Ισπανία Ανδαλουσία - Ερωτήσεις

pan82

Member
Καλησπέρα ,
υπαρχουν και πιο οικονομικες επιλογες να πας σε πιο μικρα tablao στη Σεβιλλη .Εγω επελεξα το tablao almoraima στην περιοχη της Τριανας και το εκλεισα απο το get yourt guide 25 €.Το κρασι ή η σαγκρια εχει 5 ευρω και πιο κατω.Το μεγεθος ειναι μιας αιθουσας θεατρου ,στυλ αποθηκη.Προφανως επειδη δεν θα δεις locals και απευθυνεται σε τουριστες που πανε να ακουσουνε καθημερινη φλαμενκο πρωτη φορα ,αλλα δεν ειναι turist trap.Οι τραγουδιστες και οι μουσικοι ,ειναι εμπειροι επαγγελματιες με πορεια στον χωρο και το ζουν με παθος ,ενω ποτε δεν ειναι καθε μηνα οι ιδιοι καθως περιοδευουν ανα tablao στη χωρα και τον κοσμο.

Η Γραναδα ειναι τελειως διαφορετικο experience καθως ειναι μεσα σε σπηλια στην περιοχη του Sacromonte,οποτε πιστευω ειναι μοναδικο.
ευχαριστώ για πρόταση, για Γρανάδα είδα ότι είναι σε σπήλίες αλλά τουλάχιστον σαν ιδέα δε με ενθουσιάσε νομίζω, βέβαια αν δε το ζήσεις δε μπορείς να κρίνεις. Δε ξέρω έχεις επισκεφθεί και εκεί αντίστοιχο σοου;

nickostraveller

Member
Συγγραφέας
Ταξίδι-Όνειρο
ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ
ευχαριστώ για πρόταση, για Γρανάδα είδα ότι είναι σε σπήλίες αλλά τουλάχιστον σαν ιδέα δε με ενθουσιάσε νομίζω, βέβαια αν δε το ζήσεις δε μπορείς να κρίνεις. Δε ξέρω έχεις επισκεφθεί και εκεί αντίστοιχο σοου;
Οχι δεν πηγα στη Γραναδα

jimp

Member
Αφηγητής
Χρήσιμο tip για την υπέροχη Σεβίλλη:

La Brunilda, φο-βε-ρό εστιατόριο, κάντε κράτηση οπωσδήποτε. Με ευχαριστείτε αργότερα.
Θα δώσω και γω δύο για Σεβίλλη με αφορμή το ποστ σου.

1. El Librero Tapas Y Quesos

2. Horno San Ginés (φούρνος, που σου φτιάχνουν ότι σάντουιτς θες με τα ψωμιά τους επίσης στα κρουασάν τους σου βάζουν μέσα ότι μαρμελάδα θες)

Maria1985

Member
Θα δώσω και γω δύο για Σεβίλλη με αφορμή το ποστ σου.

1. El Librero Tapas Y Quesos

2. Horno San Ginés (φούρνος, που σου φτιάχνουν ότι σάντουιτς θες με τα ψωμιά τους επίσης στα κρουασάν τους σου βάζουν μέσα ότι μαρμελάδα θες)
Καλησπέρα ήθελα να ρωτήσω από που πήρατε τα εισιτήρια για το alcazar ?αν τα πήρατε από πριν online ώστε να μην περιμένουμε σε ουρές
Ευχαριστώ !!

Georgie

Member
Αφηγητής
Καλησπέρα απο την ηλιόλουστη Ιρλανδια.
Ετοιμαζόμαστε για μια ακόμα εξόρμηση στην αγαπημένη Ισπανια.
Είχαμε στο πλάνο το καθιερωμένο πια tour του Μαΐου- Ιουνίου να πραγματοποιηθεί στη χωρα των Βάσκων. San Sebastian, Bilbao etc .Βέβαια τα έχουμε γυρίσει ξανά τα μέρη αλλά τα έχουμε λατρέψει, όπως και την Ανδαλουσια.
Το προβλημα ειναι οτι στη τελευταία επίσκεψη στη Σεβίλλη ο καιρος δε μας εκανε το χατήρι και ηταν βροχερός και κρύος ( περασμένα Χριστούγεννα)
Μετά μέσα Μαρτίου ταξιδέψαμε στην Αθηνα για 2 εβδομαδες μήπως πάρουμε τον ήλιο που ψάχναμε αλλα και παλι οδυνηρή ήττα
Κρύο βροχή και σκόνη απο Αφρική.
Άδικο.
Δε γίνεται να ρισκάρουμε το καιρο αυτη τη φορά και το πλάνο άλλαξε.
Ξανά Ανδαλουσία σε διαφορετικα μερη.
Πτηση θα κλειστεί για Μάλαγα
Σκέφτομαι 3 μερες Malaga και 3 Nerja.
Μπορεί και να νοικιάσω αυτοκίνητο και να κανω tour. Ronda, Granada Cordoba Seville, Gadiz,.Tarifa και αρκετα λευκά χωριά τα έχουμε γυρίσει σε διαδοχικές επισκέψεις.
Malaga δεν εχουμε ξαναπάει ούτε Nerja.
Marbella αξίζει?
Κάποιες αλλες ιδέες για εκει γύρω?

Yorgos

Member
Travelstories Legend
Επόμενο Ταξίδι
Πακιστάν-Κίνα
Ταξίδι-Όνειρο
Roraima-Socotra
Καλησπέρα απο την ηλιόλουστη Ιρλανδια.
Ετοιμαζόμαστε για μια ακόμα εξόρμηση στην αγαπημένη Ισπανια.
Είχαμε στο πλάνο το καθιερωμένο πια tour του Μαΐου- Ιουνίου να πραγματοποιηθεί στη χωρα των Βάσκων. San Sebastian, Bilbao etc .Βέβαια τα έχουμε γυρίσει ξανά τα μέρη αλλά τα έχουμε λατρέψει, όπως και την Ανδαλουσια.
Το προβλημα ειναι οτι στη τελευταία επίσκεψη στη Σεβίλλη ο καιρος δε μας εκανε το χατήρι και ηταν βροχερός και κρύος ( περασμένα Χριστούγεννα)
Μετά μέσα Μαρτίου ταξιδέψαμε στην Αθηνα για 2 εβδομαδες μήπως πάρουμε τον ήλιο που ψάχναμε αλλα και παλι οδυνηρή ήττα
Κρύο βροχή και σκόνη απο Αφρική.
Άδικο.
Δε γίνεται να ρισκάρουμε το καιρο αυτη τη φορά και το πλάνο άλλαξε.
Ξανά Ανδαλουσία σε διαφορετικα μερη.
Πτηση θα κλειστεί για Μάλαγα
Σκέφτομαι 3 μερες Malaga και 3 Nerja.
Μπορεί και να νοικιάσω αυτοκίνητο και να κανω tour. Ronda, Granada Cordoba Seville, Gadiz,.Tarifa και αρκετα λευκά χωριά τα έχουμε γυρίσει σε διαδοχικές επισκέψεις.
Malaga δεν εχουμε ξαναπάει ούτε Nerja.
Marbella αξίζει?
Marbella χαμένος χρόνος για μενα, Μύκονος απο το temu

Sanna1971

Member
Επόμενο Ταξίδι
DCOrlandoN.OrleansNashvil
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτικη
Marbella αξίζει?
Για Marbella θα συμφωνήσω 100% με τον @Yorgos. Στο δρόμό μας από Μάλαγα για Γιβραλτάρ μπήκαμε Estepona. Τυχαία, για εξερεύνηση. Μου άρεσε πάρα πολυ. Πιο ήρεμη, πιο αυθεντική, με πανέμορφα σοκάκια για βόλτα. Αλλά δεν ξέρω αν είναι στο δρόμο σου. Επίσης εμένα μου άρεσε και η Μάλαγα που την έχουμε υποτιμημένη, νομιζω, στο μυαλό μας.
Ό,τι και να διαλέξετε να περάσετε τέλεια! Η Ισπανία για μένα είναι εγγύηση!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
35.124
Μέλη
40.116
Νεότερο μέλος
Katerina C

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα