Καλησπέρα, μπορείς να διαχειριστείς τη κράτηση σου και να προσθέσεις την αποσκευή σου αν και όποτε εσύ θέλεις πριν το ταξίδι. Βέβαια δε ξέρω αν σε συμφέρει μετά σε σχέση με τη τιμή του εισιτηρίου.Καλησπέρα! Γνωρίζει κάποιος αν μπορώ να κλείσω εισιτήρια στην Aegean με χειραποσκευή κι αν χρειαστεί να κλείσω μεγάλη βαλίτσα λίγο πριν το ταξίδι? Ή πρέπει να μπεί στην αρχική κράτηση???
Με μια ματιά που έριξα, μέσω του εισιτηρίου έχει γύρω στα 22€. Μικρό το κακό σε σχέση με τα 25 που κοστίζει κανονικά.Καλησπέρα, μπορείς να διαχειριστείς τη κράτηση σου και να προσθέσεις την αποσκευή σου αν και όποτε εσύ θέλεις πριν το ταξίδι. Βέβαια δε ξέρω αν σε συμφέρει μετά σε σχέση με τη τιμή του εισιτηρίου.
Για παράδειγμα το καλοκαίρι η χρέωση ήταν 21€ η βαλίτσα σε κάθε διαδρομή.
Μπορεις λιγο πριν το ταξιδι στο τσεκ ιν. Μπορεις ακομη και στο γκισε, αλλα μιλαμε για διπλασια τιμη εκει.Καλησπέρα! Γνωρίζει κάποιος αν μπορώ να κλείσω εισιτήρια στην Aegean με χειραποσκευή κι αν χρειαστεί να κλείσω μεγάλη βαλίτσα λίγο πριν το ταξίδι? Ή πρέπει να μπεί στην αρχική κράτηση???
Ναι μπορειςΓνωρίζετε αν μπορώ να προσθέσω αποσκευη στην κράτηση μου πληρώνοντας με μίλια;
Πως γίνεται;Στην εφαρμογή δεν είδα τέτοια δυνατότητα,μόνο μέσω του τηλεφωνικού κέντρου;Ναι μπορεις
Το σχολιαζω γιατι δεν εχουν υπαλληλους στα αεροδρομια κ σχηματιζονται ουρες,εδω αυτο γινοταν απο αρχες Μαιου,οποτε ετσι δε δημιουργειται εξτρα καθυστερηση αν καθονται κ τσεκαρουν κ εισιτηρα κατα το boarding;
Αν πας στη διαχειριση κρατησης και μετα προσθηκη αποσκευης δε σου δινει τιμη και επιλογη για αγορα με μιλια;μηπως δεν εχεις αρκετα τοτε.Πως γίνεται;Στην εφαρμογή δεν είδα τέτοια δυνατότητα,μόνο μέσω του τηλεφωνικού κέντρου;
Τοσα χρονια ουτε που το ειχα προσεξει!Αν πας στη διαχειριση κρατησης και μετα προσθηκη αποσκευης δε σου δινει τιμη και επιλογη για αγορα με μιλια;μηπως δεν εχεις αρκετα τοτε.
Κανονικα πρεπει να σου δειχνει αυτο
View attachment 396122
Δεν μπορείς να κάνεις προαγορά μέσω της διαχείρισης της κράτησης;Στο αεροδρόμιο είναι ακριβότερα.Καλημέρα σε όλους και όλες, επειδή πρώτη φορά χρειάζεται να αγοράσω έξτρα αποσκευή (ταξιδεύουμε για Αμερική την Τετάρτη), υπάρχει χρονικός περιορισμός για αγορά στο αεροδρόμιο ή μπορώ να το κάνω όταν πάω για το check in στο γκισε της Aegean κανονικά 2 ώρες πριν ας πούμε...
*δυστυχώς δεν μου επιτρέπει την αγορά μέσω app