pavlos1985
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ???
Τσίμπησα μόλις 2 εισιτηριάκια!Άνοιξε και το Casa de pilatos τα free τις Δευτέρες του Απριλίου απο τις 3 και μετά
Τσίμπησα μόλις 2 εισιτηριάκια!Άνοιξε και το Casa de pilatos τα free τις Δευτέρες του Απριλίου απο τις 3 και μετά
Πόσο κάνει και για πότε;Εγώ έκλεισα ταυρομαχία, τώρα αν θα το μετανιώσουμε θα δείξει.
Εγώ απλά να σου πω για να σε προετοιμάσω ότι το να πάω σε ταυρομαχία έχει υπάρξει μια από τις πιο τραυματικές ταξιδιωτικές μου εμπειρίες.Εγώ έκλεισα ταυρομαχία, τώρα αν θα το μετανιώσουμε θα δείξει.
καλησπέρα !επειδή μου φαίνεται έχεις οργανώσει ωραία εκδρομή μπορείς να μου στείλεις το πρόγραμμα με τις πόλεις που θα επισκεφτείς ?Να απαντήσω κι εγώ που είμαι παρόμοια περίπτωση.
1) Την περασμένη εβδομάδα έκλεισα το Σεβίλλη- Γραναδα 42 ευρω με ALSA
τα 3 άτομα στις 12/4 και
2) Γρανάδα- Μάλαγα 27 ευρω και οι τρεις στις 14/4 ομοίως με ALSA.
3) Μάλαγα- Μαδρίτη έκλεισα πολύ νωρίς βέβαια στις 30/11/25 γιο να ταξιδεψουμε στις 15/4/26 το γρήγορο τρένο avlo από την trainline στην εξευτελιστικη τιμή των 7 ευρώ έκαστος!!! 21 ευρω κι οι τρεις
4) Την ίδια μέρα 30/11/25 έκλεισα Σεβίλλη-Κορδοβα-Σεβίλλη ημερήσια για 9/4/26 με το ouigo 9 ευρω η μονή διαδρομή δηλαδή 18 ευρω ο ένας πηγαινε έλα, 54 ευρώ και οι τρεις.
Το μόνο που δεν έκλεισα ακόμη είναι το Μαδρίτη Τολέδο αλλά εκεί η τιμή των τρένων δεν αλλάζει
Προσγειωνομαστε 7/4 δυστυχώς μεσάνυχτα στη Σεβίλλη με aegean 5 διανυκτερευσεις εκεί 4 μερες στην ουσία αφού η πρώτη νύχτα είναι χαμένη.καλησπέρα !επειδή μου φαίνεται έχεις οργανώσει ωραία εκδρομή μπορείς να μου στείλεις το πρόγραμμα με τις πόλεις που θα επισκεφτείς ?
σκέφτομαι προσγείωση Μάλαγα και επιστροφή από Μαδρίτη
ευχαριστώ !!
Εξαιρετικό πρόγραμμα!!!Προσγειωνομαστε 7/4 δυστυχώς μεσάνυχτα στη Σεβίλλη με aegean 5 διανυκτερευσεις εκεί 4 μερες στην ουσία αφού η πρώτη νύχτα είναι χαμένη.
Έχω κλείσει εισιτήρια για alcazar και καθεδρικό.
Στις 9/4 ημερήσια στην Κορδοβα με το ouigo με επιστροφή 11:30 το βράδυ στη Σεβίλλη ώστε να προλάβουμε να δούμε την Κορδοβα φωτισμένη.
12/4 πρωί αναχώρηση για Γρανάδα 2 διανυκτερευσεις με επίσκεψη στην Αλάμπρα.
14/4 πρωί σε μιάμιση ώρα φτάνουμε Μάλαγα όπου θα κάνουμε μονο βολτες στην πόλη μένουμε μια νύχτα και
15/4 πρωί με το γρήγορο τρένο πάμε Μαδρίτη έως και τις 19/4 το απόγευμα 4 διανυκτερευσεις δηλαδή με μια ημερήσια Τολέδο.
Αρχικά το ταξίδι ήταν μόνο Ανδαλουσία με 2 διανυκτερευσεις Μάλαγα από την οποία θα πήγαινα ronda & setenil de las bodegas με ένα φτηνό πρακτορείο μόλις 22 ευρω το άτομο ημερήσια αλλά η easyjet μας ακύρωσε την πτήση επιστροφής από Μάλαγα και η παρέα τσαντίστηκε και απαιτησε να προσθεσω Μαδρίτη και έτσι λόγω έλλειψης χρόνου έβαλα μόνο μια μέρα Μάλαγα.
Θέλω να πω πως ισως είναι καλύτερα σε αυτό το ταξίδι να ξεκινήσεις από Μαδρίτη και να κατηφορισεις Ανδαλουσία.
Σκέψου το κι αυτό.
Επίσης έχε υπόψη σου ότι στη Σεβίλλη είναι δωρεάν το Εθνολογικο και των καλών τεχνών αν σου αρέσουν τα μουσεία.
Γενικά αν κλείσεις νωρίς αεροπορικα, ξενοδοχεία και μετακινήσεις θα σου βγει πολύ οικονομικό το ταξίδι
Μια ερώτηση... Βρήκα καλή τιμή για τη μέρα που πετάμε για την επιστροφή. Βλέπω ότι ξεκινάνε οι ταυρομαχίες στις 19:00. Πόση ώρα διαρκούν περίπου; Διαβάζω για 2 -2μιση ώρες. Η πτήση είναι στις 00:45. Νομίζω με ένα ταξάκι είμαστε πολύ άνετοι. Για τα πράγματα υπάρχει κάτι στην αρένα; Γνωρίζετε;
Ποιες θέσεις προτείνεις;
Εγω απορω πώς ακομα επιτρεπεται αυτη η βαρβαροτητα.... και ακομα περισσοτερο (ας με συγχωρησουν οσοι πανε) πώς ακομα παει κοσμος να δει αυτη την βαρβαροτητα...Εγώ απλά να σου πω για να σε προετοιμάσω ότι το να πάω σε ταυρομαχία έχει υπάρξει μια από τις πιο τραυματικές ταξιδιωτικές μου εμπειρίες.
Ήμουν βέβαια μικρή (αλλά όχι παιδί), σε οικογενειακό ταξίδι.
Είχα πάθει σοκ και έκλαιγα για ώρα με αυτό που βίωσα.
Οι γονείς μου, χωρίς καμία ιδιαίτερη ευαισθησία/ενσυναίσθηση προς τα ζώα εκείνη την περίοδο της ζωής τους, έφαγαν ακόμα κι εκείνοι φρίκη, ο δε πατέρας μου που το είχε κανονίσει ήταν πολύ απολογητικος μετά απέναντί μας.