Αστείες εικόνες v2

Yorgos

Member
Travelstories Legend
Επόμενο Ταξίδι
Πακιστάν-Κίνα
Ταξίδι-Όνειρο
Roraima-Socotra
Eίχε πάει μια φίλη μου πριν χρόνια κάπου κοντά στον ¨Ολυμπο για μια ετήσια σύναξη δωδεκαθεϊστών. Λοιπόν ενώ έστηναν τα μηχανήματα για τη συναυλία, έγινε κάποιο μπέρδεμα με τα καλώδια, τσακώθηκαν μεταξύ τους κάτι δωδεκαθεϊστές κι άρχισαν να παίζουν φάπες. Μου λέει λοιπόν ότι ένας εκ των διοργανωτών πανικόβλητος βγαίνει στο αίθριο και φωνάζει "Αναξίμανδρε σταμάτα, αχ θεε μου, θα σκοτώσει τον Πεισίστρατο, βοήθεια, φωνάξτε τον Περίανδρο"!

alma

Member
Μέγας Συγγραφέας
:haha:
Eίχε πάει μια φίλη μου πριν χρόνια κάπου κοντά στον ¨Ολυμπο για μια ετήσια σύναξη δωδεκαθεϊστών. Λοιπόν ενώ έστηναν τα μηχανήματα για τη συναυλία, έγινε κάποιο μπέρδεμα με τα καλώδια, τσακώθηκαν μεταξύ τους κάτι δωδεκαθεϊστές κι άρχισαν να παίζουν φάπες. Μου λέει λοιπόν ότι ένας εκ των διοργανωτών πανικόβλητος βγαίνει στο αίθριο και φωνάζει "Αναξίμανδρε σταμάτα, αχ θεε μου, θα σκοτώσει τον Πεισίστρατο, βοήθεια, φωνάξτε τον Περίανδρο"!
:haha::haha::haha::haha::haha:
Αριστούργημα!

Βέβαια τώρα τελευταία ακούω κι ονόματα Περσών, φαίνεται οι αρχαίοι Έλληνες δεν έφταναν.
Ένα παιδί το φώναζαν Δαρείο....

Yorgos

Member
Travelstories Legend
Επόμενο Ταξίδι
Πακιστάν-Κίνα
Ταξίδι-Όνειρο
Roraima-Socotra
Πάντως όλα αυτα δεν ηταν τα κανονικά τους ονόματα, στις ταυτότητες ειχαν άλλα, πιο χριστιανικά.

panpan

Member
Αφηγητής
Πάντως όλα αυτα δεν ηταν τα κανονικά τους ονόματα, στις ταυτότητες ειχαν άλλα, πιο χριστιανικά.
Πριν δυο βδομάδες πελάτες μου είχαν δώσει τα ονόματα Εμπεδοκλής και Δηιάνειρα.
Το γκουγκλάρισα για να δω πως γράφεται. Και τους φώναζε Άκη και Διάνα.

alma

Member
Μέγας Συγγραφέας
Των ίδιων μπορεί...
Τα παιδιά τους μάλλον αυτά τα ονόματα εχουν και στα αλήθεια πάντως.

Yorgos

Member
Travelstories Legend
Επόμενο Ταξίδι
Πακιστάν-Κίνα
Ταξίδι-Όνειρο
Roraima-Socotra
Πριν δυο βδομάδες πελάτες μου είχαν δώσει τα ονόματα Εμπεδοκλής και Δηιάνειρα.
Το γκουγκλάρισα για να δω πως γράφεται. Και τους φώναζε Άκη και Διάνα.
Kαλο είναι πάντως που δε χάνονται αυτα τα ονόματα. Τον Εμπεδοκλη θα μπορουσε να τον φωνάζει και Μπλη.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
35.124
Μέλη
40.116
Νεότερο μέλος
Katerina C

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα