- Επόμενο Ταξίδι
- Σλοβακία
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γη του Πυρός
Τώρα γιατί το χαλάς;;;; Ακους εκεί όλα ροζολα ροζ
Τώρα γιατί το χαλάς;;;; Ακους εκεί όλα ροζολα ροζ
Εχει προσωνυμιο La Ville RoseΤώρα γιατί το χαλάς;;;; Ακους εκεί όλα ροζΗ πόλη έχει παλ χρώματα και μία ιδέα απο κάτι που ροζίζει σχεδόν ανεπαίσθητα!
Ε και; Δεν ξέρω ποιος το σκέφτηκε αυτό αλλά ήταν εγκληματίας... Η αγαπημένη μου πόλη, που δεν είχα καμία προσδοκία γι αυτήν και τις ξεπέρασε όλες, για να είμαι και εντός θέματος, δεν θα μπορούσε να έχει αυτό το γλυκερό χρώμα που λέγεται ροζ... μπλιάχ Έχει πολύ όμορφα παλ χρώματα που σε ηρεμούν στο μάτι. Φαντάσου, ακόμα και αυτό το έχει υπέροχο!!!!Εχει προσωνυμιο La Ville Rose
Ε και; Δεν ξέρω ποιος το σκέφτηκε αυτό αλλά ήταν εγκληματίας... Η αγαπημένη μου πόλη, που δεν είχα καμία προσδοκία γι αυτήν και τις ξεπέρασε όλες, για να είμαι και εντός θέματος, δεν θα μπορούσε να έχει αυτό το γλυκερό χρώμα που λέγεται ροζ... μπλιάχ Έχει πολύ όμορφα παλ χρώματα που σε ηρεμούν στο μάτι. Φαντάσου, ακόμα και αυτό το έχει υπέροχο!!!!![]()
Παραθετω τι λεει ο ειδικος. Απο ο,τι διαβασα: ειναι το χρωμα του οξειδωμενου πηλου με τον οποιο εφτιαξαν τα τουβλα.Toulouse
Το χαρακτηριστικό στοιχείο της πόλης είναι το κεραμιδί χρώμα στα κτίρια όπως και στην Albi. Λόγω χρώματος την αποκαλούν και ροζ πόλη. Δεν είμαι καλός με τις διάφορες αποχρώσεις, αλλά βρίσκω τραβηγμένο απ'τα μαλλια τον χαρακτηρισμό ροζ για αυτήν την απόχρωση.
Πίνοντας ένα ροζ έ κρασί ( που σου αρέσουν) γίνεται ακόμα πιο όμορφη η πόλη.Ε και; Δεν ξέρω ποιος το σκέφτηκε αυτό αλλά ήταν εγκληματίας... Η αγαπημένη μου πόλη, που δεν είχα καμία προσδοκία γι αυτήν και τις ξεπέρασε όλες, για να είμαι και εντός θέματος, δεν θα μπορούσε να έχει αυτό το γλυκερό χρώμα που λέγεται ροζ... μπλιάχ Έχει πολύ όμορφα παλ χρώματα που σε ηρεμούν στο μάτι. Φαντάσου, ακόμα και αυτό το έχει υπέροχο!!!!![]()
Ο ειδικός, που λέει οτι δεν ξέρει απο αποχρώσεις, μια χαρά τα λέει όπως και εγώ!Παραθετω τι λεει ο ειδικος.
Αυτό ακριβώς είναι και δεν είναι ροζ!Απο ο,τι διαβασα: ειναι το χρωμα του οξειδωμενου πηλου με τον οποιο εφτιαξαν τα τουβλα.
)...
Πίνοντας ένα ροζ έ κρασί ( που σου αρέσουν) γίνεται ακόμα πιο όμορφη η πόλη.

καλόοοοοοοοο! Άλλο το κρασί, αυτό δεν πιάνεται! 
Ποσο συμφωνω! (Οχι για το μονιμα βεβαια)Για τις Αζόρες έγραψα; Πέρυσι πήγαμε και ήταν από τα ωραιότερα στον πλανήτη για μένα, στο Σαο Μιγκέλ δε, έμενα και μόνιμα.
Για πες παραπανω Γιωργο. Παραλιες; Αυθεντικοτητα; Τι το κανει μοναδικο; Τι παιζει απο ασφαλεια; Το σκεφτομουν καποια στιγμη αλλα κατι με κρατησε.Το Πράσινο Ακρωτηρι ηταν υπεράνω προσδοκιών για μενα, και πια δεν ενθουσιάζομαι κι εύκολα.