Γερμανία Βερολίνο "εξαιτίας" του ... travelstories!!!

Μηνύματα
626
Likes
144
Επόμενο Ταξίδι
Μπαλί
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη & Ισλανδία!!!
τι μπορεί να σου κάνει ένα site....

Απίστευτο!

Που λέτε, έχει μερικούς μήνες που αποτελώ μέλος και εγώ της όμορφης παρέας του travelstories.gr και είμαι καταενθουσιασμένος με την προσπάθεια των admins, την συμμετοχή όλων και περισσοτέρων μελών και φυσικά του πολύ καλού επιπέδου!

Τις προάλλες (πριν λίγους μήνες) που λέτε (πάλι), έπεσε το μάτι μου σε αναφορές μελών για το Βερολίνο: πόσο ωραία είναι, ότι είναι must προορισμός, κάποιος πήγε Χριστούγεννα και ξετρελάθηκε, από τις ομορφότερες πόλεις της Ευρώπης, κ.τ.λ.

Όπως καταλαβαίνετε, δεν ήθελε πολύ...

Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι 20 με 24 Δεκεμβρίου (4 μερούλες δλδ) θα ταξιδέψω με το έτερον ήμιση στην πρωτεύουσα του Βερολίνου!

Η πλάκα είναι ότι και οι δύο δεν είχαμε καλη εικόνα στο μυαλό μας για το Βερολίνο. I mean, ότι δεν καιγόμαστε πολύ να πάμε εκεί (συζητούσαμε για Παρίσια, Μαδρίτες, κ.τ.λ.). Και τώρα που σας μιλάω, πάλι δεν έχω ιδέα τί μπορεί να δει κανείς εκεί και γιατί τέλος πάντων αξίζει μία επίσκεψη στο Βερολίνο!

Για τα παραπάνω "φταίει" το travelstories που με έψησε -και κατά συνέπεια έψησα και εγώ την κοπέλα μου- για ένα ταξιδάκι στο Βερολίνο! :clap:

Στα του ταξιδιού τώρα:

Φεύγουμε με easyjet στις 20 Δεκεμβρίου από το αεροδρόμιο της "Μακεδονίας" στο αντίστοιχο "Σόνεφελντ" και γυρνάμε από το αεροδρόμιο "Τέγκελ" με Ολυμπιακή στις 24 με απευθείας πτήση για το "Μακεδονία".

Θα ήθελα τις συμβουλές σας για διαμονή στην πόλη. Κάπου κεντρικά, φθηνά (δεν αναζητούμε την πολυτέλεια ούτε πολλές ανέσεις, απλά να είναι φθηνούτσικα κάπως), και να έχει κοντά μετρό ή στάσεις λεωφορείων (ή ό,τι άλλο έχουν).

Το τί θα δούμε δεν θέλω να μ πείτε, γιατί αν δεν κάνω λάθος υπάρχει ένα άλλο thread για το Βερολίνο (δεν το έχω δει ακόμη ολοκληρωτικά). Αυτά προς το Δεκέμβρη που θα έχω ενημερωθεί κιόλας για την πόλη και τα αξιοθέατά της.

Επίσης, θα ήθελα να μάθω για τα αεροδρόμια. Πώς φτάνεις από το ένα στο κέντρο, και πώς από το κέντρο στο άλλο.

Εννοείται ότι θα τα ψάξω και εγώ όλα αυτά, αλλά όχι τώρα λόγο χρόνου!

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας!!!! :cool:
 

GeorgeD

Member
Μηνύματα
240
Likes
44
Ωραία! Καλά να περάσετε! :D
Ελπίζω να μας φέρεις τα νέα από εκεί γιατί μάλλον θα είναι ένας από τους επόμενους προορισμούς πολλών εδώ μέσα!
Για πληροφορίες δες και σε αυτό το θέμα που νομίζω είναι κατατοπιστικό!
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.182
Μηνύματα
883.175
Μέλη
38.891
Νεότερο μέλος
CrisPan

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom