Αναστολή πτήσεων προς Μέση Ανατολή

paefstra

Member
Συγγραφέας
Εγω νομιζω οτι θα πεινασουμε ολοι το επομενο διαστημα και ειναι η μονη εκβαση της καταστασης που θεωρω σιγουρη: ανατιμησεις πετρελαιο, φυσικο αεριο και ολα τα βασικα προιοντα, οποιος κι αν "κερδισει".

giannoula

Member
Επόμενο Ταξίδι
who knows???
την ίδια κατάσταση βίωσα το καλοκαίρι πηγαίνοντας Σρι Λάνκα μέσω Αμπου Ντάμπι. 2 μέρες πριν πετάξουμε το Ιράν εξαπέλυσε πυραυλική επίθεση στο Κατάρ. Σε χρόνο ρεκόρ έκλεισαν όλα τα αεροδρόμια του κόλπου χάος στα αεροδρόμια ακυρώσεις πτήσεων. Σε 2 μέρες όμως άνοιξαν και πάλι και οι πτήσεις γίνονταν κανονικά. Εύχομαι να τελειώσει σύντομα το κακό και η επιστροφή σου και όλων να είναι χωρίς άγχος

Yorgos

Member
Travelstories Legend
Επόμενο Ταξίδι
Cape Verde
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Δύο δικοί μου γνωστοί (άγνωστοι μεταξύ τους) στα ΗΑΕ μου λενε οτι επικρατεί ηρεμία. Ο ένας έβγαλε και μια φωτογραφία ενός πυραύλου απο το μπαλκόνι του, σήμερα πηγαν και σε roof bar, γεμάτο με κόσμο έτρωγαν τις μπριζόλες τους στο Ντουμπάι.

Ο άλλος στο Άμπου Ντάμπι έλπιζε οτι θα γλιτώσουν καμία μέρα δουλειάς, τρίχες: απο σήμερα κανονικά δουλεύουν.

Last edited:

alma

Member
Μέγας Συγγραφέας
Εχθές έλεγαν πως έγιναν ουρές σε κάποια πρατήρια και τσίμπησε η τιμή της βενζίνης.

Smaragda53

Member
Αφηγητής
Επόμενο Ταξίδι
αχ, μακάρι νάξερα!
Ταξίδι-Όνειρο
Πολυνησία
Παντως συγγενικο μου προσωπο που ζει στο Ντουμπαι λεει (και επιβεβαιωνουν και γνωστοι μου στην Κυπρο) οτι μια ταση υπερβολης υπαρχει στα ΜΜΕ... ιδωμεν
Εμένα πάλι από Κύπρο φερεγγυα πρόσωπα μου είπαν ότι επικρατουσε πανικος χθες κι ότι σήμερα παρόλο το σακίδιο επιβίωσης είναι καλύτερα τα πράγματα. Σήμερα έφυγαν και πολλοί τουρίστες από το νησι.
Πάντως στον κόλπο είναι εγκλωβισμένα 150 ελληνικά εμπορικά πλοία.
Ο δε Τρα,μπ είναι τρελός με σφραγιδα

Last edited:

Terra2012

Member
Εμείς έχουμε κλείσει για βιετναμ με emirates.Κανονικα η πτήση είναι στις 16 Μαρτίου..έχω πληρώσει δυστυχώς πρώτη φορά τα πάντα.. ξενοδοχεία χωρίς δυνατότητα ακύρωσης εσωτερικές πτήσεις....Έχω σκάσει... Σίγουρα είναι πολύ στεναχωρη η κατάσταση.. πάντα ο πόλεμος είναι ότι χειρότερο..... αλλά από την άλλη είναι και οι οικονομίες μας.ολους αυτούς τους μήνες για να μπορέσουμε να το οργανώσουμε το ταξίδι

Yorgos

Member
Travelstories Legend
Επόμενο Ταξίδι
Cape Verde
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Εμενα παλι φίλος Αμερικανος που δούλεψε στην πρεσβεία στην Κύπρο πριν λίγα χρονια και σήμερα μίλησε με συναδέλφους του εκει μου ειπε όλα ψυχραιμα.

paefstra

Member
Συγγραφέας
Εμενα παλι φίλος Αμερικανος που δούλεψε στην πρεσβεία στην Κύπρο πριν λίγα χρονια και σήμερα μίλησε με συναδέλφους του εκει μου ειπε όλα ψυχραιμα.
"8 λ. πριν21:54
Αναφορές για επίθεση στο προξενείο των ΗΠΑ στο Ντουμπάι

Καπνός υψώνεται πάνω από την περιοχή κοντά στο αμερικανικό προξενείο στο Ντουμπάι στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Reuters που επικαλείται μαρτυρίες.

Νωρίτερα, η αμερικανική πρεσβεία δέχτηκε επίθεση στην πρωτεύουσα της Σαουδικής Αραβίας, Ριάντ. Αναφέρθηκαν ζημιές, αλλά όχι θύματα."

Αυριο ας ξαναπαρει τηλ

Yorgos

Member
Travelstories Legend
Επόμενο Ταξίδι
Cape Verde
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
"8 λ. πριν21:54
Αναφορές για επίθεση στο προξενείο των ΗΠΑ στο Ντουμπάι

Καπνός υψώνεται πάνω από την περιοχή κοντά στο αμερικανικό προξενείο στο Ντουμπάι στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Reuters που επικαλείται μαρτυρίες.

Νωρίτερα, η αμερικανική πρεσβεία δέχτηκε επίθεση στην πρωτεύουσα της Σαουδικής Αραβίας, Ριάντ. Αναφέρθηκαν ζημιές, αλλά όχι θύματα."

Αυριο ας ξαναπαρει τηλ
Πριν λιγο μίλησε, δεν πολυσκιαζονται με 2 drone. Πιστεύω εχουν ξαναδεί καπνούς. Δεν ξέρω πώς ειναι η πρεσβεία στην Κυπρο ουτε και πρόκειται να ενοχλήσω για σαχλαμάρες αλλα αν ειναι όπως οι άλλες παίζει να πέσουν 2-3 σαχεντ επάνω και να μην το ακούσουν καν.

Από το ΑΙ:
The U.S. Embassy in Cyprus, designed by KPF, is highly fortified, featuring bombproof walls and windows, with glass limited to only 15% of the wall surface. The facility includes advanced electronic shielding, high-tech security equipment, and enclosed, secure courtyards that prohibit car access within the walled grounds.

paefstra

Member
Συγγραφέας
Πριν λιγο μίλησε, δεν πολυσκιαζονται με 2 drone. Πιστεύω εχουν ξαναδεί καπνούς. Δεν ξέρω πώς ειναι η πρεσβεία στην Κυπρο ουτε και πρόκειται να ενοχλήσω για σαχλαμάρες αλλα αν ειναι όπως οι άλλες παίζει να πέσουν 2-3 σαχεντ επάνω και να μην το ακούσουν καν.

Από το ΑΙ:
The U.S. Embassy in Cyprus, designed by KPF, is highly fortified, featuring bombproof walls and windows, with glass limited to only 15% of the wall surface. The facility includes advanced electronic shielding, high-tech security equipment, and enclosed, secure courtyards that prohibit car access within the walled grounds.
Δεν ανησυχουν για drone ειπε αλλα για κλιμακωση με πυρηνικα.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
35.033
Μέλη
40.062
Νεότερο μέλος
TheSilentTraveler

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom