Αυστρία Απορίες για ταξίδι Αυστρία

nikoponis

Member
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand
Η αλήθεια είναι ότι για αυτά τα μέρη, πιο πολύ βολεύει το Μοναχο. Ή Βιέννη είναι λιγο πιο μακριά, ειδικά από Ιnnsbruck. Εγώ με αυτοκινητο τα είχα γυρίσει, ωραίες διαδρομές, δε ξέρω τρένα πόσο βολεύουν. Ισως για αυτές τις μέρες να είναι καλύτερο το πρόγραμμα σου. Το Innsbruck συνδυάζεται καλύτερα με νότια Βαυαρία, Τυρόλο, κλπ. Ως πόλη για μένα πιο όμορφη από Salzburg, το οποίο πέρα από το κάστρο και το πάρκο, δεν έχει κάτι άλλο ιδιαίτερο. Το δε Hallstatt είναι υπέροχο για φωτογραφίες , αλλά ως εκεί, σίγουρα όχι για όλη τη μερα. Εχει κάτι ορυχεία αλατιού εκεί κάπου, Salzκάτι δε θυμάμαι τώρα ακριβώς , αν ενδιαφέρουν τέτοια σκηνικά..
Ωραία ήταν και στη λίμνη Koenigsee , στο Eagle nest, και γενικά το Berchtesgaden

Eva Dreamer

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΠΑΡΙΣΙ
Ταξίδι-Όνειρο
ΑΜΑΖΟΝΙΟΣ
Η αλήθεια είναι ότι για αυτά τα μέρη, πιο πολύ βολεύει το Μοναχο. Ή Βιέννη είναι λιγο πιο μακριά, ειδικά από Ιnnsbruck. Εγώ με αυτοκινητο τα είχα γυρίσει, ωραίες διαδρομές, δε ξέρω τρένα πόσο βολεύουν. Ισως για αυτές τις μέρες να είναι καλύτερο το πρόγραμμα σου. Το Innsbruck συνδυάζεται καλύτερα με νότια Βαυαρία, Τυρόλο, κλπ. Ως πόλη για μένα πιο όμορφη από Salzburg, το οποίο πέρα από το κάστρο και το πάρκο, δεν έχει κάτι άλλο ιδιαίτερο. Το δε Hallstatt είναι υπέροχο για φωτογραφίες , αλλά ως εκεί, σίγουρα όχι για όλη τη μερα. Εχει κάτι ορυχεία αλατιού εκεί κάπου, Salzκάτι δε θυμάμαι τώρα ακριβώς , αν ενδιαφέρουν τέτοια σκηνικά..
Ωραία ήταν και στη λίμνη Koenigsee , στο Eagle nest, και γενικά το Berchtesgaden
Σάλτσμπουργκ λέω να μένω, να είναι η βάση μου και να κάνω αυτές τις ημερήσιες. Ευχαριστώ πολύ για την αναλυτική σου απάντηση. Θα συνεχίσω την έρευνα μου και θα δω πως θα διαμορφωθεί το πρόγραμμα εν τέλει. Ίσως δώσω κάποια διανυκτέρευση εν τέλει και Ίνσμπουργκ.

psilos3

Member
Travelstories Legend
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Εχει κάτι ορυχεία αλατιού εκεί κάπου, Salzκάτι δε θυμάμαι τώρα ακριβώς , αν ενδιαφέρουν τέτοια σκηνικά..
To Salzwelten Hallstatt θα λες, φαίνεται ενδιαφέρον!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
35.326
Μέλη
40.301
Νεότερο μέλος
nickost

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom