Βέλγιο Βέλγιο (Βρυξέλλες και τι άλλο; )

Antonis Prskvplos

New Member
Μηνύματα
1
Likes
0
Καλημέρα σε όλους. Πρόκειται να ταξιδέψουμε προς το τέλος Μαρτίου στις Βρυξέλλες από Παρασκευή (αφιξη στις 12:00 το μεσημέρι ως Δευτέρα (αναχώρηση 6:20 το πρωί) και θα ήθελα τη γνώμη σας στο εξής. Σκέφτομαι δύο σενάρια. 1ο σενάριο να πάρουμε κατευθείαν λεωφορείο για Μπριζ με το που φτάσουμε αεροδρόμιο να φτάσουμε εκεί 2 το μεσημέρι κ να αφιερώσουμε εκεί την πρώτη μέρα κανοντας κ μια διανυκτέρευση. Την επόμενη (Σάββατο) πρωί πρωί αναχώρηση για Βρυξέλλες κ να αφιερώσουμε εκεί τις δύο γεμάτες μας μέρες. 2ο σενάριο να πάμε Βρυξέλλες κατευθείαν με το που φτάσουμε την Παρασκευή και ή το Σάββατο ή την Κυριακή να κάνουμε μια ημερήσια εκδρομή στη Μπριζ κ αν χωρέσει κ η Γάνδη (δηλαδή μισή μισή μερα). Τι θα προτείνατε; Σκέφτομαι ότι βάζοντας κ τη Γάνδη μέσα ίσως νσ μην προλάβουμε να καταλάβουμε τίποτα από Βρυξέλλες απ την άλλη όμως θα ήθελα να πάμε. Εκτός κ αν θεωρείτε πως βλέποντας Μπριζ κ Βρυξέλλες είναι σαν να πήγαμε Γάνδη εννοώντας ότι δεν θα έχει να προσφέρει κάτι παραπάνω από ένα παρόμοιο scenery. Ελπίζω να μην κούρασε η ερώτηση. Ευχαριστώ
 

8avos

Member
Μηνύματα
650
Likes
6.353
Καλημερα!
Προσωπικη αποψη,θα πηγαινα απ ευθειας Μπρυζ με μια διανυκτερευση ωστε να την απολαυσεις βραδινη.Σαββατο θα περναγα απο Γανδη μιας που απεχουν κοντα στο μισαωρο και μεσημερι προς απογευμα Βρυξελλες για την εξοδο του Σαββατοβραδου εως Δευτερα που θα γινει η αναχωρηση.
 

Borealis

Member
Μηνύματα
3.817
Likes
7.699
Επίσης πριν την Γάνδη πετάξου για λίγο στην Οστάνδη αφού είναι δίπλα στη Μπρυζ και μετά την Γάνδη κόψτο λίγο για Αμβέρσα να πιεις κανα δυο μπύρες να είσαι έτοιμος για τη βραδινή έξοδο στις Βρυξέλλες, που τώρα που το σκέφτομαι τι να την κάνεις; πετάξου μέχρι το Μέσελεν και γύρνα στις Βρυξέλλες για ύπνο (προαιρετικά αυτό).
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.110
Μηνύματα
880.635
Μέλη
38.838
Νεότερο μέλος
Crimson_gr

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom