Απροσδόκητα όμορφες χώρες/πόλεις και χώρες/πόλεις απογοήτευση..

Sassenach77

Member
Μέγας Συγγραφέας
Επόμενο Ταξίδι
Σλοβακία
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός

panlek30

Member
Συγγραφέας
Επόμενο Ταξίδι
Πορτογαλία
Θα πω την αμαρτία μου κ ας πέσετε να με φάτε. Απογοητεύτηκα λίγο απο την Λισαβόνα. Πίστευα ότι θα μου αρέσει περισσότερο αλλά δεν... Το Κασκάις από την άλλη ήταν υπέροχο. Να το επισκεφθείτε όσοι πάτε Λισαβόνα καθώς απέχει κανα 40λεπτο μόνο.

Sassenach77

Member
Μέγας Συγγραφέας
Επόμενο Ταξίδι
Σλοβακία
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Εχει προσωνυμιο La Ville Rose
Ε και; Δεν ξέρω ποιος το σκέφτηκε αυτό αλλά ήταν εγκληματίας... Η αγαπημένη μου πόλη, που δεν είχα καμία προσδοκία γι αυτήν και τις ξεπέρασε όλες, για να είμαι και εντός θέματος, δεν θα μπορούσε να έχει αυτό το γλυκερό χρώμα που λέγεται ροζ... μπλιάχ Έχει πολύ όμορφα παλ χρώματα που σε ηρεμούν στο μάτι. Φαντάσου, ακόμα και αυτό το έχει υπέροχο!!!! 🥰

paefstra

Member
Συγγραφέας
Ε και; Δεν ξέρω ποιος το σκέφτηκε αυτό αλλά ήταν εγκληματίας... Η αγαπημένη μου πόλη, που δεν είχα καμία προσδοκία γι αυτήν και τις ξεπέρασε όλες, για να είμαι και εντός θέματος, δεν θα μπορούσε να έχει αυτό το γλυκερό χρώμα που λέγεται ροζ... μπλιάχ Έχει πολύ όμορφα παλ χρώματα που σε ηρεμούν στο μάτι. Φαντάσου, ακόμα και αυτό το έχει υπέροχο!!!! 🥰
Toulouse

Το χαρακτηριστικό στοιχείο της πόλης είναι το κεραμιδί χρώμα στα κτίρια όπως και στην Albi. Λόγω χρώματος την αποκαλούν και ροζ πόλη. Δεν είμαι καλός με τις διάφορες αποχρώσεις, αλλά βρίσκω τραβηγμένο απ'τα μαλλια τον χαρακτηρισμό ροζ για αυτήν την απόχρωση.
Παραθετω τι λεει ο ειδικος. Απο ο,τι διαβασα: ειναι το χρωμα του οξειδωμενου πηλου με τον οποιο εφτιαξαν τα τουβλα.
Δεν με χαλαει ο χαρακτηρισμος ροζ αλλα τυπικα ειναι διαφορες αποχρωσεις οξειδωσης.

panpan

Member
Αφηγητής
Πίνοντας ένα ροζ έ κρασί ( που σου αρέσουν) γίνεται ακόμα πιο όμορφη η πόλη.

Sassenach77

Member
Μέγας Συγγραφέας
Επόμενο Ταξίδι
Σλοβακία
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Παραθετω τι λεει ο ειδικος.
Ο ειδικός, που λέει οτι δεν ξέρει απο αποχρώσεις, μια χαρά τα λέει όπως και εγώ!
Απο ο,τι διαβασα: ειναι το χρωμα του οξειδωμενου πηλου με τον οποιο εφτιαξαν τα τουβλα.
Αυτό ακριβώς είναι και δεν είναι ροζ!

Αυτό δεν είναι ροζ (οι μαρμάρινες κολώνες δεν πιάνονται :haha: )...
DSC07357.JPG

Αυτό είναι ροζ....:rolleyes:
DSC07525.JPG

Κατάλαβες τώρα ποιος τη κάνει τη ζημιά; Τα Γαλλάκια και οι φωτισμοί τους....

Sassenach77

Member
Μέγας Συγγραφέας
Επόμενο Ταξίδι
Σλοβακία
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Πίνοντας ένα ροζ έ κρασί ( που σου αρέσουν) γίνεται ακόμα πιο όμορφη η πόλη.
:haha::haha::haha: καλόοοοοοοοο! Άλλο το κρασί, αυτό δεν πιάνεται! :p

ΥΓ. Αυτό είναι χτύπημα κάτω απο τη ζώνη τώρα! Ντροπήηηηηηη :haha:

panlek30

Member
Συγγραφέας
Επόμενο Ταξίδι
Πορτογαλία
Για τις Αζόρες έγραψα; Πέρυσι πήγαμε και ήταν από τα ωραιότερα στον πλανήτη για μένα, στο Σαο Μιγκέλ δε, έμενα και μόνιμα.
Ποσο συμφωνω! (Οχι για το μονιμα βεβαια)

panlek30

Member
Συγγραφέας
Επόμενο Ταξίδι
Πορτογαλία
Το Πράσινο Ακρωτηρι ηταν υπεράνω προσδοκιών για μενα, και πια δεν ενθουσιάζομαι κι εύκολα.
Για πες παραπανω Γιωργο. Παραλιες; Αυθεντικοτητα; Τι το κανει μοναδικο; Τι παιζει απο ασφαλεια; Το σκεφτομουν καποια στιγμη αλλα κατι με κρατησε.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
35.171
Μέλη
40.165
Νεότερο μέλος
calpomenfia1978

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom