Ισπανία Ανδαλουσία - Ερωτήσεις

underwater

Member
Μέγας Συγγραφέας
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Εγώ έκλεισα ταυρομαχία, τώρα αν θα το μετανιώσουμε θα δείξει.
Εγώ απλά να σου πω για να σε προετοιμάσω ότι το να πάω σε ταυρομαχία έχει υπάρξει μια από τις πιο τραυματικές ταξιδιωτικές μου εμπειρίες.
Ήμουν βέβαια μικρή (αλλά όχι παιδί), σε οικογενειακό ταξίδι.
Είχα πάθει σοκ και έκλαιγα για ώρα με αυτό που βίωσα.
Οι γονείς μου, χωρίς καμία ιδιαίτερη ευαισθησία/ενσυναίσθηση προς τα ζώα εκείνη την περίοδο της ζωής τους, έφαγαν ακόμα κι εκείνοι φρίκη, ο δε πατέρας μου που το είχε κανονίσει ήταν πολύ απολογητικος μετά απέναντί μας.

Maria1985

Member
Να απαντήσω κι εγώ που είμαι παρόμοια περίπτωση.
1) Την περασμένη εβδομάδα έκλεισα το Σεβίλλη- Γραναδα 42 ευρω με ALSA
τα 3 άτομα στις 12/4 και
2) Γρανάδα- Μάλαγα 27 ευρω και οι τρεις στις 14/4 ομοίως με ALSA.
3) Μάλαγα- Μαδρίτη έκλεισα πολύ νωρίς βέβαια στις 30/11/25 γιο να ταξιδεψουμε στις 15/4/26 το γρήγορο τρένο avlo από την trainline στην εξευτελιστικη τιμή των 7 ευρώ έκαστος!!! 21 ευρω κι οι τρεις
4) Την ίδια μέρα 30/11/25 έκλεισα Σεβίλλη-Κορδοβα-Σεβίλλη ημερήσια για 9/4/26 με το ouigo 9 ευρω η μονή διαδρομή δηλαδή 18 ευρω ο ένας πηγαινε έλα, 54 ευρώ και οι τρεις.
Το μόνο που δεν έκλεισα ακόμη είναι το Μαδρίτη Τολέδο αλλά εκεί η τιμή των τρένων δεν αλλάζει
καλησπέρα !επειδή μου φαίνεται έχεις οργανώσει ωραία εκδρομή μπορείς να μου στείλεις το πρόγραμμα με τις πόλεις που θα επισκεφτείς ?
σκέφτομαι προσγείωση Μάλαγα και επιστροφή από Μαδρίτη
ευχαριστώ !!

patrizia

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βουδαπεστη
Ταξίδι-Όνειρο
Κινα
καλησπέρα !επειδή μου φαίνεται έχεις οργανώσει ωραία εκδρομή μπορείς να μου στείλεις το πρόγραμμα με τις πόλεις που θα επισκεφτείς ?
σκέφτομαι προσγείωση Μάλαγα και επιστροφή από Μαδρίτη
ευχαριστώ !!
Προσγειωνομαστε 7/4 δυστυχώς μεσάνυχτα στη Σεβίλλη με aegean 5 διανυκτερευσεις εκεί 4 μερες στην ουσία αφού η πρώτη νύχτα είναι χαμένη.
Έχω κλείσει εισιτήρια για alcazar και καθεδρικό.
Στις 9/4 ημερήσια στην Κορδοβα με το ouigo με επιστροφή 11:30 το βράδυ στη Σεβίλλη ώστε να προλάβουμε να δούμε την Κορδοβα φωτισμένη.
12/4 πρωί αναχώρηση για Γρανάδα 2 διανυκτερευσεις με επίσκεψη στην Αλάμπρα.
14/4 πρωί σε μιάμιση ώρα φτάνουμε Μάλαγα όπου θα κάνουμε μονο βολτες στην πόλη μένουμε μια νύχτα και
15/4 πρωί με το γρήγορο τρένο πάμε Μαδρίτη έως και τις 19/4 το απόγευμα 4 διανυκτερευσεις δηλαδή με μια ημερήσια Τολέδο.
Αρχικά το ταξίδι ήταν μόνο Ανδαλουσία με 2 διανυκτερευσεις Μάλαγα από την οποία θα πήγαινα ronda & setenil de las bodegas με ένα φτηνό πρακτορείο μόλις 22 ευρω το άτομο ημερήσια αλλά η easyjet μας ακύρωσε την πτήση επιστροφής από Μάλαγα και η παρέα τσαντίστηκε και απαιτησε να προσθεσω Μαδρίτη και έτσι λόγω έλλειψης χρόνου έβαλα μόνο μια μέρα Μάλαγα.
Θέλω να πω πως ισως είναι καλύτερα σε αυτό το ταξίδι να ξεκινήσεις από Μαδρίτη και να κατηφορισεις Ανδαλουσία.
Σκέψου το κι αυτό.
Επίσης έχε υπόψη σου ότι στη Σεβίλλη είναι δωρεάν το Εθνολογικο και των καλών τεχνών αν σου αρέσουν τα μουσεία.
Γενικά αν κλείσεις νωρίς αεροπορικα, ξενοδοχεία και μετακινήσεις θα σου βγει πολύ οικονομικό το ταξίδι

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Προσγειωνομαστε 7/4 δυστυχώς μεσάνυχτα στη Σεβίλλη με aegean 5 διανυκτερευσεις εκεί 4 μερες στην ουσία αφού η πρώτη νύχτα είναι χαμένη.
Έχω κλείσει εισιτήρια για alcazar και καθεδρικό.
Στις 9/4 ημερήσια στην Κορδοβα με το ouigo με επιστροφή 11:30 το βράδυ στη Σεβίλλη ώστε να προλάβουμε να δούμε την Κορδοβα φωτισμένη.
12/4 πρωί αναχώρηση για Γρανάδα 2 διανυκτερευσεις με επίσκεψη στην Αλάμπρα.
14/4 πρωί σε μιάμιση ώρα φτάνουμε Μάλαγα όπου θα κάνουμε μονο βολτες στην πόλη μένουμε μια νύχτα και
15/4 πρωί με το γρήγορο τρένο πάμε Μαδρίτη έως και τις 19/4 το απόγευμα 4 διανυκτερευσεις δηλαδή με μια ημερήσια Τολέδο.
Αρχικά το ταξίδι ήταν μόνο Ανδαλουσία με 2 διανυκτερευσεις Μάλαγα από την οποία θα πήγαινα ronda & setenil de las bodegas με ένα φτηνό πρακτορείο μόλις 22 ευρω το άτομο ημερήσια αλλά η easyjet μας ακύρωσε την πτήση επιστροφής από Μάλαγα και η παρέα τσαντίστηκε και απαιτησε να προσθεσω Μαδρίτη και έτσι λόγω έλλειψης χρόνου έβαλα μόνο μια μέρα Μάλαγα.
Θέλω να πω πως ισως είναι καλύτερα σε αυτό το ταξίδι να ξεκινήσεις από Μαδρίτη και να κατηφορισεις Ανδαλουσία.
Σκέψου το κι αυτό.
Επίσης έχε υπόψη σου ότι στη Σεβίλλη είναι δωρεάν το Εθνολογικο και των καλών τεχνών αν σου αρέσουν τα μουσεία.
Γενικά αν κλείσεις νωρίς αεροπορικα, ξενοδοχεία και μετακινήσεις θα σου βγει πολύ οικονομικό το ταξίδι
Εξαιρετικό πρόγραμμα!!!
Αυτό το τρένο από Μάλαγα προς Μαδρίτη με τα 9€ πόσες ώρες κάνει;
Εγώ πριν 10 χρόνια πλήρωσα πάνω από 100 € το πήγαινε έλα με τρένο από Μαδρίτη για Σεβίλλη (σε 3 ώρες). Το θεώρησα υπερβολικά ακριβό! Τώρα βλέπω ότι υπάρχουν πολύ καλυτερες επιλογές!
Επίσης, ήθελα να σε ρωτήσω εάν η Aegean πετάει απευθείας για Σεβίλλη ή είχες ανταπόκριση σε άλλη πόλη;

patrizia

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βουδαπεστη
Ταξίδι-Όνειρο
Κινα
Α μην κλέβεις 7 ευρώ κόστισε το avlo και κάνει 3 ώρες να φτάσει Μαδρίτη.
Το ouigo κόστισε 9 ευρώ και κάνει 42 λεπτά να πάει από Σεβίλλη Κορδοβα

patrizia

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βουδαπεστη
Ταξίδι-Όνειρο
Κινα
Πετάει απευθείας από Απρίλιο μέχρι Οκτώβριο νομίζω αλλά έχει μόνο βραδινή πτήση ενω για Μαδρίτη υπάρχει και πρωινή και κερδίζεις τη μέρα

pavlos1985

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Μια ερώτηση... Βρήκα καλή τιμή για τη μέρα που πετάμε για την επιστροφή. Βλέπω ότι ξεκινάνε οι ταυρομαχίες στις 19:00. Πόση ώρα διαρκούν περίπου; Διαβάζω για 2 -2μιση ώρες. Η πτήση είναι στις 00:45. Νομίζω με ένα ταξάκι είμαστε πολύ άνετοι. Για τα πράγματα υπάρχει κάτι στην αρένα; Γνωρίζετε;

varioAthens

Member
Μέγας Συγγραφέας
Εγώ απλά να σου πω για να σε προετοιμάσω ότι το να πάω σε ταυρομαχία έχει υπάρξει μια από τις πιο τραυματικές ταξιδιωτικές μου εμπειρίες.
Ήμουν βέβαια μικρή (αλλά όχι παιδί), σε οικογενειακό ταξίδι.
Είχα πάθει σοκ και έκλαιγα για ώρα με αυτό που βίωσα.
Οι γονείς μου, χωρίς καμία ιδιαίτερη ευαισθησία/ενσυναίσθηση προς τα ζώα εκείνη την περίοδο της ζωής τους, έφαγαν ακόμα κι εκείνοι φρίκη, ο δε πατέρας μου που το είχε κανονίσει ήταν πολύ απολογητικος μετά απέναντί μας.
Εγω απορω πώς ακομα επιτρεπεται αυτη η βαρβαροτητα.... και ακομα περισσοτερο (ας με συγχωρησουν οσοι πανε) πώς ακομα παει κοσμος να δει αυτη την βαρβαροτητα...

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
35.033
Μέλη
40.062
Νεότερο μέλος
TheSilentTraveler

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom