Ισπανία Ανδαλουσία - Ερωτήσεις

Sanna1971

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βιέννη one more time
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτικη
Απλά αυτό που γράφουν πολλοί ότι κάνουν σόου με φώτα όταν νυχτώσει το βλέπεις και από κάτω πχ, αξίζει να πάμε βραδάκι να τα δούμε λέτε;
Εμείς πήγαμε μέρα. Οκ δεν τρελάθηκα με κάτι. Ίσως με τα φώτα το βράδυ να είναι πιο εντυπωσιακό.

pan82

Member
Μόλις άνοιξαν τα εισιτήρια για το καθεδρικό ναό και τη Giralda για τον Απρίλιο και κυρίως για όσους θα είναι Κυριακή εκεί άνοιξαν και τα free εισιτήρια της Κυριακής. Πρόλαβα και έβγαλα για 12/4 εγώ τα free.

Viaggi

Member
Αφηγητής
Απλά αυτό που γράφουν πολλοί ότι κάνουν σόου με φώτα όταν νυχτώσει το βλέπεις και από κάτω πχ, αξίζει να πάμε βραδάκι να τα δούμε λέτε;
Τίποτα το σπουδαίο, στα όρια του αδιάφορου. Περισσότερο ενδιαφέρον έχει η θέα αν ανέβεις επάνω

connosp

Member
Αφηγητής
Επόμενο Ταξίδι
Παντού!!!!
Μόλις άνοιξαν τα εισιτήρια για το καθεδρικό ναό και τη Giralda για τον Απρίλιο και κυρίως για όσους θα είναι Κυριακή εκεί άνοιξαν και τα free εισιτήρια της Κυριακής. Πρόλαβα και έβγαλα για 12/4 εγώ τα free.
Και εγώ έκλεισα για 12/4 στις 17.10, ελπίζω να προλάβω γιατί φτάνω 16.30!!!!

pavlos1985

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Εκλεισα κι εγω για 4:30, στις 12/04! Να μαζευτούμε για καφέ ρε παιδιά!
Ελπίζω το Σεβίλλη-Ατλέτικο να γίνει βραδινή ώρα...

pan82

Member
Τώρα περιμένουμε να ανοίξει και το free εισιτήριο για casa de pilatos για Δευτέρα.
Ακριβώς! εγώ έβγαλα και το free της Δευτέρας για το palacio de dueñas και περιμένω και το casa de pilatos για πιο πρίν για να κλείσω για Σεβίλλη. Μόνο για το alcazar δεν έβγαλα free παρόλο που βρήκα γιατί ήταν πολύ περιορισμένος ο χρόνος και θα ηταν κρίμα.
Υπάρχει κάτι άλλο ενδιαφέρον που πρέπει να βγάλω εισιτήρια εκ των προτέρων όσοι έχετε πάει;

pavlos1985

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Εγώ το έβγαλα το free για Αλκαζαρ. Το είδα το duenas (με 1 ευρώ), αλλά προτίμησα το pilatos με 0 χαχαχαχ. Δεν με έπαιρνε και στα 3, ίδια μέρα.

connosp

Member
Αφηγητής
Επόμενο Ταξίδι
Παντού!!!!
Ακριβώς! εγώ έβγαλα και το free της Δευτέρας για το palacio de dueñas και περιμένω και το casa de pilatos για πιο πρίν για να κλείσω για Σεβίλλη. Μόνο για το alcazar δεν έβγαλα free παρόλο που βρήκα γιατί ήταν πολύ περιορισμένος ο χρόνος και θα ηταν κρίμα.
Υπάρχει κάτι άλλο ενδιαφέρον που πρέπει να βγάλω εισιτήρια εκ των προτέρων όσοι έχετε πάει;
Η Αρένα την Τετάρτη μετά της 17.15. Δεν άνοιξε ακόμα.
https://tickets.visitaplazadetorosdesevilla.com/en

connosp

Member
Αφηγητής
Επόμενο Ταξίδι
Παντού!!!!
Εκλεισα κι εγω για 4:30, στις 12/04! Να μαζευτούμε για καφέ ρε παιδιά!
Ελπίζω το Σεβίλλη-Ατλέτικο να γίνει βραδινή ώρα...
Στις 19.00
Εγώ(+σύζυγος) είμαι εκπαιδευτικός σε Erasmus πρόγραμμα θα είμαι 12-17/4 με χαρά μπορούμε να συναντηθούμε.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
35.033
Μέλη
40.062
Νεότερο μέλος
TheSilentTraveler

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom