Κοίτα έχει το Μάννα που είναι το παλιό σανατόριο δίπλα στα Μαγούλιανα το αυτοπροσδιοριζόμενο ως " το καλύτερο ορεινό ξενοδοχείο στην Ελλάδα " μια μικρή εσωτερική. Αλλά :
1) πάνε όλοι οι δήθεν νεόπλουτοι , δηλαδή καθόμουν στο lobby και άλλος δίπλα μου φωναχτά ρωταγε την κοπέλα του " Ποια πόρσε λες να αγοράσω" και της έδειχνε φωτογραφίες
2) Γενικά ενώ είναι καλό ξενοδοχείο και ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΟ για τα λεφτά που δίνεις νιώθεις ότι κάτι λείπει. Δηλαδή ναι έχουν αναπαλαιώσει αρκετά καλά το σανατόριο, το σέρβις είναι αρκετά καλό, ο χώρος είναι πολύ καλός, αλλά τίποτα δεν είναι αψεγάδιαστο. Ε λυπάμαι αλλά για 280+ ευρώ τη βραδιά πρέπει ΤΑ ΠΑΝΤΑ να είναι αψεγάδιαστα .
Μπορείς να επιλέξεις επίσης ένα ορεινό χωριό τύπου Καστάνιτσα, το οποίο έχει σε λογική απόσταση ,παραθαλάσσιους προορισμούς όπως παράλιο Άστρος. Συνδυάζει βουνό και θάλασσα, που για μένα είναι πάντα ανώτερη της πισίνας.
Στο χωριό μου (σε ένα από τα χωριά μου τέλος πάντων ) τον Ράφτη Γορτυνίας (18 χλμ από Δημητσάνα), εδώ και μερικά χρόνια υπάρχει αυτό το πολύ ωραίο ξενοδοχείο, το οποίο έχει και μια ωραιότατη πισίνα. Αρχική
Για κάποιο λόγο τώρα που το τσέκαρα δεν αναφέρεται στη σελίδα (μπορείς να τη δεις παρ' όλα αυτά σε παλαιότερες αναρτήσεις στα σοσιαλ της επιχείρησης) και σκέφτομαι μήπως φέτος για χ λόγους είναι εκτός λειτουργίας. Μπορείς να τηλ αν θες να ρωτήσεις.
Το χωριό παρ' όλα αυτά έχει *και* δημοτικη πισίνα (υπερπαραγωγή οι δύο πισίνες σε ένα μικρό αρκαδικό χωριό, το ξέρω), αλλά λειτουργεί συγκεκριμένο διάστημα κάθε καλοκαίρι (κάνα δίμηνο νομίζω).