Αρκαδια-Ξενοδοχεία με πισίνα

mairacsho

Member
Επόμενο Ταξίδι
............
Καλημέρα επειδή η παραλία στην Αρκαδία είναι μακριά ποιος ξέρει ένα ωραίο ξενοδοχείο με πισίνα για να δροσιστούμε....

Klair

Member
Travelstories Legend
Ταξίδι-Όνειρο
Υπερσιβηρικός
Καλημέρα επειδή η παραλία στην Αρκαδία είναι μακριά ποιος ξέρει ένα ωραίο ξενοδοχείο με πισίνα για να δροσιστούμε....
Καλημέρα!

Nymfasia Resort λίγο πριν τη Βυτίνα.

zade

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κάπου...
Κοίτα έχει το Μάννα που είναι το παλιό σανατόριο δίπλα στα Μαγούλιανα το αυτοπροσδιοριζόμενο ως " το καλύτερο ορεινό ξενοδοχείο στην Ελλάδα " μια μικρή εσωτερική. Αλλά :
1) πάνε όλοι οι δήθεν νεόπλουτοι , δηλαδή καθόμουν στο lobby και άλλος δίπλα μου φωναχτά ρωταγε την κοπέλα του " Ποια πόρσε λες να αγοράσω" και της έδειχνε φωτογραφίες
2) Γενικά ενώ είναι καλό ξενοδοχείο και ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΟ για τα λεφτά που δίνεις νιώθεις ότι κάτι λείπει. Δηλαδή ναι έχουν αναπαλαιώσει αρκετά καλά το σανατόριο, το σέρβις είναι αρκετά καλό, ο χώρος είναι πολύ καλός, αλλά τίποτα δεν είναι αψεγάδιαστο. Ε λυπάμαι αλλά για 280+ ευρώ τη βραδιά πρέπει ΤΑ ΠΑΝΤΑ να είναι αψεγάδιαστα .

alma

Member
Μέγας Συγγραφέας
Μπορείς να επιλέξεις επίσης ένα ορεινό χωριό τύπου Καστάνιτσα, το οποίο έχει σε λογική απόσταση ,παραθαλάσσιους προορισμούς όπως παράλιο Άστρος. Συνδυάζει βουνό και θάλασσα, που για μένα είναι πάντα ανώτερη της πισίνας.

underwater

Member
Μέγας Συγγραφέας
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Στο χωριό μου (σε ένα από τα χωριά μου τέλος πάντων 😄 ) τον Ράφτη Γορτυνίας (18 χλμ από Δημητσάνα), εδώ και μερικά χρόνια υπάρχει αυτό το πολύ ωραίο ξενοδοχείο, το οποίο έχει και μια ωραιότατη πισίνα.
Αρχική
Για κάποιο λόγο τώρα που το τσέκαρα δεν αναφέρεται στη σελίδα (μπορείς να τη δεις παρ' όλα αυτά σε παλαιότερες αναρτήσεις στα σοσιαλ της επιχείρησης) και σκέφτομαι μήπως φέτος για χ λόγους είναι εκτός λειτουργίας. Μπορείς να τηλ αν θες να ρωτήσεις.

Το χωριό παρ' όλα αυτά έχει *και* δημοτικη πισίνα (υπερπαραγωγή οι δύο πισίνες σε ένα μικρό αρκαδικό χωριό, το ξέρω), αλλά λειτουργεί συγκεκριμένο διάστημα κάθε καλοκαίρι (κάνα δίμηνο νομίζω).

AndreasC

New Member
Επόμενο Ταξίδι
Μαδρίτη
Google Maps

πηγαμε πριν 3 χρονια καλοκαιρι και ηταν πολυ ωραια. επισης το χωριο ειναι πολυ ωραιο

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
35.330
Μέλη
40.305
Νεότερο μέλος
ksanthopoulouanna

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom