Αργεντινή Ουρουγουάη Χιλή Αχ και να ‘ταν πάντα καλοκαίρι! (Μπουένος Άιρες, Σαντιάγο, Κολόνια)

KIKI

Member
Συγγραφέας
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική Ναμιμπια
Ωραίο ταξίδι ,ωραία ιστορία και πολύ χρήσιμες πληροφορίες. Σε ευχαριστούμε πολύ.

gkalla

Member
Μέγας Συγγραφέας
Επόμενο Ταξίδι
Γαλλία
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα, Περού, Ν. Ζηλανδία
Ωραίο ταξίδι ,ωραία ιστορία και πολύ χρήσιμες πληροφορίες. Σε ευχαριστούμε πολύ.
Εγώ ευχαριστώ για την ανάγνωση και τα κοπλιμέντα.

Yorgos

Member
Travelstories Legend
Επόμενο Ταξίδι
Πακιστάν-Κίνα
Ταξίδι-Όνειρο
Roraima-Socotra
Δεν ξέρω πού αλλού να το βάλω, αλλά για όποιον πάει Colonia, το ribeye στο εστιατόριο Charco (σε κηπάκο, με θέα την παραλία και τα λασπόν... ε το ποτάμι εννοώ) είναι από τα καλύτερα που έχω φάει παγκοσμίως και το καλύτερο εκτός Βραζιλίας.

Pilcher

Member
Πολύ ωραία ιστορία! Κράτησα σημειώσεις για το δικό μου ταξίδι τον Ιούνιο. Μια ερώτηση, στην Αιθιοπία σας ζήτησαν εμβόλιο κίτρινου πυρετού; Έχω στάση 13 ώρες κι εγώ και διαβάζω ότι είναι υποχρεωτικό.

gkalla

Member
Μέγας Συγγραφέας
Επόμενο Ταξίδι
Γαλλία
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα, Περού, Ν. Ζηλανδία
Πολύ ωραία ιστορία! Κράτησα σημειώσεις για το δικό μου ταξίδι τον Ιούνιο. Μια ερώτηση, στην Αιθιοπία σας ζήτησαν εμβόλιο κίτρινου πυρετού; Έχω στάση 13 ώρες κι εγώ και διαβάζω ότι είναι υποχρεωτικό.
Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.
Δεν είχα κάνει εμβόλιο και δεν μου ζήτησαν τίποτα. Το ίδιο είχα ρωτήσει κι εγώ στο φόρουμ πριν πάω κι όλοι μου είπαν πως δεν χρειάζεται.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
35.122
Μέλη
40.113
Νεότερο μέλος
Γιώργος.κ

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom