Κροατία Αν όχι Ντουμπρόβνικ, που;

Μηνύματα
109
Likes
58
Ταξίδι-Όνειρο
Παταγονία
Καλησπέρα σε όλους,

αρχές Σεπτέμβρη θα κάνω οδικό ταξίδι στα Βαλκάνια και θα έχω πέρασμα από Mostar προς Ντουμπρόβνικ. Το θέμα είναι αν δεν βρω στο Ντουμπρόβνικ ποιο είναι το καλύτερο μέρος για να διανυκτερεύσω; Προφανώς να είναι σχετικά κοντά για να δω λίγο την πόλη αλλά να αξίζει και σαν μέρος.

Η διαδρομή μου θα είναι από Split, Mostar όπου θα κάτσω αρκετές ώρες και κατόπιν θα κατευθυνθώ προς την περιοχή του Ντουμπρόβνικ. Θα τακτοποιηθώ σε όποιο μέρος βρω και θα πεταχτώ Ντουμπρόβνικ για βόλτα.

Την επομένη Ντουμπρόβνικ, Κότορ όπου και θα διανυκτερεύσω ώστε την αμέσως επόμενη να ξεκινήσω επιστροφή Αθήνα.
 
Μηνύματα
2.487
Likes
3.195
Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
Το "Τρεμπινιέ"(Βοσνία -Ερζεγοβίνη)είναι μια μικρή αλλά γραφική πόλη σε απόσταση περίπου 30-40 χιλ από Ντουμπρόβνικ(,έχει βέβαια αρκετές στροφές ο δρόμος),έχει ποτάμι που διασχίζει την πόλη,πολύ πράσινο και βουνά γύρω γύρω,μια καταπράσινη χαρακτηριστική πλατεία λόγω των αιωνόβιων δέντρων που την πλαισιώνουν μαζί με πετρόχτιστα ξενοδοχεία-καφέ κλπ.
 

underwater

Member
Μηνύματα
2.712
Likes
11.262
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Μια λύση είναι και το Neum, το οποίο ανήκει επίσης στη Βοσνία-Ερζεγοβίνη, 60 περίπου χλμ από Ντουμπρόβνικ. Σαν πόλη δεν έχει κάποιο ιδιαίτερο αξιοθέατο, αλλά είναι αρκετά συμπαθητική και γραφική, με υπέροχες θέες και οικονομικές τιμές σε σχέση με Κροατία.
 
Μηνύματα
109
Likes
58
Ταξίδι-Όνειρο
Παταγονία
Κ τα δύο είναι πολύ ενδιαφέροντα. Απ ότι βλέπω το Τρεμπινιέ είναι πιο ωραίο, πιο μακρυά από Μοσταρ και πιο κοντά στο Ντουμπρόβνικ, ενώ το Neum είναι πιο κοντά από Μοσταρ και πιο μακρυά από Ντουμπρόβνικ.
χαχαχα τρέλα. Θέλει σκέψη

Ευχαριστώ πολύ πάντως για τις απαντήσεις σας
 

paefstra

Member
Μηνύματα
13.019
Likes
40.996
2 μερες στο Ντουμπροβνικ και 1,5 στο Σπλιτ ειναι καλο προγραμμα? Εχω την εντυπωση οτι το Ντουμπροβνικ εξαντλειται σε δυο μερες.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.186
Μηνύματα
883.339
Μέλη
38.894
Νεότερο μέλος
mikesf

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom