Γερμανία Βερολίνο με παιδιά!

meli

Member
Μηνύματα
1.261
Likes
365
Επόμενο Ταξίδι
...μηπως στην αγάπη???
Ταξίδι-Όνειρο
Ολος ο κόσμος
Μετά από ενα τετραήμερο στο Βερολίνο με την μικρή θα σας γραψω καποια καθαρά πρακτικά ζητήματα,για όσους αποφασίσουν να το επισκεφτούν παρέα με παιδιά.
Εχουν γραψει άλλοι για τα αξιοθέατα,καλυτερα απότι θα το επιχειρήσω εγω και αφου η Ευρωπη δεν είναι και το φόρτε μου,θα περιοριστω σε πρακτικές λεπτομέρειες για γονεις!:cool:
1. Το ταξίδι είναι σύντομο και με την easy jet πολυ οικονομικο.Μας στοιχισε 80 ευρω το ατομο. Μικρη διαρκεια,τα παιδια δεν κουραζονται και μεχρι να φανε κατι,να παιξουν λιγο (τα τουβλάκια-πολυ πρακτικά για ταξίδια) εχετε φτασει.
2. Με το τρένο airport express φτανεις γρηγορα σε 20 λεπτα alexanderplatz κι από εκει με ταξί plenzlauer berg με 10 ευρω,περιοχη που προτεινω.
3. Διαμερισμα μια πολυ καλη λυση! Οινονομικα,πληρωσαμε 65 ευρω την βραδυα,εχεις πιο πολυ χωρο για παιδια και η κουζινα για γαλα και μικρα γευματα πολυ χρησιμη. Στα συν και ο πρωινος φραπες!:bleh:
4. Φροντιστε να εισαστε κοντα σε σταθμο U αφου ειναι ο πιο πρακτικος! Στο S γινεται χαμος και τα λεοφωρεια με καροτσάκι δεν λενε...:roll:
5. Στο κοινοβούλιο Reichstag ειναι απόλαυση να εχεις καροτσακι ,αφου πηγαινεις απο χωριστη εισοδο χωρις να περιμενεις καθολου στην ουρα!
6. Δεν θα ελεγα το ιδιο και για το μουσειο της Περγαμου,οπου μου βγηκε η μεση!!! Προτιμηστε να το δειτε την ωρα του υπνου τους!! Το ειδαμε μεσημερι οταν η μικρη κοιμοτανε στο καροτσακι της!
7. Ο ζωολογικος κηπος,αν και δεν ειμαι υπερ καθολου,ενθουσιαζει τα παιδια. Καλυτερο το σημειο οπου ταιζουν μονα τους τα παιδια προβατακια και γαιδουρακια!!!
8. Οι πλωτη βόλτα 1 ωρας γυρω από το νησι των μουσειων ειναι κατι που τους αρεσει!
9. Προτιμηστε να τρωτε σε μπυραριες με υπαιθριους κηπους ,οπου μπορουν να περιφερονται ελευθερα τα παιδια. Μερικές εχουν και τσουληθρες,κουνιες....
10. Παιδικα μενου,μαλλον δυσκολα για τα δικα μας γουστα,εκτος αν τα παιδια σας τρωνε λουκανικα!!!!:shock:
11. Στα μαγαζια ενα γλυφιτζουρι βοηθαει,οσο εσεις δοκιμαζετε ρουχα...:haha:
12. Και πατατακια όταν πίνετε μοχιτο και καιπιρινιες,στην τιμη των μολις 3,5 ευρω!!!:cool:
Γενικα μου αρεσε το Βερολινο ,μια πολυ χαλαρη και ανθρωπινη πρωτευουσα! Από Αθήνα-Θεσσαλονίκη ενα οικονομικο μινι ταξιδακι! Και ευκολος προορισμος με παιδια!
Ελπιζω να βοηθησα οποιους το σκεφτονται...:)
 

Attachments

ΕΡΣΗ

Member
Μηνύματα
6.454
Likes
2.531
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Καλες και χρησιμες πληροφοριες Meli, αλλα εκεινη η ταξιδιωτικη ιστορια απο Ινδια -Νεπαλ που λεγαμε τι γινεται; Περιμενουμε...
 

meli

Member
Μηνύματα
1.261
Likes
365
Επόμενο Ταξίδι
...μηπως στην αγάπη???
Ταξίδι-Όνειρο
Ολος ο κόσμος
Ξεκιναω...Δεν σας ξεχασα!!:)
Απλως επειδη ειναι μεγαλη,ειπα να ξεπεταξω αυτη που ειναι μικρη πρωτα, μηπως και βοηθησω κανεναν που να θελει να παει με μικρα παιδια..:roll:
Η άλλη ξεκιναει και ειναι για μεγαλα παιδια!!:haha:
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.186
Μηνύματα
883.273
Μέλη
38.893
Νεότερο μέλος
stefanoss

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom