Ισπανία Βαρκελώνη - διαμονή

varioAthens

Member
Μέγας Συγγραφέας
Καλησπέρα σε όλους 😊
Αρχές Μαΐου θα επισκεφτούμε οικογενειακώς τη Βαρκελώνη (2 ενήλικες & 2 παιδιά, 6 και 10 ετών) και θα ήθελα τη βοήθειά σας.
Ψάχνουμε ξενοδοχείο:
  • σε καλή τοποθεσία (κεντρικά ή κοντά σε στάση μετρό)
  • φιλικό για οικογένεια
  • με budget έως 350€ ανά βραδιά
Βλέπω ότι οι τιμές είναι αρκετά υψηλές για εκείνη την περίοδο, οπότε κάθε πρόταση ή εμπειρία θα μου ήταν πολύ χρήσιμη.
👉 Ποιες περιοχές θεωρείτε πιο κατάλληλες για οικογένεια;
👉 Έχετε κάποιο ξενοδοχείο να προτείνετε;
Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!
Η αγαπημενη μου περιοχη ειναι η Γοτθικη Συνοικια και ειχα μεινει στο Hotel Gótico en Barcelona το οποιο βρισκεται ακριβως εκει κι ετσι μπορουσα να κατεβαινω ανα πασα στιγμη και να πηγαινω με τα ποδια παντου. Εχει στα 200μ και σταθμο μετρο. Απο τιμες δεν ξερω τι παιζει, ηταν κλεισμενο απο πρακτορειο.
Εξισου ζωντανη και γραφικη περιοχη, διπλα στην Γοτθικη ειναι η Συνοικία El Born.
Τελος, καλη περιοχη με επιλογες για φαγητο, καφε κλπ ειναι και η Passeig de Gracia αλλα πιο ακριβη.

panpan

Member
Αφηγητής
Από τον Απρίλιο και μετά διπλασιάζεται ο φόρος διαμονής. Οι τιμές παίρνουν την ανηφόρα
γιατί υπάρχει μεγάλη ζήτηση. 1) Συμπληρώνονται 100 χρόνια από τον θάνατο του Γκαουντί και 2)
Θα έρθει ο Πάπας. Όπου βρεις φίλε κοντά στο μπάτζετ σου και τα παιδιά δεν πληρώνουν φόρο.
Μην το αργείς γιατί ανεβαίνουν καθημερινά.

Last edited:

Kostinio88

New Member
Από τον Απρίλιο και μετά διπλασιάζεται ο φόρος διαμονής. Οι τιμές παίρνουν την ανηφόρα
γιατί υπάρχει μεγάλη ζήτηση. 1) Συμπληρώνονται 100 χρόνια από τον θάνατο του Γκαουντί και 2)
Θα έρθει ο Πάπας. Όπου βρεις φίλε κοντά στο μπάτζετ σου και τα παιδιά δεν πληρώνουν φόρο.
Μην το αργείς γιατί ανεβαίνουν καθημερινά.
Τελικά κλείσαμε στο Holiday Inn Express Barcelona City 22@ by IHG (Pallars, 203, Sant Martí ).Ξέρει κάποιος να μου πει αν ειναι καλή η περιοχή?

panpan

Member
Αφηγητής
Τελικά κλείσαμε στο Holiday Inn Express Barcelona City 22@ by IHG (Pallars, 203, Sant Martí ).Ξέρει κάποιος να μου πει αν ειναι καλή η περιοχή?
Ναι. Είναι ήσυχη περιοχή. Η ρεσεψιόν είναι στον πρώτο όροφο. 3 λεπτά από την στάση του μετρό Llacuna.

petros61

Member
καλημέρα σας,
θα τα ταξιδέψω Βαρκελώνη σε ένα μήνα περίπου και θα ήθελα την βοήθεια σας για περιοχή και ξενοδοχεία.θελω σχετικά κεντρικά.απο λίγο που είδα τιμές βρίσκω υπερβολικά υψηλές για 4 βραδιά για 2 ενήλικες και ένα παιδί

panpan

Member
Αφηγητής
καλημέρα σας,
θα τα ταξιδέψω Βαρκελώνη σε ένα μήνα περίπου και θα ήθελα την βοήθεια σας για περιοχή και ξενοδοχεία.θελω σχετικά κεντρικά.απο λίγο που είδα τιμές βρίσκω υπερβολικά υψηλές για 4 βραδιά για 2 ενήλικες και ένα παιδί
Τι ξενοδοχεία; Πόσα άστρα; Τι μπάτζετ διαθέτεις; Τα πράγματα είναι δύσκολα. Υπάρχει υπερβολική ζήτηση. Ειδικά τον Ιούνιο θα είναι κόλαση.

panpan

Member
Αφηγητής
Πες μας και ημερομηνίες να ψάξουμε.Πάντως μια ματιά που έριξα δεν υπάρχει 4στερο, κεντρικό
και σε ένα μήνα στην Βαρκελώνη για 3 άτομα με αυτό το μπάτζετ. Λόγω της ιστορίας με το Ιράν
οι Βορειοευρωπαίοι έχουν ακυρώσει Κύπρο, Τουρκία κλπ και έρχονται Ισπανία. Σε λίγο θα στείνουν αντίσκηνα στα πάρκα να χωρέσουν τους τουρίστες.

petros61

Member
23-27 μαιου θα ερθω.επειδη δεν εχω ιδέα και και ειναι η πρώτη φορά βαρκελωνη αν μπορεις βοήθησε με και για το ποια περιοχή είναι καλή για να μεινεις.ναι ειναι σχετικά κοντα με τα πόδια αρκετα πράγματα να δεις

panpan

Member
Αφηγητής
Λαμπρά. Πέφτει Πεντηκοστή και Αγ. Πνεύματος των καθολικών. Τα πράγματα είναι αρκετά
δύσκολα. Θα βάλεις φίλτρο στην μηχανή αναζήτησης για 3 χιλιόμετα από κέντρο κια θα πρέπει
να συμβιβαστείς ότι 4 αστέρια δεν...
Ψάξε και μέσω airbnb και αν βρεις κάτι μου λες.

petros61

Member
@panpan σε ευχαριστω
Μπρορεις να μου πεις ονοματα απο περιοχες που ειναι καλα να μεινεις ετσι για να εχω μια ιδεα?

panpan

Member
Αφηγητής
Ciutat Vella, Bari Gotic, Born. Αυτά είναι στο κέντρο. Από κει και μετά ότι βρεις πιο μακριά, αλλά
να είναι κοντά σε στάση μετρό.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
35.124
Μέλη
40.116
Νεότερο μέλος
Katerina C