Εγω νομιζω οτι θα πεινασουμε ολοι το επομενο διαστημα και ειναι η μονη εκβαση της καταστασης που θεωρω σιγουρη: ανατιμησεις πετρελαιο, φυσικο αεριο και ολα τα βασικα προιοντα, οποιος κι αν "κερδισει".
ΤikTok δεν έχω. Καλά το Twitter είναι σιχαμερό για όλα τα θέματα.Κυριως TikTok και Twitter
Εμένα πάλι από Κύπρο φερεγγυα πρόσωπα μου είπαν ότι επικρατουσε πανικος χθες κι ότι σήμερα παρόλο το σακίδιο επιβίωσης είναι καλύτερα τα πράγματα. Σήμερα έφυγαν και πολλοί τουρίστες από το νησι.Παντως συγγενικο μου προσωπο που ζει στο Ντουμπαι λεει (και επιβεβαιωνουν και γνωστοι μου στην Κυπρο) οτι μια ταση υπερβολης υπαρχει στα ΜΜΕ... ιδωμεν
"8 λ. πριν21:54Εμενα παλι φίλος Αμερικανος που δούλεψε στην πρεσβεία στην Κύπρο πριν λίγα χρονια και σήμερα μίλησε με συναδέλφους του εκει μου ειπε όλα ψυχραιμα.
Πριν λιγο μίλησε, δεν πολυσκιαζονται με 2 drone. Πιστεύω εχουν ξαναδεί καπνούς. Δεν ξέρω πώς ειναι η πρεσβεία στην Κυπρο ουτε και πρόκειται να ενοχλήσω για σαχλαμάρες αλλα αν ειναι όπως οι άλλες παίζει να πέσουν 2-3 σαχεντ επάνω και να μην το ακούσουν καν."8 λ. πριν21:54
Αναφορές για επίθεση στο προξενείο των ΗΠΑ στο Ντουμπάι
Καπνός υψώνεται πάνω από την περιοχή κοντά στο αμερικανικό προξενείο στο Ντουμπάι στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Reuters που επικαλείται μαρτυρίες.
Νωρίτερα, η αμερικανική πρεσβεία δέχτηκε επίθεση στην πρωτεύουσα της Σαουδικής Αραβίας, Ριάντ. Αναφέρθηκαν ζημιές, αλλά όχι θύματα."
Αυριο ας ξαναπαρει τηλ
Δεν ανησυχουν για drone ειπε αλλα για κλιμακωση με πυρηνικα.Πριν λιγο μίλησε, δεν πολυσκιαζονται με 2 drone. Πιστεύω εχουν ξαναδεί καπνούς. Δεν ξέρω πώς ειναι η πρεσβεία στην Κυπρο ουτε και πρόκειται να ενοχλήσω για σαχλαμάρες αλλα αν ειναι όπως οι άλλες παίζει να πέσουν 2-3 σαχεντ επάνω και να μην το ακούσουν καν.
Από το ΑΙ:
The U.S. Embassy in Cyprus, designed by KPF, is highly fortified, featuring bombproof walls and windows, with glass limited to only 15% of the wall surface. The facility includes advanced electronic shielding, high-tech security equipment, and enclosed, secure courtyards that prohibit car access within the walled grounds.