- Επόμενο Ταξίδι
- Λουξεμβούργο
- Ταξίδι-Όνειρο
- Καναδάς
Eίχε πάει μια φίλη μου πριν χρόνια κάπου κοντά στον ¨Ολυμπο για μια ετήσια σύναξη δωδεκαθεϊστών. Λοιπόν ενώ έστηναν τα μηχανήματα για τη συναυλία, έγινε κάποιο μπέρδεμα με τα καλώδια, τσακώθηκαν μεταξύ τους κάτι δωδεκαθεϊστές κι άρχισαν να παίζουν φάπες. Μου λέει λοιπόν ότι ένας εκ των διοργανωτών πανικόβλητος βγαίνει στο αίθριο και φωνάζει "Αναξίμανδρε σταμάτα, αχ θεε μου, θα σκοτώσει τον Πεισίστρατο, βοήθεια, φωνάξτε τον Περίανδρο"!
Eίχε πάει μια φίλη μου πριν χρόνια κάπου κοντά στον ¨Ολυμπο για μια ετήσια σύναξη δωδεκαθεϊστών. Λοιπόν ενώ έστηναν τα μηχανήματα για τη συναυλία, έγινε κάποιο μπέρδεμα με τα καλώδια, τσακώθηκαν μεταξύ τους κάτι δωδεκαθεϊστές κι άρχισαν να παίζουν φάπες. Μου λέει λοιπόν ότι ένας εκ των διοργανωτών πανικόβλητος βγαίνει στο αίθριο και φωνάζει "Αναξίμανδρε σταμάτα, αχ θεε μου, θα σκοτώσει τον Πεισίστρατο, βοήθεια, φωνάξτε τον Περίανδρο"!

Πάντως όλα αυτα δεν ηταν τα κανονικά τους ονόματα, στις ταυτότητες ειχαν άλλα, πιο χριστιανικά.Eίχε πάει μια φίλη μου πριν χρόνια κάπου κοντά στον ¨Ολυμπο για μια ετήσια σύναξη δωδεκαθεϊστών. Λοιπόν ενώ έστηναν τα μηχανήματα για τη συναυλία, έγινε κάποιο μπέρδεμα με τα καλώδια, τσακώθηκαν μεταξύ τους κάτι δωδεκαθεϊστές κι άρχισαν να παίζουν φάπες. Μου λέει λοιπόν ότι ένας εκ των διοργανωτών πανικόβλητος βγαίνει στο αίθριο και φωνάζει "Αναξίμανδρε σταμάτα, αχ θεε μου, θα σκοτώσει τον Πεισίστρατο, βοήθεια, φωνάξτε τον Περίανδρο"!
Πριν δυο βδομάδες πελάτες μου είχαν δώσει τα ονόματα Εμπεδοκλής και Δηιάνειρα.Πάντως όλα αυτα δεν ηταν τα κανονικά τους ονόματα, στις ταυτότητες ειχαν άλλα, πιο χριστιανικά.
Των ίδιων μπορεί...Πάντως όλα αυτα δεν ηταν τα κανονικά τους ονόματα, στις ταυτότητες ειχαν άλλα, πιο χριστιανικά.
Δεν εχω καμία αμφιβολιαΤων ίδιων μπορεί...
Τα παιδιά τους μάλλον αυτά τα ονόματα εχουν και στα αλήθεια πάντως.
Kαλο είναι πάντως που δε χάνονται αυτα τα ονόματα. Τον Εμπεδοκλη θα μπορουσε να τον φωνάζει και Μπλη.Πριν δυο βδομάδες πελάτες μου είχαν δώσει τα ονόματα Εμπεδοκλής και Δηιάνειρα.
Το γκουγκλάρισα για να δω πως γράφεται. Και τους φώναζε Άκη και Διάνα.