Αναζήτηση προορισμού

phillouka

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΜΙΑΜΙ!
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ!! Λόγω του ότι στις περισσότερες προτάσεις έχουμε πάει είτε μαζί είτε ο καθένας χώρια, αποφασίστηκε Μόναχο ή Βερολίνο. Θα κάτσω τώρα σαν το κοράκι στα γενέθλια της Aegean να δω αν υπάρχει κάτι συμφέρον. Μη κλείσετε αυτές τις μέρες εκεί, λυπηθείτε με χαχα

alakae

Member
Καλησπέρα! Έχω ένα μεγάλο ταξιδιωτικό δίλημμα. Για Χριστούγεννα σκέφτομαι 10 καθαρές μέρες Κεράλα και, αν γίνει αυτό, τον Αύγουστο πιθανότατα 2 εβδομάδες Μεξικό. Δύο τελείως διαφορετικά ταξίδια, με πολύ διαφορετικές εικόνες και εμπειρίες.

Η άλλη επιλογή είναι να αφήσω και τα δύο και να κάνω 30 μέρες Περού–Βολιβία τον Αύγουστο, που είναι ταξίδι-όνειρο εδώ και χρόνια αλλά όλο αναβάλλεται.

Ουσιαστικά λοιπόν: Μεξικό + Κεράλα ή έναν ολόκληρο μήνα Περού–Βολιβία; Από τη μία με τραβάει πολύ η ποικιλία των δύο διαφορετικών ταξιδιών, από την άλλη μήπως το άλλο είναι ανώτερο ως ταξίδι;

Yorgos

Member
Travelstories Legend
Επόμενο Ταξίδι
Πακιστάν-Κίνα
Ταξίδι-Όνειρο
Roraima-Socotra
Καλησπέρα! Έχω ένα μεγάλο ταξιδιωτικό δίλημμα. Για Χριστούγεννα σκέφτομαι 10 καθαρές μέρες Κεράλα και, αν γίνει αυτό, τον Αύγουστο πιθανότατα 2 εβδομάδες Μεξικό. Δύο τελείως διαφορετικά ταξίδια, με πολύ διαφορετικές εικόνες και εμπειρίες.

Η άλλη επιλογή είναι να αφήσω και τα δύο και να κάνω 30 μέρες Περού–Βολιβία τον Αύγουστο, που είναι ταξίδι-όνειρο εδώ και χρόνια αλλά όλο αναβάλλεται.

Ουσιαστικά λοιπόν: Μεξικό + Κεράλα ή έναν ολόκληρο μήνα Περού–Βολιβία; Από τη μία με τραβάει πολύ η ποικιλία των δύο διαφορετικών ταξιδιών, από την άλλη μήπως το άλλο είναι ανώτερο ως ταξίδι;
Εξαρταται απο το τι εκτιμάς περισσότερο. Για τα δικα μου γούστα το Περού-Βολιβία (και μάλιστα με ικανο χρόνο που εχεις) ειναι το καλύτερο ταξίδι όλων, αλλα αυτο ειναινεεπιδη ο συνδυασμος αρχαιολογίας-φύσης σε φάση Ιντιάνα Τζοουνς με εξιτάρει. Ωστόσο, πρεπει να αναγνωρίσω οτι η ποικιλία που δίνει το Μεξικο-Ινδια ειναι φοβερή, δυο εντελώς διαφορετικοί κόσμοι, άλλες εμπειρίες.

Δεν μπορω να αποφασίσω για σενα, εχει να κανει και με το αν προτιμας κατι σε βαθος ή μικρά διαφορετικά ταξίδια. Τρομερές επιλογές, οι 4 χωρες ειναι στο τοπ-10 μου, μη σου πω στο τοπ5. Όπου και να πας φοβερά είναι.

Michael8

Member

Φιλοσοφικές απαντήσεις δέχεσαι ;
Κάνε αυτό που αν πέθαινες αύριο να μην μετάνιωνες που δεν έκανες. Αν εξακολουθείς να μην έχεις απάντηση. Κάνε όποιο έχει λιγότερο κόστος, ταλαιπωρία, οργάνωση.

alakae

Member
Εξαρταται απο το τι εκτιμάς περισσότερο. Για τα δικα μου γούστα το Περού-Βολιβία (και μάλιστα με ικανο χρόνο που εχεις) ειναι το καλύτερο ταξίδι όλων, αλλα αυτο ειναινεεπιδη ο συνδυασμος αρχαιολογίας-φύσης σε φάση Ιντιάνα Τζοουνς με εξιτάρει. Ωστόσο, πρεπει να αναγνωρίσω οτι η ποικιλία που δίνει το Μεξικο-Ινδια ειναι φοβερή, δυο εντελώς διαφορετικοί κόσμοι, άλλες εμπειρίες.

Δεν μπορω να αποφασίσω για σενα, εχει να κανει και με το αν προτιμας κατι σε βαθος ή μικρά διαφορετικά ταξίδια. Τρομερές επιλογές, οι 4 χωρες ειναι στο τοπ-10 μου, μη σου πω στο τοπ5. Όπου και να πας φοβερά είναι.
Κεράλα πρόγραμμα θα είναι περίπου Kochi, Theyyam, backwaters/Munroe Island, Varkala, Munnar εκτός αν κόψω 3 μέρες από τα παραπάνω και πάω Hampi. Στο Μεξικό πιθανότατα CDMX–Oaxaca–Chiapas με Palenque.

Το Peru–Bolivia το έχω σχεδιάσει αρκετά γεμάτο: περίπου 8 μέρες Βόρειο Περού (Trujillo, Cajamarca, Chachapoyas, Leymebamba), Cusco/Sacred Valley + 4ήμερο Salkantay, Titicaca και μετά περίπου 11 μέρες Βολιβία με Tiwunaku, La Paz/Death Road, Potosí, Sucre και 4D/3N Salar de Uyuni. Σκέφτομαι επίσης μήπως στριμώξω Ica/Nazca.

Φιλοσοφικές απαντήσεις δέχεσαι ;
Κάνε αυτό που αν πέθαινες αύριο να μην μετάνιωνες που δεν έκανες. Αν εξακολουθείς να μην έχεις απάντηση. Κάνε όποιο έχει λιγότερο κόστος, ταλαιπωρία, οργάνωση.
Ναι, ευχαριστώ, μάλλον κάπου εκεί είναι και η απάντηση. Οικονομικά απ’ ό,τι τα έχω υπολογίσει, τα δύο σενάρια βγαίνουν αρκετά κοντά. Από άποψη ταλαιπωρίας/οργάνωσης βέβαια άλλο δύο ξεχωριστά ταξίδια κι άλλο ένα συνεχόμενο 30ήμερο Περού–Βολιβία.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
35.326
Μέλη
40.301
Νεότερο μέλος
nickost

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom