Lamprini74
Member
Μολις προσγειωθω θα σας γραψω την εμπειρια μου λεπτομερως. Για Χανια αυριο κανεις απο Θεσσαλονικη; στο τσεκ ιν το αεροπλανο φαινεται κατα το εν τριτο γεματο.
Κανείς;;Γενικά στις παραδοτέες αποσκευές, πέρα από το βάρος που το τσεκάρουν, ελέγχουν και τις διαστάσεις;
Γιατί έχω μία μεγάλη βαλίτσα που θέλω να δώσω ως παραδοτέα αλλά φτάνει τα 162 εκατοστά συνολικά σε διαστάσεις.
Δε μου έχει τύχει ποτέ να μετράνε διαστάσεις, παρά μόνο βάρος.Κανείς;;
Στις αποσκευες που παραδιδεις και 2λιτρο αντισηπτικο μπορεις να εχεις,στις χειραποσκευες υπαρχει οριο μεχρι 100mlΝα κανω μια μάλλον χαζή ερώτηση; Ξερει κανεις αν στις αποσκευές που θα παραδώσω, μπορώ να έχω 2-3 μπουκαλάκια με αντισηπτικό; Ή θεωρούνται εύφλεκτα και δεν επιτρέπονται;
To αντισηπτικό, στις συνήθεις αραιώσεις που κυκλοφορούν, είναι εύλεκτο υλικό και δε θα έπρεπε να επιτρέπεται στο αεροπλάνο (ούτε στην παραδοτέα αποσκευή, ούτε στην καμπίνα), με βάση τους γνωστούς κανόνες που ισχύουν από παλιά. Δεν έχω δει όμως κανέναν να το ελέγχει και να το εφαρμόζει αυτό, σε κανένα αεροδρόμιο: ίσως και να έχει δοθεί εξαίρεση ή να έχει αλλάξει κάτι.Να κανω μια μάλλον χαζή ερώτηση; Ξερει κανεις αν στις αποσκευές που θα παραδώσω, μπορώ να έχω 2-3 μπουκαλάκια με αντισηπτικό; Ή θεωρούνται εύφλεκτα και δεν επιτρέπονται;
Δεν υπάρχει πρόβλημα.Στις παραδοτεες αποσκευές τι ισχύει με τα φάρμακα; Υπάρχει πρόβλημα αν βάλω κανένα ντεπόν μέσα,τίποτα καραμέλες για λαιμό κτλ;
158 εκ.Η παραδοτέα έως 23 κιλά τι διαστάσεις πρέπει να είναι?