- Επόμενο Ταξίδι
- Cape Verde
- Ταξίδι-Όνειρο
- Περού τότε, τώρα, πάντα
Α καλά, ΟΚ.Δεν ανησυχουν για drone ειπε αλλα για κλιμακωση με πυρηνικα.
Α καλά, ΟΚ.Δεν ανησυχουν για drone ειπε αλλα για κλιμακωση με πυρηνικα.

Ξέρω 4 διαφορετικές περιπτώσεις επαναπατρισμου, κάποιοι ταξίδευαν απο Σρι Λανκα χθες με... τον Καπουτζιδη και τη Σμαράγδα Καρύδης κξ έβγαζαν φωτογραφίες μαζί τουςΕχετε καμια ενημερωση απο κανεναν γνωστο σας Ελληνα αν εχει γινει κατι για τον επαναπατρισμο τους? Εγω η μονη ενημερωση που εχω ειναι απο φιλο Ιταλο που μεταφερθηκαν χθες απο Ομαν (ηταν στα ΗΑΕ) με πτηση charter που οργανωσε η ιταλικη πρεσβεια και πληρωσαν 600€ το εισιτηριο. Η ελληνικη πρεσβεια κανει κατι ή τους εχει αφησει στο ελεος..?
Απο τα Εμιρατα κυριως ρωταω.. εχω την εντυπωση οτι εκει τους εχουν αφησει αβοηθητους, μακαρι να κανω λαθος...Ξέρω 4 διαφορετικές περιπτώσεις επαναπατρισμου, κάποιοι ταξίδευαν απο Σρι Λανκα χθες με... τον Καπουτζιδη και τη Σμαράγδα Καρύδης κξ έβγαζαν φωτογραφίες μαζί τους
5 και 6 του μηνος ξέρω κόσμο που έρχεται απο Ντουμπάι και Άμπου Ντάμπι με πτησεις επαναπατρισμουΑπο τα Εμιρατα κυριως ρωταω.. εχω την εντυπωση οτι εκει τους εχουν αφησει αβοηθητους, μακαρι να κανω λαθος...
Πως μπορεις να ξέρεις αν θα εκτελεστεί η πτήση σου από Κίνα; Λέει ξεκάθαρα ότι υπάρχει περιορισμός πτήσεων και εκτελούνται κάποιες λίγες για επαναπατρισμό κλπ.Εσεις που ξερετε τα πολλα κι ο νους σας κατεβαζει, τα φώτα σας. Μου ηρθε αυτο το ημεηλ
Κι ενώ δεν εχει την πτηση απο Chengdu για Μαδριτη, εχει απο Πεκινο. Αν παλι βαλω να δω την κατασταση της πτησης μου, αν και δε μπορώ να δω την ακριβή πτηση γιατί ειναι για τις 22 Μαρτιου, την ιδια πτηση για τις επομενες δυο μερες την εμφανιζει sceduled. Αρα θα πεταξει κι ας μην τη γραφει;
Κι αν οχι, μιας και για Μαδριτη πεταει καθε μερα, θα μπορουσα αρα να ακυρωσω το Chengdu-Doha και να κλεισω ενα ,Beijing-Doha που το δειχνει κι αυτο να πεταει μερα παρα μερα;