Ισπανία Ανδαλουσία - Ερωτήσεις

Georgie

Member
Αφηγητής
Σκέφτομαι να πάω αρχές Σεπτέμβρη για 4 με 5 διανυκτερεύσεις Μάλαγα και πέριξ. Από ότι διάβασα δεν προλαβαίνω να δω τα πάντα άρα σκέφτομαι Σεβίλη - Κόρδοβα στο επόμενο ταξίδι. Συνεπώς 1 βράδυ Μάλαγα, 2 Γρανάδα, 1 Ρόντα. Και στο ενδιάμεσο να βλέπω Pueblo Blancos. Ξεχνάω κάτι ; Επίσης υπάρχει κανένα δρώμενο εκείνες τις μέρες που να αξίζει να δω ; Ή πρόταση για flamenco στα Pueblo Blancos.
Κοιτα για 4 ημερες ειναι λιγο φορτωμένο το πρόγραμμα
Η Malaga δε μου ειπε πολλα σε σύγκριση με αλλες πόλεις της Ανδαλουσιας, αλλα γούστα ειναι αυτά
Αξίζει μια διανυκτέρευση, ίσως και παραπανω αν την εχεις σα βάση και κανεις τα υπόλοιπα σε day trips.
Ροντα ειναι μαγεία, απο εκει κοντα αν επιλέξεις διανυκτέρευση ειναι το setenil des la bodegas και Zahara de la sierra για λευκά χωριά.
Μπορείς επισης απο Malaga να κανεις Nerja και frigiliana.

nickostraveller

Member
Συγγραφέας
Ταξίδι-Όνειρο
ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ
Καλησπερα ,
οι μερες σου ειναι αψογα μοιρασμενες για να εξερευνησεις αυτη την περιοχη.
Η Σεβιλλη και η Κορδοβα ειναι must του must Ω must για την Ανδαλουσια ! Aλλα επειδη πολυ σωστα βλεπεις οτι δεν χωρανε ολα σε λιγες μερες καλως επιασες αυτο το κομματι Γραναδα,Μαλαγα ,Ροντα εξισου highlight και βλεπεις τα Σεβιλλη,Κορδοβα και περιξ χαλαρα οταν ξαναρθεις.
Γραναδα 2 μερες μια μερα για να νιωσεις την ατμοσφαιρα της πολης, tapas ,ηλιοβασιλεματα albaicin κλπ και δευτερη μερα Αλαμπρα ολοκληρη.
Ροντα αν και δεν εχω παει εχω ακουσει τα καλυτερα καλως διανυχτερευσες .
Μαλαγα αν και υποδεεστερη απο τις 2 αλλες,σε καμμια περιπτωση μην την αφησεις απ εξω.Εχει ενδιαφερον,εχει ομορφη παλια πολη ,πολυ ζωη και καμποσα αξιοθεατα .Ειδικα το βραδυ εχει πολυ ζωη.Οποτε μια μερα Μαλαγα με βολτα βραδυ ναι απο μενα.

Προσοχη εισητηρια για Αλαμπρα κλεισε απο τωρα κιολας,βγαινουν sold out μηνες πριν ,εγω 3 μηνες πριν παω κοιταγα και ειχαν μεινει μονο λιγα διαθεσιμα σε βραδινη ωρα κιολας

Αφου θα σαι Γραναδα γιατι δεν βλεπεις φλαμενκο μεσα σε σπηλια στην περιοχη Sacromonte ?Που και ιδιαιτερο ειναι και δεν θα ξαναδεις πουθενα αλλου

alonso

Member
Αφηγητής
Κοιτα για 4 ημερες ειναι λιγο φορτωμένο το πρόγραμμα
Η Malaga δε μου ειπε πολλα σε σύγκριση με αλλες πόλεις της Ανδαλουσιας, αλλα γούστα ειναι αυτά
Αξίζει μια διανυκτέρευση, ίσως και παραπανω αν την εχεις σα βάση και κανεις τα υπόλοιπα σε day trips.
Ροντα ειναι μαγεία, απο εκει κοντα αν επιλέξεις διανυκτέρευση ειναι το setenil des la bodegas και Zahara de la sierra για λευκά χωριά.
Μπορείς επισης απο Malaga να κανεις Nerja και frigiliana.
Ναί, το ιδανικό θα ήταν 5 βράδυα. Μιας και θα είναι φρέσκο το καλοκαίρι - δε θα έχω τόση όρεξη για θάλασσα άρα μάλλον προς τα βουνά μας βλέπω.

alonso

Member
Αφηγητής
Καλησπερα ,
οι μερες σου ειναι αψογα μοιρασμενες για να εξερευνησεις αυτη την περιοχη.
Η Σεβιλλη και η Κορδοβα ειναι must του must Ω must για την Ανδαλουσια ! Aλλα επειδη πολυ σωστα βλεπεις οτι δεν χωρανε ολα σε λιγες μερες καλως επιασες αυτο το κομματι Γραναδα,Μαλαγα ,Ροντα εξισου highlight και βλεπεις τα Σεβιλλη,Κορδοβα και περιξ χαλαρα οταν ξαναρθεις.
Γραναδα 2 μερες μια μερα για να νιωσεις την ατμοσφαιρα της πολης, tapas ,ηλιοβασιλεματα albaicin κλπ και δευτερη μερα Αλαμπρα ολοκληρη.
Ροντα αν και δεν εχω παει εχω ακουσει τα καλυτερα καλως διανυχτερευσες .
Μαλαγα αν και υποδεεστερη απο τις 2 αλλες,σε καμμια περιπτωση μην την αφησεις απ εξω.Εχει ενδιαφερον,εχει ομορφη παλια πολη ,πολυ ζωη και καμποσα αξιοθεατα .Ειδικα το βραδυ εχει πολυ ζωη.Οποτε μια μερα Μαλαγα με βολτα βραδυ ναι απο μενα.

Προσοχη εισητηρια για Αλαμπρα κλεισε απο τωρα κιολας,βγαινουν sold out μηνες πριν ,εγω 3 μηνες πριν παω κοιταγα και ειχαν μεινει μονο λιγα διαθεσιμα σε βραδινη ωρα κιολας

Αφου θα σαι Γραναδα γιατι δεν βλεπεις φλαμενκο μεσα σε σπηλια στην περιοχη Sacromonte ?Που και ιδιαιτερο ειναι και δεν θα ξαναδεις πουθενα αλλου
Έκανα και μία προεργασία στο φόρουμ ! Σεβίλη - Κόρδοβα ιδανικά θα ήθελα να τις επισκεφτώ κάποιο Πάσχα, στο μέλλον ! Ναί, φλαμένκο σε σπηλιά θα είναι μοναδική εμπερία, υπάρχει κάποιο μαγαζί ποτυ ξεχωρίζει ή ναη ψάξω σε Google ?

Έχω σημειώσει αυτό το σάητ να βγάλω εισητήρια

https://tickets.alhambra-patronato.es/en/

Dina Z

Member
Συγγραφέας
Ταξίδι-Όνειρο
Ονειρεύομαι ... γενικώς!
Έκανα και μία προεργασία στο φόρουμ ! Σεβίλη - Κόρδοβα ιδανικά θα ήθελα να τις επισκεφτώ κάποιο Πάσχα, στο μέλλον ! Ναί, φλαμένκο σε σπηλιά θα είναι μοναδική εμπερία, υπάρχει κάποιο μαγαζί ποτυ ξεχωρίζει ή ναη ψάξω σε Google ?

Έχω σημειώσει αυτό το σάητ να βγάλω εισητήρια

https://tickets.alhambra-patronato.es/en/
Κοίτα: Στο Sacromonte είναι όμορφο και ιδιαίτερο το περιβάλλον της σπηλιάς. Εκεί χορεύουν κυρίως Τσιγγάνοι. Στην Γρανάδα όμως θα βρεις και τα λεγόμενα Tablao όπου η παράσταση δίνεται από επαγγελματίες χορευτές. Δυσκολεύτηκα να διαλέξω. Θα διάλεγα και τα δύο! ;)

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
35.224
Μέλη
40.252
Νεότερο μέλος
βασια2121

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom