικες τιμές (την Αυστραλία ξεχνάει :haha:).

Για 10 μέρες Ιαπωνία / Κίνα θα πρέπει να είσαι πολύ επιλεκτικός, δεδομένου του πλήθους των αξιοθεάτων και του ότι θα φας 1-2 μέρες στο πήγαινε-έλα. Για μόνο 10 μέρες θα τις άφηνα εκτός.

Η Νότια Γαλλία βγαίνει άνετα, θα μπορέσεις να δεις μέρη, χωριουδάκια κλπ αλλά οι θάλασσες δεν με ξετρέλαναν. Δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο με βάση τις παραλίες που έχεις συνηθίσει στην Ελλάδα, ενώ πολλές έχουν και είσοδο.

Για Νότια Ισπανία δεν ξέρω, νομίζω η περιοχή έχει ζέστες, αλλά οι παραλίες μου φαίνονται πιο ωραίες σε σχέση με αυτές της Ν. Γαλλίας. Αν ήθελα μπάνιο θα κοίταζα εκεί, παρότι δεν έχω πάει.

Για τις παραλίες του Μπαλί έχω ακούσει διφορούμενες απόψεις, αν θες φύση ΟΚ. Πιστεύω θα είναι πιο εμπορευματικοποιημένο σε σχέση με Γαλλία / Ισπανία, τουλάχιστον ο νότος.

Αν δεν με ενδιέφεραν τα μπάνια, θα παιζόταν μεταξύ Γαλλίας / Μπαλί. Αν ήθελα μπάνια μάλλον Ισπανία.

Jimmy4

Member
θα πω τα τρελα μου παλι αλλα ποιοι τροποι ΟΔΙΚΩΣ υπαρχουν για αυτα τα μερη? οκ για γαλλια ισπανια πες ειτε πλοιο και flixbus ειτε τρενα?
για τα αλλα? :)να πας πχ απο τουρκια? ρωσια? καπως?

Driving from Europe to Bali is a massive undertaking spanning over typically requiring months of travel through Turkey, Iran, Pakistan, India, Myanmar, and Malaysia. It requires extensive planning, specialized visas (especially China), and a Carnet de Passages en Douane (CPD) for temporary vehicle import.

ρωσια οχι λογω πολεμου, ιραν το ιδιο :(

αρα η πιο σοφη επιλογη ειναι οδικως ας πουμε νοτια γαλλια ισπανια κτλ...ε? flix bus? η ναπαω ιταλια και μετα τρενα?

πχ καραβι ηγουμενιτσα πριντιζι- μετα λεωφορεια -τρενα? να δω πχ ματερα ναπολι ρωμη.
η καραβι για ανκονα καλυτερα? και μια μιλανο απλα στο βορειο τμημα και συνεχιζω μιλανο νικαια λεωφορειο?

Last edited:

duty_free

Member
βλέπω (μὲ αὐθάδεια στὰ ὅρια τῆς ὕβρεως) τὸ ἔτος νὰ φθάνει στὸ μέσον του κι ἐγὼ νὰ μὴν ἔχω δρομολογήσει ταξίδι σὲ χώρα ποὺ νὰ μὴν ἔχω ἐπισκεφθεῖ. Πλὴν Εὑρώπης καὶ Μαρόκου, Τυνησίας, Αἰγύπτου, Τουρκίας, ἱορδανίας, Σαουδικῆς Ἀραβίας, ΗΑΕ. Ὀμάν, ἔχετε καμιὰν ἰδέα (ἐσεῖς οἰ :heart:ἐπαΐοντες :heart: ) γιὰ κἄτι σχετικὰ κοντινὸ ποὺ νὰ διευθετῇται ψιλογρήγορις;

exploring

Member
βλέπω (μὲ αὐθάδεια στὰ ὅρια τῆς ὕβρεως) τὸ ἔτος νὰ φθάνει στὸ μέσον του κι ἐγὼ νὰ μὴν ἔχω δρομολογήσει ταξίδι σὲ χώρα ποὺ νὰ μὴν ἔχω ἐπισκεφθεῖ. Πλὴν Εὑρώπης καὶ Μαρόκου, Τυνησίας, Αἰγύπτου, Τουρκίας, ἱορδανίας, Σαουδικῆς Ἀραβίας, ΗΑΕ. Ὀμάν, ἔχετε καμιὰν ἰδέα (ἐσεῖς οἰ :heart:ἐπαΐοντες :heart: ) γιὰ κἄτι σχετικὰ κοντινὸ ποὺ νὰ διευθετῇται ψιλογρήγορις;
Βουαλα.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
35.124
Μέλη
40.116
Νεότερο μέλος
Katerina C