- Μηνύματα
- 48
- Likes
- 324
Ειναι πανέμορφο το εσωτερικο του , αλλα οχι για 16 ευρω!Καλησπέρα. Αξίζει 16€ εισιτήριο για να μπεις saint chapelle, δεδομένου ότι είναι ένας χώρος όπου θα κάτσεις κάπου 30 λεπτά. Έχει κάτι το εξαιρετικό? Ευχαριστώ!
Ειναι πανέμορφο το εσωτερικο του , αλλα οχι για 16 ευρω!Καλησπέρα. Αξίζει 16€ εισιτήριο για να μπεις saint chapelle, δεδομένου ότι είναι ένας χώρος όπου θα κάτσεις κάπου 30 λεπτά. Έχει κάτι το εξαιρετικό? Ευχαριστώ!
Για μένα ναι. Από τα ωραιότερα βιτρό στον κόσμο. Ανάμεσα σε αυτό και τη Νοτρ Νταμ αν με έβαζαν να διαλέξω θα ήταν ευκολη η απόφαση.Καλησπέρα. Αξίζει 16€ εισιτήριο για να μπεις saint chapelle, δεδομένου ότι είναι ένας χώρος όπου θα κάτσεις κάπου 30 λεπτά. Έχει κάτι το εξαιρετικό? Ευχαριστώ!
Νομίζω ήταν από τις αγαπημένες με επισκέψεις στο ταξίδι. Μας άρεσε πάρα πολύ και αξίζει να κλείσεις το εισιτήριο passport και να περπατήσεις για ώρες στους κήπους. Είναι ακριβό σίγουρα αλλά για μένα μην το χάσετε αν πάτε. Και το παλάτι αξίζει και οι κήποι. Είχε και συντριβάνια με μουσική την ημέρα που πήγαμε (Σάββατο).@babouridis Βερσαλλίες αξίζει; (Είχα πάει βέβαια πριν 30 χρόνια... Και όντως μου άρεσε) Με rer πήγατε; Έχει κ συντριβάνια τώρα βλέπω με μουσική; Μου φάνηκε λίγο ακριβό το εισιτήριο, ειδικά για 4μελη οικογένεια
και το τρενακι αξιζει και το μινι αυτοκινητο για βολτα τα αξιζει τα λεφτα του ειναι μεγαλες οι αποστασεις.Νομίζω ήταν από τις αγαπημένες με επισκέψεις στο ταξίδι. Μας άρεσε πάρα πολύ και αξίζει να κλείσεις το εισιτήριο passport και να περπατήσεις για ώρες στους κήπους. Είναι ακριβό σίγουρα αλλά για μένα μην το χάσετε αν πάτε. Και το παλάτι αξίζει και οι κήποι. Είχε και συντριβάνια με μουσική την ημέρα που πήγαμε (Σάββατο).
Πήραμε από την Montrouge που μέναμε το metro 4 και μετά RER C. Με εισιτήριο 2,55€ και όλη η διαδρομή το άτομο, κάπου 1+ ώρα συνολικά.
Το ταξίδι γενικά είχε κόστος από αεροπορικά, διαμονή, διατροφή, αξιοθέατα, οπότε είπαμε σε τέτοια έξοδα να είμαστε συντηρητικοί. Γενικά είναι ακριβός προορισμός που όσο και να θες να περιορίσεις το budget, απλά δεν μαζεύεται και πολύ. Το μόνο που ήταν οικονομικό ήταν το σούπερ μάρκετ που είχε περίπου τιμές Ελλάδας.και το τρενακι αξιζει και το μινι αυτοκινητο για βολτα τα αξιζει τα λεφτα του ειναι μεγαλες οι αποστασεις.
υπαρχει και το τρενακι δειτε τις τιμες και αποφασιζετε, στην 4μελη οικογενεια η accor δινει καλές εκπτωσεις και αναλογα τον μηνα αλλάζουν και δραματκα οι τιμες, Αυγουστο πχ είναι πολύ κατω οι τιμες.... και η la defense είναι μία επιλογή εχει καλή συνδεση και το καλοκαιρι εχει προσφορές αν και τις τελευταιες φορές προτιμω κάτω από το ποταμι και πάνω απο το montparnasse , ειναι η st germain κατ εμε η καλυτερη περιοχή στο παρισι.Όντως είναι πανάκριβο το Παρίσι, αλλά έχω βρει αρκετά φτηνά κάποια πράγματα.... Πχ έχω κλείσει 123€ το άτομο αεροπλάνο με βαλίτσα, Disneyland δύο πάρκα δύο μέρες μόνο 100€ το άτομο,- νομιζα θα πήγαινε 180€ το άτομο αλλά βρήκα προσφορά special rate tickets σε συγκεκριμένες μέρες κ συγκεκριμένη διαθεσιμότητα.... - κ rbnb διχωρο τέλειο στη μέση από Disneyland και πάρισι ,στο torcy, με μόνο 105€ τη μέρα για 4μελη οικογένεια.... Οποτε το έχω κατεβάσει το κόστος αρκετά.... Όντως πριν 4 χρόνια θυμάμαι ότι ήταν πανάκριβο το φαγητό ... Αλλά αν σκεφτείς κ τη δωρεάν είσοδο που έχουν τα παιδιά, δεν είναι τόσο τραγικά ακριβός προορισμός τελικά.... Δίκιο έχετε, θα πάμε Βερσαλίες! Είχα πάει παιδί πριν 30 χρόνια κ όντως το θυμάμαι σαν απίθανο μερος! Το αυτοκινητάκι θα προσπαθήσω να το κλείσουμε γιατί όντως οι αποστάσεις είναι μεγάλες!