Αναποδιές σε ταξίδι !!!

panpan

Member
Αφηγητής
Ιδεα δεν εχω… παιδι ημουν…
1973 Είχαμε πάει οδικά μέσω της τότε Γιουγκοσλαβίας. Κάπου στο Μέστρε είχε μικρό βλάβη το αυτοκίνητο του πατέρα μου και το άφησε να το φτιάξουν και πήγαμε με το τρένο 🚆 στην Βενετία.

varioAthens

Member
Μέγας Συγγραφέας
1973 Είχαμε πάει οδικά μέσω της τότε Γιουγκοσλαβίας. Κάπου στο Μέστρε είχε μικρό βλάβη το αυτοκίνητο του πατέρα μου και το άφησε να το φτιάξουν και πήγαμε με το τρένο 🚆 στην Βενετία.
Βρε @panpan γιατι δεν διηγείσαι εκεινη την φανταστικη ιστορια/περιπετεια που σας κυνηγουσαν;

rethimno

Member
Αφηγητής
Επόμενο Ταξίδι
Ταλλίν Ελσίνκι
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
Brno Τσεχία κάπου στο 2017 προσπαθώ να βρω το τραμ να με πάει στο ξενοδοχείο .....οκ το βρήκα έλα όμως που πήρα το τραμ ι που στην αντίθετη πλευρά της πόλης
Κοιτάω δεξιά κοιτάω αριστερά,,, σκοτάδι μαύρο που βρέθηκα στο πύρ το εξώτερο....
Για καλή μου τύχη η κοπέλα που ρώτησα ήξερε Αγγλικά και μου είπε ότι το τραμ πάει σέ ένα χωριό και γυρνάει την επόμενη μέρα το πρωί στο Brno !!!!
Kατεβαίνω ...ωρε φίλε !!!!! πίσσα σκοτάδι και ίσα ίσα αχνοφενόταν τα φώτα του Βrno
Tετέλεστε !!!! η Βονταφον δεν έχει σήμα πως να ενημερώσω το ξενοδοχείο και το γιό μου ( Ερασμίτης) θα αφήσω στη Τσεχία τα κοκαλάκια μου ???
Αφού είπα δυο φορές το ΠΙΣΤΕΥΩ KAI τρεις το ΠΑΤΕΡ ΗΜΩΝ καταφτάνουν στη στάση 3-4 καρυδοσβουράκια νεαρουδια γύρω στο 20 που πήγεναν στο Βrno ούτε παραγγελία να μη τα είχα
Tα κέρασα και τα καλλιτσουνάκια πού είχα ξεχάσει να αφήσω στο ξενοδοχείο .....άλλοι τα περίμεναν άλλοι τά βρήκαν..... ΧΑΛΑΛΙ !!!

Last edited:

rethimno

Member
Αφηγητής
Επόμενο Ταξίδι
Ταλλίν Ελσίνκι
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη