Ισπανία Ανδαλουσία - Ερωτήσεις

patrizia

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βουδαπεστη
Ταξίδι-Όνειρο
Κινα
Η Αλάμπρα ανοίγει μήνες πριν για να κλείσεις εισιτήριο. Το Αλκαζάρ και ο Καθεδρικός 1-2 μήνες πριν

psilos3

Member
Travelstories Legend
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Για τα αξιοθέατα πόσο νωρίτερα πρέπει να κλείσουμε? Για τα παλάτια εννοώ που όπως διαβάζω χωρίς εισιτήριο online δεν βρίσκεις με τίποτα...
Σίγουρα στα Παλάτια Νασριδών, σε περίπτωση φυσικά που είναι γ Γρανάδα στο πρόγραμμα σας.

annabell

Member
Αφηγητής
Επόμενο Ταξίδι
Προς αναζήτηση...
Ταξίδι-Όνειρο
Χάιλαντς, Σκωτία
Σίγουρα στα Παλάτια Νασριδών, σε περίπτωση φυσικά που είναι γ Γρανάδα στο πρόγραμμα σας.
Δύο νύχτες λέμε να αφιερώσουμε στην Γρανάδα!
Από την ανυπομονησία μου, θα τα έκλεινα όλα από τώρα αν γινόταν... Προσπαθώ να κάνω υπομονή, αφού όντως είναι πολύ νωρίς ακόμα γιατί με αγχώνει πολύ όλο αυτό με τις τιμές των καυσίμων και τα αποθέματα που λένε και τρέμω στην ιδέα ότι μπορεί να αρχίσουν να ακυρώνονται πτήσεις κλπ

Georgie

Member
Αφηγητής
Προσπαθώ τόσο καιρό να βελτιώσω το πρόγραμμα. Αυτό γίνεται πάντα.
Κάποια στιγμή θα φάω το ban από το booking και θα έχουν και δίκιο
Παμε στο story.
Ενώ η βασική επιλογή ηταν η ευρύτερη Costa del Sol εγώ ο γάτος έκλεισα αεροπορικά προς και απο Σεβίλλη.
Τη Σεβίλλη όπως καί τις περισσότερες πόλεις τις εχω επισκεφτεί αρκετές φορές αλλά το κόλλημα το έφαγα και επιστρέφω πάντα.
Εβαλα λοιπόν όλους τούς παράγοντες μέσα όπως μοίρασμα αποστάσεων, parking, διαχείριση ημερών, και φυσικά ηλιο θάλασσα καί αναζήτηση νέων προορισμών.
So.
Άφιξη Σεβίλλη και αναχωρηση για Jerez με μια διανυκτέρευση εκει.
Την επομενη αναχωρηση για Estepona με διανυκτέρευση.
Την αλλη μερα αναχώρηση για Malaga (με διάφορες στασεις) για 3 διανυκτερευσεις που θα συνδυάσω καποια daytrip όπως Nerja, frigiliana και μια ωραια διαδρομη που μου τη πρότεινε μια Ισπανίδα φιλη.
Οι τελευταίες 2 μερες Παρασκευή και Σάββατο ανήκουν στη Σεβίλλη που αυτή την εποχή ειναι στα καλυτερα της.
Υπάρχει κατι που αξίζει πολυ στη Costa del sol για να αφιερώσω κάποιες ωρες?
Αφού το check in στη Malaga ειναι στις 15:00 και θα εχω αρκετές ωρες αφου απο την Estepona ειναι καμιά ώρα οδήγηση.

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Σκέφτομαι να κλείσω αεροπορικά για Μάλαγα για να κάνω βόλτα στην Ανδαλουσία με τρένα και λεωφορεία.
Δεν θα νοικιάσω αμάξι.
Το ταξίδι θα γίνει τέλη Σεπτεμβρίου με αρχές Οκτωβρίου. Θα δω πόσες μέρες.
Έχω επισκεφτεί ήδη τη Σεβίλλη για 3 μέρες και την Κόρδοβα σε ημερήσια από Σεβίλλη.
Θέλω να δω Γρανάδα για τουλάχιστον 2 ολόκληρες μέρες, τη Μάλαγα και κάποια από τα Λευκά χωριά που θα είναι εύκολα προσβάσιμα με ΜΜΜ.
Το ερώτημα είναι 6-7 διανυκτερεύσεις φτάνουν για να δω χαλαρά αυτήν την περιοχή εκτός από Σεβίλλη;
Θα ήθελα να πάω και Γιβραλτάρ σε ημερήσια από κάπου.
Θέλω να δω τι πτήσεις να κλείσω για να υπάρξει επαρκής χρόνος για να δω τα βασικά.
Δεν πρόκειται να ξαναγυρίσω στην περιοχή γιατί έχω και άλλες εκκρεμότητες με βόρεια Ισπανία και Χώρα των Βάσκων.
Εάν κάποιος το έκανε με ΜΜΜ και μπορεί να με βοηθήσει στο πρόγραμμα θα το εκτιμούσα πολύ!! 🙏

Viaggi

Member
Αφηγητής
Σκέφτομαι να κλείσω αεροπορικά για Μάλαγα για να κάνω βόλτα στην Ανδαλουσία με τρένα και λεωφορεία.
Δεν θα νοικιάσω αμάξι.
Το ταξίδι θα γίνει τέλη Σεπτεμβρίου με αρχές Οκτωβρίου. Θα δω πόσες μέρες.
Έχω επισκεφτεί ήδη τη Σεβίλλη για 3 μέρες και την Κόρδοβα σε ημερήσια από Σεβίλλη.
Θέλω να δω Γρανάδα για τουλάχιστον 2 ολόκληρες μέρες, τη Μάλαγα και κάποια από τα Λευκά χωριά που θα είναι εύκολα προσβάσιμα με ΜΜΜ.
Το ερώτημα είναι 6-7 διανυκτερεύσεις φτάνουν για να δω χαλαρά αυτήν την περιοχή εκτός από Σεβίλλη;
Θα ήθελα να πάω και Γιβραλτάρ σε ημερήσια από κάπου.
Θέλω να δω τι πτήσεις να κλείσω για να υπάρξει επαρκής χρόνος για να δω τα βασικά.
Δεν πρόκειται να ξαναγυρίσω στην περιοχή γιατί έχω και άλλες εκκρεμότητες με βόρεια Ισπανία και Χώρα των Βάσκων.
Εάν κάποιος το έκανε με ΜΜΜ και μπορεί να με βοηθήσει στο πρόγραμμα θα το εκτιμούσα πολύ!! 🙏
Κινήθηκα με λεωφορεία από Σεβίλλη Γρανάδα και από Γρανάδα Μάλαγα. Επέλεξα λεωφορείο γιατί ήταν γρηγορότερο και χωρίς στάσεις. Αυτές οι διαδρομές ήταν σε κλειστό αυτοκινητόδρομο και μάλιστα χωρίς διόδια!!! Καθαρά και αναχώρηση στην ώρα τους. Για Γιβραλτάρ μπορείς να βρεις εκδρομές από Μάλαγα, με την απόσταση να είναι 2 ώρες.
Το πρόγραμμα που σκέφτομαι είναι:
Άφιξη Μάλαγα και αναχώρηση για Γρανάδα για 3 διανυκτερεύσεις.
Ρόντα για 2 διανυκτερεύσεις, Επίσκεψη σε Ολβέρα και Σετενίλ ντε λας Μποντέγκας
Μάλαγα για 2 διανυκτερεύσεις και ημερήσια Γιβραλτάρ και αν υπάρχει χρόνος Μαρμπέγια
Αυτό είναι ένα πλάνο που θα ήθελα να κάνω σε μελλοντικό ταξίδι χωρίς τη Γρανάδα (για την οποία έχω το απόλυτο κατάλυμα!)

Last edited:

connosp

Member
Αφηγητής
Επόμενο Ταξίδι
Παντού!!!!
Με Ryanair ήταν όλα τα δρομολόγια;
Ναι, Κυριακή με στάση Μάλτα 4 ώρες για καφέ στη Βαλέτα, επιστροφή Παρασκευή στο Φιουμιτσίνο με διανυκτέρευση, μπορείς όμως να τη βγάλεις και στο αεροδρόμιο, Σάββατο πρωί πτήση για Σαλόνικα.( Στο Φιουμιτσίνο έμεινα με 63Ε)

evaT

Member
Μέγας Συγγραφέας
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Κάθε φορά, το επόμενο
Αυτό είναι ένα πλάνο που θα ήθελα να κάνω σε μελλοντικό ταξίδι χωρίς τη Γρανάδα (για την οποία έχω το απόλυτο κατάλυμα!)
Δεν κάνουμε δουλίτσα έτσι! Πες το και σε μας ντε

αν αθροίσεις τα περα δωθε απο τα αεροδρομια και την διανυκτέρευση , δεν φτανεις κοντα στην τιμή να πας απευθειας και να γλιτώσεις χρονο ? γιατι κι εγώ όσες φορές σκεφτομαι να παω μιλανο και απο εκεί με ραιαν όπου θέλω ποτέ δεν συμφέρει...

connosp

Member
Αφηγητής
Επόμενο Ταξίδι
Παντού!!!!
αν αθροίσεις τα περα δωθε απο τα αεροδρομια και την διανυκτέρευση , δεν φτανεις κοντα στην τιμή να πας απευθειας και να γλιτώσεις χρονο ? γιατι κι εγώ όσες φορές σκεφτομαι να παω μιλανο και απο εκεί με ραιαν όπου θέλω ποτέ δεν συμφέρει...
Όταν ξεκινάς απο Σαλόνικα δεν έχεις πολλές επιλογές για Ισπανία, σε εμένα στοίχισε 322Ε (Α/R) με βαλίτσα. (υπ΄όψιν ότι πήγα με πρόγραμμα Erasmus και με έδωσαν 395Ε και για διακυκτέρευση 180Ε)

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
35.171
Μέλη
40.165
Νεότερο μέλος
calpomenfia1978

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom